Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bagt torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous

Bagt torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous

torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på bagt torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous med ristede mandler. En lækker fiskeret til hverdag og som gæstemad.

Højdepunkter i denne opskrift

  • Lækker opskrift med torsk med gulerodsmos og sundt tilbehør
  • En fiskeret de fleste vil kunne lide
  • Kan sagtens serveres som gæstemad

Torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous er en dejlig ret med fisk, som mange vil synes er lækker. Også dem, der ellers ikke er så vilde med fisk.

Retten er med skind- og benfrie fileter af torsk, og dertil kommer altså det sunde tilbehør.

Se også: Glaseret torsk med ris, broccoli og grønkål

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan sgatens servere den som gæstemad.

Opskrift på bagt torsk med gulerodsmos

Bagt torsk med gulerodsmos

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 45 minutter min
Her er min opskrift på bagt torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous med ristede mandler. En lækker fiskeret til hverdag og som gæstemad.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Gulerodsmos
  • 500 g gulerødder skåret i små tern
  • 4 dl vand gerne kogende
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 tsk spidskommen stødt
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Bagt torsk
  • 500 g torsk filet uden skind og ben
  • salt og friskkværnet peber
Broccoli cous cous
  • 1 broccoli hakkes meget fint
  • 2 spsk rapsolie
  • 30 g mandler hakkede
Topping
  • 1 løg hakkes meget fint
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 spsk soja
  • 1 spsk persille finthakket
  • 1 spsk løvstikke eller timian, finthakket
Desuden
  • 1 håndfuld dild til pynt

Fremgangsmåde

  1. Til bagt torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous starter du med, at lave den lækre mos. Kom gulerodstern i en gryde sammen med vand, der netop dækker gulerødderne, og kog dem møre. Det tager ca. 25 minutter.
  2. Hæld en smule af vandet fra, og med en stavblender blendes nu til en mos. Smag til med lidt paprika, spidskommen, friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  3. Imens gulerødderne koges, laver du bagt torsk i ovnen. Skær de benfri torskefileter ud i fire lige store stykker, så der er en til hver person. Krydres med salt og lidt peber, og bages 20 minutter ved 100 grader varmluft.
  4. Broccoli cous cous laves ved at skære buketterne af stokken. Hak dem nogenlunde fint, mens stokken kan gemmes til andre opskrifter. Steg din broccoli cous cous i et par minutter i lidt olie på en varm pande sammen med hakkede mandler. Krydres med lidt salt og peber. Tages til side.
  5. Topping til den bagte torsk laves ved at svitse finthakket løg og hvidløg kort i lidt olie, hvorefter soja tilsættes sammen med krydderurter. Lad det stege 30 sekunder og tag til side.

Næringsindhold

Kalorier408kcalKulhydrater31gProtein32gFedt20gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt13gTransfedt0.003gKolesterol54mgNatrium2129mgKalium1591mgKostfibre10gSukker11gVitamin A22032IUVitamin C173mgCalcium197mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Så kan du anrette den bagte torsk med gulerodsmos og broccoli cous cous, som du kan se på billedet.

Her starter du med lægge gulerodsmos midt på hver tallerken, og rundt om mosen fordeles broccoli cous cous.

Læg forsigtigt et stykke torsk på mosen, og kom toppingen på torskestykkerne.

Pynt hver tallerken med spidser af dild, og så er den klar til servering. Velbekomme.

Se også: Torsk med asparges, rustik mos og lækker sauce

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required