• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Snacks og søde sager › Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

sukkersirup
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. maj 2024 - Udgivet: 23. oktober 2019

Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.

Oversigt over indhold
  • Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.
  • Opskrift på sukkersirup
  • Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Holdbarhed
  • Med mynte
  • Kommentarer

Sukkersirup hører til i mange gode drinks og cocktails, siruppen kan købes i supermarkedet.

Men du kan faktisk også meget nemt lave en god sugar cane selv, og du skal blot bruge to ingredienser.

Skal du bruge en større mængde, kan du bare gange mængderne op.

Se også disse opskrifter:

  • Caipirinha drink med sugar cane
  • Hjemmelavet mango sirup
  • Sidecar cocktail
  • Gin Hass cocktail

Opskrift på sukkersirup

sukkersirup
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sukkersirup (opskrift på hjemmelavet sugar cane)

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på hjemmelavet sukkersirup til drinks og cocktails. Sugar cane er pærelet at lave, og du skal blot bruge sukker og vand.
Forb. tid 2 minutter min
Tilb. tid 3 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Drinks
Køkken: Dansk
Kalorier: 770
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g vand
  • 200 g sukker

Fremgangsmåde
 

  1. Vej 200 g vand og 200 g sukker af direkte i en gryde.
  2. Bring det i kog, og skru derefter lidt ned for varmen.
  3. Lad din sukkersirup småkoge et par minutter, så det koges lidt ind. Men husk, at sukkersiruppen tykner når den køles ned, så derfor skal den ikke være for tyk i konsistensen nu. Jeg plejer at lade den koge 2-3 minutter ved middel varme.
  4. Hæld sukkersiruppen på glas eller flaske og stil den på køl.

Næringsindhold

Kalorier: 770kcalKulhydrater: 199gFedt: 1gNatrium: 12mgKalium: 4mgSukker: 200gCalcium: 8mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Holdbarhed

Den hjemmelavede sukkersirup opbevares i køleskabet, og her kan den sagtens holde sig i to uger. Måske endda lidt længere.

Med mynte

Du kan også tilsætte lidt friske mynteblade under kogningen af sukkersiruppen.

Så får du en skøn og nem myntesirup.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Frank

    maj 10, 2024 at 9:14 pm

    Det er jo vildt nemt at lave sin egen sukkersirup. Tak for opskriften. MVH amatør-bartenderen 🙂

    Svar
  2. Jannie

    juli 28, 2023 at 8:40 am

    Giver denne opskrift 400 ml sukkersirup?

    Svar
  3. Mikkel

    januar 08, 2023 at 2:07 pm

    Holdbarhed på på 2 uger på et produkt der består af mere end 50% sukker?
    Det har vel egentlig i realiteten uendelig holdbarhed. 😉

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 09, 2023 at 10:53 am

      Hej Mikkel
      Du har fuldstændig ret - min sirup er bare aldrig blevet ældre 🙂
      Sukkersirup har en meget lang holdbarhed, så intet problem der.
      Og tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

mad i fad opskrifter
Mad i fad (lækre retter du kan lave i fad i ovn)→ Se opskriften
Billede af blommemuffins
Blommemuffins (lækre muffins med blommer)→ Se opskriften
Billede med havregrynsbrød.
Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)→ Se opskriften
billederesultat for pastasalat med bønner
Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie→ Se opskriften
Grønkålssalat med feta
Grønkålssalat med feta og granatæble→ Se opskriften
Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål (en populær fiskeret)→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner (nem opskrift på saltcitroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required