Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Verdens bedste is

Verdens bedste is (og den er nem at lave)

billede med verdens bedste is
4.8 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.5k
SHARES
FacebookMessenger2.5kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Verdens bedste is
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på verdens bedste is
  • Tips
  • Kommentarer

Verdens bedste is

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 25 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
På frost: 5 timer t
Samlet tid: 5 timer t 15 minutter min
Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
Antal: 4 personer
Ret: Is
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 6 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer (hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede)
  • 75 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker (eller korn af 1 stang vanilje)
Fyld efter lyst, jeg brugte
  • valnødder (hakkede )
  • cocktail bær (halverede)
  • mørk chokolade (hakket)
  • marcipan (i små tern)

Fremgangsmåde

  1. Fløde piskes stiv.
  2. Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje.
  3. Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
  4. Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Der skal ikke røres i verdens bedste is eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.

Næringsindhold

Kalorier648kcalKulhydrater26gProtein7gFedt59gMættet fedt36gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt16gKolesterol364mgNatrium49mgKalium163mgSukker25gVitamin A2465IUVitamin C1mgCalcium122mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på verdens bedste is

Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.

Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".

Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine, og der er gode forslag til fyld i isen. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Se flere opskrifter:

  • Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)
  • Sommerens bedste chokoladeis til ismaskine eller uden
  • Stracciatella is

Tips

Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.

Jeg lavede kun halv portion, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.

Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Vaniljeis - nem opskrift med eller uden ismaskine
  • Daim is (opskrift på cremet og lækker is med Daim)
  • Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik skriver

    juni 27, 2025 at 6:53 pm

    Svar
  2. Pauline Fredskilde skriver

    juni 15, 2025 at 7:30 am

    Hej 🙂

    Hvordan kan denne is laves på ismaskine? Vil gerne undgå is, der skal legeres, da det tager noget længere tid med afkøling osv. Men fordi jeg har en ismaskine, vil jeg gerne bruge den 😀

    På forhånd tak
    Pauline

    Svar
  3. Andreas Petersen skriver

    februar 03, 2025 at 11:02 am

    opskrift på verdens bedste is

    Svar
  4. Kenneth Lau Jensen skriver

    september 27, 2024 at 4:15 pm

    Hej,
    Nogen alternative forslag til piskefløden?, da det ikke er min bedste ven 🙂

    På forhånd tak

    Svar
  5. Linda Jensen skriver

    september 20, 2024 at 8:30 am

    1000 tak for den fantastiske og nemme opskrift på is. Den bliver perfekt hver gang. Har prøvet at lave det et par gange før, men der var altid krystaller i, det er der aldrig her. Vi har prøvet med meget forskelligt fyld bla: Mørk chokolade, chokolade med Bailey. Nødder, marcipan...ja vi har fundet ud af at kun fantasien sætter grænser med denne opskrift. Så igen tak for den og din fantastiske side vi efterhånden har brugt i mange år.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      september 20, 2024 at 9:18 am

      Hej Linda
      Tusind tak for de pæne ord - det er jeg meget glad for at høre.
      Og nu fik jeg lige lyst til hjemmelavet is 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. J. Nielsen skriver

    marts 25, 2024 at 2:17 pm

    Opvarme 1 dl glykosesirup, så den får en tyndere konsistens, men uden at blive rigtig varm, og pisk den i æggesnapsen. Det forhindrer isen i at danne en krystaliseret konsistens, ligesom isen også vil have en blødere tekstur..
    Glykosesirup påvirker ikke smag eller sødme.

    Svar
    • Linda Jørgensen skriver

      juni 16, 2024 at 2:33 pm

      Hej tak for rådene 😊😊😊

      Svar
  7. J. Nielsen skriver

    december 30, 2023 at 2:47 pm

    Hvis man er nervøs ved brug af rå æg, kan æggene dyppes hurtigt i kogende vand. Salmonella sidder udenpå skallen, og ikke indeni. På denne måde slås eventuelle salmonellabakterier ihjel.

    Svar
  8. Tina Krause skriver

    april 12, 2020 at 3:44 pm

    Hvor meget baylies puttede du i din is da du lavede den med det

    Svar

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required