Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Video: Sådan skræller du hvide asparges

Video: Sådan skræller du hvide asparges

billede til at skrælle hvide asparges
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Se her hvordan du nemt skræller hvide asparges, hvor jeg i denne video viser dig hvordan du klargør de lækre og sprøde asparges.

De hvide asparges skal skrælles, og her i denne video kan du se hvordan du gør det.

Hvide asparges, der er samme asparges som de grønne, men som blot vokser under jorden, er nemlig trævlet, og det kan du ikke spise.

Derfor skal du skrælle de hvide asparges, og du kan bruge en tyndskræller eller en almindelig kartoffelskræller.

Hvordan du gør det, viser jeg dig i denne video herunder.

Klargøring af hvide asparges

Skrælning af hvide aparges foregår ved, at du skræller dem fra lige under hovedet og hele vejen ned. Husk at få det hele med, så der ikke sider trævle tilbage.

Når du er færdig, skærer det nederste af roden fra med en skarp kniv, og her plejer jeg at skære ca. en centimeter inde.

Så er de hvide asparges klar til at blive dampet, grillet eller hvordan du nu vil tilberede dem.

Skrælle hvide asparges

Video: Sådan skræller du hvide asparges

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Se her hvordan du nemt skræller hvide asparges, hvor jeg i denne video viser dig hvordan du klargør de lækre og sprøde asparges.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 hvide asparges

Fremgangsmåde

  1. Tag en hvid asparges op og skræl nu fra lige under hovedet og hele vejen ned. Gør det hele vejen rundt og vær sikker på du har fået det hele med.
  2. Derefter skæres roden af ca. 1 centimeter oppe.
  3. Fortsæt på samme med måde de øvrige asparges. Derefter kan de dampes, grilles eller hvad du nu vil bruge dem til.

Næringsindhold

Kalorier18kcalKulhydrater3gProtein2gFedt0.1gMættet fedt0.04gFlerumættet fedt0.04gNatrium2mgKalium177mgKostfibre2gSukker2gVitamin A662IUVitamin C5mgCalcium21mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Efter tilberedning er de lækre asparges klar til servering.

Se mere indhold:

  • Hvide asparges - kogetid og behandling
  • Video: Sådan skræller du en avocado
  • Sådan ser du om en avocado er moden (og sådan modner du den hurtigt)
  • Video: Sådan rører du en frikadellefars
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 04, 2025 at 6:17 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening og erfaringer her, så vi kan dele dem med hinanden.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required