Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Sukkersirup

Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

sukkersirup
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMS
Indhold
  • Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på sukkersirup
  • Holdbarhed
  • Med mynte
  • Kommentarer

Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Tilb. tid: 3 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.
Antal: 1 portion
Ret: Drinks
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g vand
  • 200 g sukker

Fremgangsmåde

  1. Vej 200 g vand og 200 g sukker af direkte i en gryde.
  2. Bring det i kog, og skru derefter lidt ned for varmen.
  3. Lad din sukkersirup småkoge et par minutter, så det koges lidt ind. Men husk, at sukkersiruppen tykner når den køles ned, så derfor skal den ikke være for tyk i konsistensen nu. Jeg plejer at lade den koge 2-3 minutter ved middel varme.
  4. Hæld sukkersiruppen på glas eller flaske og stil den på køl.

Næringsindhold

Kalorier770kcalKulhydrater199gFedt1gNatrium12mgKalium4mgSukker200gCalcium8mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på sukkersirup

Sukkersirup hører til i mange gode drinks og cocktails, siruppen kan købes i supermarkedet.

Men du kan faktisk også meget nemt lave en god sugar cane selv, og du skal blot bruge to ingredienser.

Skal du bruge en større mængde, kan du bare gange mængderne op.

Se også disse opskrifter:

  • Caipirinha drink med sugar cane
  • Hjemmelavet mango sirup
  • Sidecar cocktail
  • Gin Hass cocktail

Holdbarhed

Den hjemmelavede sukkersirup opbevares i køleskabet, og her kan den sagtens holde sig i to uger. Måske endda lidt længere.

Med mynte

Du kan også tilsætte lidt friske mynteblade under kogningen af sukkersiruppen.

Så får du en skøn og nem myntesirup.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Frank skriver

    maj 10, 2024 at 9:14 pm

    Det er jo vildt nemt at lave sin egen sukkersirup. Tak for opskriften. MVH amatør-bartenderen 🙂

    Svar
  2. Jannie skriver

    juli 28, 2023 at 8:40 am

    Giver denne opskrift 400 ml sukkersirup?

    Svar
  3. Mikkel skriver

    januar 08, 2023 at 2:07 pm

    Holdbarhed på på 2 uger på et produkt der består af mere end 50% sukker?
    Det har vel egentlig i realiteten uendelig holdbarhed. 😉

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 09, 2023 at 10:53 am

      Hej Mikkel
      Du har fuldstændig ret - min sirup er bare aldrig blevet ældre 🙂
      Sukkersirup har en meget lang holdbarhed, så intet problem der.
      Og tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required