Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Rabarbertrifli - lækker trifli med rabarber og makron

Rabarbertrifli - lækker trifli med rabarber og makron

billederesultat for rabarbertrifli
4.7 fra 38 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
316
SHARES
FacebookMessenger316PinterestEmailSMS

Rabarbertrifli er en populær dessert, der laves med knuste makroner og flødeskum. Den lækre trifli med rabarber kan laves god tid i forvejen.

Jeg elsker rabarbertrifli. Den der blanding af letsyrlige rabarber, den cremede fløde og de sprøde makroner er fantastisk, og så er desserten ret nem at lave.

Trifli med rabarber kan med fordel laves god tid før du skal bruge den. Den har nemlig bedst af at stå og trække.

Opskriften er beregnet til seks personer.

Opskrift på rabarbertrifli

Rabarbertrifli

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 38 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Rabarbertrifli er en populær dessert, der laves med knuste makroner og flødeskum. Den lækre trifli med rabarber kan laves god tid i forvejen.
Antal: 6 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Rabarberkompot laves af
  • 400 g rabarber
  • 75 g sukker
  • 10 g vaniljesukker
Creme laves af
  • 2 pasteuriserede æggeblommer 1 bæger
  • 40 g sukker
  • 10 g majsstivelse
  • 2,5 dl sødmælk
Derudover anvendes
  • 2,5 dl piskefløde
  • 100 g makroner
  • 40 g mandelflager

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave rabarberkompot. Rabarber snittes i tynde skiver, som koges i en kasserolle sammen med sukker og vaniljesukker. Kogetiden er cirka 10 minutter, og du skal ikke tilsætte vand, da rabarberne kaster rigeligt med væske af sig. Lad kompotten køle af.
  2. Cremen laves ved at piske æggeblommer sammen med sukker og majsstivelse i en kasserolle. Koges op med sødmælken indtil den har den rette konsistens, og du skal piske i den undervejs så cremen ikke brænder på. Lad den køle lidt af.
  3. Fløden piskes til en let flødeskum.
  4. Anret nu trifli med rabarber i portionsglas.
  5. Først med et lag creme nederst, så knuste makroner og ovenpå det den lækre rabarberkompot.
  6. Slut af med flødeskum og pynt med mandelflager.
  7. Stil rabarbertriflierne i køleskabet, og lad dem trække i mindst en time før servering.

Næringsindhold

Kalorier270kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Du kan gøre desserten mere voksenagtig ved at stænke lidt likør over de knuste makroner.

Det giver din rabarbertrifli en skøn smag, men så er den naturligvis kun beregnet til voksne.

Se også mine opskrifter på:

Rabarbercrumble - lækker crumble med rabarber

Rabarberdrøm med bagt marengs

Kage med rabarber - bedste rabarberkage opskrift

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required