• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

sukkersirup
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. maj 2024 - Udgivet: 23. oktober 2019

Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.

Sukkersirup hører til i mange gode drinks og cocktails, siruppen kan købes i supermarkedet.

Men du kan faktisk også meget nemt lave en god sugar cane selv, og du skal blot bruge to ingredienser.

Skal du bruge en større mængde, kan du bare gange mængderne op.

Se også disse opskrifter:

Caipirinha drink med sugar cane

Hjemmelavet mango sirup

Sidecar cocktail

Gin Hass cocktail

Opskrift på sukkersirup

sukkersirup
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.
Forb. tid 2 minutter min
Tilb. tid 3 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Drinks
Køkken: Dansk
Kalorier: 770
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g vand
  • 200 g sukker

Fremgangsmåde
 

  1. Vej 200 g vand og 200 g sukker af direkte i en gryde.
  2. Bring det i kog, og skru derefter lidt ned for varmen.
  3. Lad din sukkersirup småkoge et par minutter, så det koges lidt ind. Men husk, at sukkersiruppen tykner når den køles ned, så derfor skal den ikke være for tyk i konsistensen nu. Jeg plejer at lade den koge 2-3 minutter ved middel varme.
  4. Hæld sukkersiruppen på glas eller flaske og stil den på køl.

Næringsindhold

Kalorier: 770kcalKulhydrater: 199gFedt: 1gNatrium: 12mgKalium: 4mgSukker: 200gCalcium: 8mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Holdbarhed

Den hjemmelavede sukkersirup opbevares i køleskabet, og her kan den sagtens holde sig i to uger. Måske endda lidt længere.

Med mynte

Du kan også tilsætte lidt friske mynteblade under kogningen af sukkersiruppen.

Så får du en skøn og nem myntesirup.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Frank

    maj 10, 2024 at 9:14 pm

    Det er jo vildt nemt at lave sin egen sukkersirup. Tak for opskriften. MVH amatør-bartenderen 🙂

    Svar
  2. Jannie

    juli 28, 2023 at 8:40 am

    Giver denne opskrift 400 ml sukkersirup?

    Svar
  3. Mikkel

    januar 08, 2023 at 2:07 pm

    Holdbarhed på på 2 uger på et produkt der består af mere end 50% sukker?
    Det har vel egentlig i realiteten uendelig holdbarhed. 😉

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 09, 2023 at 10:53 am

      Hej Mikkel
      Du har fuldstændig ret - min sirup er bare aldrig blevet ældre 🙂
      Sukkersirup har en meget lang holdbarhed, så intet problem der.
      Og tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften
Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required