• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Vegansk aftensmad med pasta og spidskål

Vegansk aftensmad med pasta og spidskål

vegansk aftensmad med pasta og svampe
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. juni 2023 - Udgivet: 16. august 2021

En nem og hurtig opskrift på vegansk aftensmad med pasta, brune markchampignon og soltørrede tomater. Lavet efter de veganske principper.

Her får du min opskrift vegansk mad med masser af smag.

Det er en både simpel, hurtig og meget velsmagende middagsret, som du blandt andet laver med pasta, spidskål og brune markchampignon. Du kan også blot anvende alm. champignon.

Den veganske pastaret får blandt andet smag fra de soltørrede tomater, og her skal du købe dem i glas, hvor tomaterne ligger i olie.

Brug også gerne lidt af olien fra de soltørrede tomater i retten, og opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Se flere opskrifter:

Vegetar lasagne

Kyllingetærte med markchampignon

Grøn karry med grøntsager

Gulerodsdeller

    Opskrift på vegansk aftensmad

    vegansk aftensmad med pasta og svampe
    holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

    Vegansk aftensmad med pasta

    5 fra 5 stemmer
    En nem og hurtig opskrift på vegansk aftensmad med pasta, brune markchampignon og soltørrede tomater. Lavet efter de veganske principper.
    Forb. tid 10 minutter min
    Tilb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 25 minutter min
    Antal: 4 personer
    Ret: Pasta
    Køkken: Italiensk
    Kalorier: 200
    Vis favoritter
    Print opskriften
    Gem opskriften
    Print opskriften
    Kræver medlemskab - læs mere

    Ingredienser
      

    • 500 g pasta - uden æg, gerne pastarør eller pastapenne
    • 200 g markchampignon - i mindre stykker
    • Lidt olivenolie
    • 1 stort løg - finthakket
    • 2 fed hvidløg - finthakket
    • 8 soltørrede tomater - i tynde skiver + plus lidt olie
    • 1 spsk balsamico
    • 0,5 spidskål - snittes fint
    • 1 potte timian
    • salt og friskkværnet peber

    Fremgangsmåde
     

    1. Pasta koges som anvist på pakken i saltet vand. Husk at koge pasta "al dente", så den stadig har lidt bid. Alle slags pasta kan anvendes, men til en vegansk aftensmad skal den naturligvis være uden æg. Jeg foretrækker pastarør eller pastapenne, men en spaghetti eller lignende er også fin.
    2. Markchampignon børstes rene for jord og snittes i mindre stykker. Sauteres godt af i lidt olivenolie på en stor pande. Og ved en god varme.
    3. Tilsæt derefter løg, hvidløg og soltørrede tomater. Sauteres et minuts tid mere. Brug gerne soltørrede tomater i olie, og kom også 2-3 spiseskefulde olie fra glasset med de soltørrede tomater på panden. Det giver god smag til retten.
    4. Kom så lidt balsamico ved, ryst panden rundt og tilsæt så spidskål, der er snittet fint. Når du snitter spidskålen, skal du skære stokken fra. Lad det sautere et minuts tid mere, så kålen netop bliver lun.
    5. Vend hakket timian ved, og smag til med salt og friskkværnet peber. Evt. også en smule friskpresset citronsaft, men dette kan udelades.

    Næringsindhold

    Kalorier: 200kcal
    Kræver medlemskab
    Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

    Få tilsendt opskriften på mail

    Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
    Opskriften er nu på vej til din indbakke
    Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
    Kom med din mening

    Note

    Så er der vegansk aftensmad med pasta, lækre champignon og spidskål.

    Anret med pasta nederst, og derpå indholdet fra panden. Krydres gerne med lidt ekstra peber.

    Serveres med et stykke brød til. Det kan være hjemmebagt focaccia eller flute.

    Om Holger
    holger rørby madsen madens verden
    Holger Rørby Madsen

    Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
    • Ingen reklamer og annoncer
    • Gratis app uden annoncer
    • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
    • Adgang til den populære favoritliste
    • Adgang til at printe opskrifterne
    • Bemærk: Ingen bindingsperiode
    Køb adgang 295,-
    (Pris er for medlemskab i et HELT år)

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

      Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

    1. Torben

      januar 11, 2024 at 9:51 am

      Hej Holger
      Ikke så meget en kommentar til den her opskrift - men mere generet for alle opskrifter fra madensverden. 1000 tak - du har givet så meget inspiration og opskrifter er altid lette at følge.

      Svar

    Anmeldelser af Madens Verden

    Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

    Følg os på Instagram

    Besøg vores webshop

    • Forside Aftensmad

      Madens Verden Aftensmad

      kr. 250,00
      Tilføj til kurv
    • Madens Verden Airfryer

      Madens Verden Airfryer

      kr. 250,00
      Tilføj til kurv
    • Madens Verden forklæde

      Madens Verden forklæde

      kr. 125,00
      Tilføj til kurv
    • Madens Verden mulepose

      Madens Verden mulepose

      kr. 50,00
      Tilføj til kurv

    Nyeste indhold

    Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

    Kartofler med dillercreme (dildcreme)

    Billede af salat med torsk og grøntsager.

    Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

    Ugens vine uge 29, 2025

    Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

    Ugens madplan uge 29

    Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

    Billede af pighvarsalat.

    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

    Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

    Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

    Forsiden lige nu

    Lasagne retter under 500 kalorier
    10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
    Ugens madplan uge 29
    Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
    Billede resultat for tilbehør til aftensmad
    12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
    wok med edamamebønner og kylling
    Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
    billederesultat for havregrødsboller
    Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften
    Hvad skal vi have at spise?
    Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
    billede med frugttærte
    Frugttærte med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
    Ugens vine uge 29, 2025
    Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
    billede med hindbærsnittetærte
    Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
    billede for den du ved nok kage
    Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften

    Footer

    Om Madens Verden

    Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

    Moderne Medier ApS
    A.P. Møllers Allé 43B
    2791 Dragør
    CVR: 42394157

    Kontakt

    Mail: hej@madensverden.dk

    Læs mere om Madens Verden her

    Redaktion

    Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
    Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
    Jan Sørensen, vinkender

    Madens Verden PLUS

    Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

    Rettigheder

    Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

    Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
    Følg med her
    Instagram
    Facebook
    Youtube

    Copyright: Madens Verden!

    Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
    OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

    Bliv medlem her
    Eller fortsæt gratis med annoncer her

    Bedømmelse

    Your vote:




    Bedøm her

    A rating is required
    A name is required
    An email is required