Varmrøget laksedip er let og hurtigt at lave, før gæsterne kommer. Perfekt til et glas vin, før middagen serveres. Find opskriften her.
Varmrøget laksedip er så hurtigt at lave, at man skulle tro, det var løgn, når smagen tilmed er så god.
Hvis du mangler en ide til, hvad du kan servere for dine gæster, mens I venter på aftensmaden, er dette et super lækkert bud.
Det kræver næsten ikke noget arbejde, til gengæld smager det godt. Og så passer dippen helt perfekt til et glas hvidvin, rose eller kolde bobler.
Opskrift på varmrøget laksedip
Ingredienser
- 1 stk varmrøget laks - stort, m. peber
- 1 potte dild - hakket
- Flagesalt
- Peber
- 1 skalotteløg - fint hakket
- 3-5 spsk cremefraiche
- 1 pose Gourmetchips m/sommertrøffel
Sådan gør du
- Kom varmrøget laks i en skål og mos den godt med en gaffel.
- Hak dild fint og kom den finthakkede dild samt flagesalt, peber og cremefraiche i en skål. Rør det godt sammen.
- Tilsæt mere cremefraiche i , hvis du ønsker en tyndere dip.
- Serveres med lækre trøffelchips og eventuelt selleristave og gulerodsstave.
Tips
Laksedippen kan også bruges til en lækker salat, på et stykke bruschetta eller i en avocado.
Her flækker du avocadoen og tager stenen ud, fyld laksedippen i hullerne og server.
Prøv også at se en af disse opskrifter og artikler:

Comments
No Comments