Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Verdens bedste is (og den er nem at lave)

Verdens bedste is (og den er nem at lave)

billede med verdens bedste is
4.8 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.5k
SHARES
FacebookMessenger2.5kPinterestEmailSMS
Opdateret: 14. oktober 2024 - Udgivet: 10. april 2020
Oversigt over indhold
  • Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
  • Opskrift på verdens bedste is
  • Verdens bedste is
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.

Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.

Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".

Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine, og der er gode forslag til fyld i isen. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Se flere opskrifter:

  • Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)
  • Sommerens bedste chokoladeis til ismaskine eller uden
  • Stracciatella is

Opskrift på verdens bedste is

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Verdens bedste is

4.76 fra 25 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
På frost 5 timer t
Samlet tid 5 timer t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Is
Køkken: Dansk
Kalorier: 648
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 6 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer - hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede
  • 75 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker - eller korn af 1 stang vanilje
Fyld efter lyst, jeg brugte
  • valnødder - hakkede
  • cocktail bær - halverede
  • mørk chokolade - hakket
  • marcipan - i små tern
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Fløde piskes stiv.
  2. Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje.
  3. Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
  4. Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Der skal ikke røres i verdens bedste is eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 648kcalKulhydrater: 26gProtein: 7gFedt: 59gMættet fedt: 36gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 16gKolesterol: 364mgNatrium: 49mgKalium: 163mgSukker: 25gVitamin A: 2465IUVitamin C: 1mgCalcium: 122mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.

Jeg lavede kun halv portion, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.

Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Vaniljeis - nem opskrift med eller uden ismaskine
  • Daim is (opskrift på cremet og lækker is med Daim)
  • Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik skriver

    juni 27, 2025 at 6:53 pm

    Svar
  2. Pauline Fredskilde skriver

    juni 15, 2025 at 7:30 am

    Hej 🙂

    Hvordan kan denne is laves på ismaskine? Vil gerne undgå is, der skal legeres, da det tager noget længere tid med afkøling osv. Men fordi jeg har en ismaskine, vil jeg gerne bruge den 😀

    På forhånd tak
    Pauline

    Svar
  3. Andreas Petersen skriver

    februar 03, 2025 at 11:02 am

    opskrift på verdens bedste is

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required