• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Tacotærte - mexicansk tærte med oksekød og ost

newyorkerbyheart.com topbilledeNewyorkerbyheart.com
Tacotærte er en mexicansk tærte, der blandt andet laves med hakket oksekød, ost og tacokrydderi. Tærten er meget nem at lave. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Mexicansk mad

Oversigt over indhold

  1. Her er en nem opskrift på tacotærte, der er en mexicansk inspireret tærte med hakket oksekød, ost og tacokrydderi. Lækker til aftensmad.
  2. Opskrift på tacotærte
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
4.53 fra 17 stemmer
Gå til opskrift

Her er en nem opskrift på tacotærte, der er en mexicansk inspireret tærte med hakket oksekød, ost og tacokrydderi. Lækker til aftensmad.

Tacotærte er en lækker mexicansk tærte, der smager himmelsk godt og som er nem at lave.

Med en god tærtedej i bunden, og fyld af blandt andet hakket oksekød og tacokrydderi.

Tærten passer fint til aftensmad, hvor den gerne serveres med en skøn avocadosalat til.

Opskrift på tacotærte

4.5 fra 17 stemmer
RetAftensmad
KøkkenMexikansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Dej

  • 1½ dl rugmel
  • 1½ dl hvedemel
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 dl vand - koldt
  • 1 tsk. salt

Fyld 1

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 pose tacokrydderi - fra Santa Maria, eller hjemmelavet tacokrydderi
  • 1 løg - hakket
  • 3 fed hvidløg - hakket
  • 1½ vand
  • friskkværnet peber

Fyld 2

  • ½ bakke tomater - San Marzano, skåret i tern
  • 1 rød peberfrugt - skåret i små tern
  • 2 dl creme fraiche - 18%
  • 4 spsk. mayonnaise - Hellmanns
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dl ost - revet
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Rør de 2 slags mel, salt og vand sammen. Tilsæt det smeltede smør, rør sammen og saml til en dej. Hvis dejen er for tør, så tilsæt en anelse mere koldt vand.
  • Pres dejen ud i en tærteform, prik den med en gaffel og forbag i en 250 grader varm ovn (jeg brugte ikke varmluft) i 10 minutter.
  • Fyld 1: Varm lidt olie på en pande og svits kødet til det bliver brunt. Tilsæt løg og lad det stege med, til det bliver blødt og begynder at tage farve.
  • Kom hvidløg og tacokrydderi ved, rør godt rundt og tilsæt så vandet.
  • Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter. Tag af varmen.
  • Fyld 2: Kom peberfrugt og tomater i en skål.
  • Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, salt, friskkværnet peber og ost. Rør det hele godt sammen.
  • Tag den forbagte tærte ud af ovnen og fordel kødfyldet på tærtebunden.
  • Fordel så fyld nr. 2 ovenpå, sæt i ovnen igen og bag i ca. 15 minutter, til tærten er gylden.

Næringsindhold

Næringsindhold
Tacotærte
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte tacotærte kan med fordel lige køles en smule af, og derefter serveres. Gerne en med lækker avocadosalat til.

Her kan du se flere opskrifter på mexicansk mad.

Se også disse opskrifter:

  • Grilled chicken taco pizza med avocado og salsa
  • Mexicansk farsbrød med hvidløg og ost
  • Avocadosalat med mango - nem opskrift
  • Nem og lækker avocadosalat med dijondressing
  • Nem avocadosalat med tomat og pinjekerner
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 5.5K
  • 301
  • 72
  • 22
  • 19
  • 49
  • Delt
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Newyorkerbyheart.com

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Stuvede bønner - opskrift på grønne bønner i hvid sovs
Madeleinekager med et twist - franske fristelser »

Populært indhold lige nu

billede med mørbradgryde

Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser

billede med boller

Boller - bedste opskrift på den hjemmebagte bolle

spansk kylling

Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo

billederesultat for krydderier på krydderihylde

Kan krydderier blive for gamle eller farlige at spise?

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.5 fra 17 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenMexikansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!