Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Varmrøget laksedip - opskrift på appetizer

Varmrøget laksedip - opskrift på appetizer

Varmrøget laksedip
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Varmrøget laksedip er let og hurtigt at lave, før gæsterne kommer. Perfekt til et glas vin, før middagen serveres. Find opskriften her.

Varmrøget laksedip er så hurtigt at lave, at man skulle tro, det var løgn, når smagen tilmed er så god.

Hvis du mangler en ide til, hvad du kan servere for dine gæster, mens I venter på aftensmaden, er dette et super lækkert bud.

Det kræver næsten ikke noget arbejde, til gengæld smager det godt. Og så passer dippen helt perfekt til et glas hvidvin, rose eller kolde bobler.

Opskrift på varmrøget laksedip

Varmrøget laksedip til chips

Maria Ullergaard
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Varmrøget laksedip er let og hurtigt at lave, før gæsterne kommer. Perfekt til et glas vin, før middagen serveres. Find opskriften her.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk varmrøget laks (stort, m. peber)
  • 1 potte dild (hakket)
  • Flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 1 skalotteløg (fint hakket)
  • 3-5 spsk cremefraiche
  • 1 pose Gourmetchips m/sommertrøffel

Fremgangsmåde

  1. Kom varmrøget laks i en skål og mos den godt med en gaffel.
  2. Hak dild fint og kom den finthakkede dild samt flagesalt, peber og cremefraiche i en skål. Rør det godt sammen.
  3. Tilsæt mere cremefraiche i , hvis du ønsker en tyndere dip.
  4. Serveres med lækre trøffelchips og eventuelt selleristave og gulerodsstave.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Laksedippen kan også bruges til en lækker salat, på et stykke bruschetta eller i en avocado.

Her flækker du avocadoen og tager stenen ud, fyld laksedippen i hullerne og server. 

Prøv også at se en af disse opskrifter og artikler:

  • Lakserilette med creme fraiche - nem opskrift
  • Carpaccio - opskrift og fakta om italienernes tatar
  • Laksemousse - nem opskrift med varmrøget laks
  • Røget laks - indhold, fakta og forskellene
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required