Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.
Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".
Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine, og der er gode forslag til fyld i isen. Bedre bliver det simpelthen ikke.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på verdens bedste is
Verdens bedste is
Ingredienser
- 6 dl piskefløde
- 4 æggeblommer - hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede
- 75 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker - eller korn af 1 stang vanilje
Fyld efter lyst, jeg brugte
- valnødder - hakkede
- cocktail bær - halverede
- mørk chokolade - hakket
- marcipan - i små tern
Fremgangsmåde
- Fløde piskes stiv.
- Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje.
- Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
- Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Der skal ikke røres i verdens bedste is eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.
Jeg lavede kun halv portion, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.
Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Andreas Petersen
opskrift på verdens bedste is
Kenneth Lau Jensen
Hej,
Nogen alternative forslag til piskefløden?, da det ikke er min bedste ven 🙂
På forhånd tak
Linda Jensen
1000 tak for den fantastiske og nemme opskrift på is. Den bliver perfekt hver gang. Har prøvet at lave det et par gange før, men der var altid krystaller i, det er der aldrig her. Vi har prøvet med meget forskelligt fyld bla: Mørk chokolade, chokolade med Bailey. Nødder, marcipan...ja vi har fundet ud af at kun fantasien sætter grænser med denne opskrift. Så igen tak for den og din fantastiske side vi efterhånden har brugt i mange år.
Holger Rørby Madsen
Hej Linda
Tusind tak for de pæne ord - det er jeg meget glad for at høre.
Og nu fik jeg lige lyst til hjemmelavet is 🙂
Alt det bedste
Holger
J. Nielsen
Opvarme 1 dl glykosesirup, så den får en tyndere konsistens, men uden at blive rigtig varm, og pisk den i æggesnapsen. Det forhindrer isen i at danne en krystaliseret konsistens, ligesom isen også vil have en blødere tekstur..
Glykosesirup påvirker ikke smag eller sødme.
Linda Jørgensen
Hej tak for rådene 😊😊😊
J. Nielsen
Hvis man er nervøs ved brug af rå æg, kan æggene dyppes hurtigt i kogende vand. Salmonella sidder udenpå skallen, og ikke indeni. På denne måde slås eventuelle salmonellabakterier ihjel.
Tina Krause
Hvor meget baylies puttede du i din is da du lavede den med det