• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Drikkevarer › Mango sirup (hurtig opskrift på hjemmelavet mangosirup)

Mango sirup (hurtig opskrift på hjemmelavet mangosirup)

hjemmelavet mango sirup
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
168
SHARES
FacebookMessenger168PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. oktober 2024 - Udgivet: 13. juli 2019

Mango sirup er utrolig nem at lave selv, og det tager faktisk blot få minutter.

Mangosiruppen anvendes som bekendt blandt andet til den populære drink Gin Hass, men kan også bruges til is eller mangemousse.

Den smager fantastisk godt, og tager altså ikke lang tid at koge. Samtidig skal du blot bruge tre ingredienser.

Se også disse opskrifter:

  • Frozen mango daiquiri
  • Mango mojito
  • Dark'n Stormy

Opskrift

hjemmelavet mango sirup
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mango sirup

5 fra 2 stemmer
Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mango sirup. Mangosirup laves af presset mango, og den anvendes blandt andet til drinken Gin Hass.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 158
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 mango - søde og modne
  • 100 g sukker
  • 100 g vand

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære mango ud, hvorefter de presses i en almindelig citruspresser. Du kan dog også blende de udskårne mangoer, og derefter sigte det.
  2. Kom mangojuicen i en lille gryde og kog det op. Lad det simre 5 minutter.
  3. Rør så 100 gram sukker i, og fortsæt med at røre indtil sukkeret er helt opløst.
  4. Til sidst røres 100 gram vand i din mango sirup, som derefter koges et minut mere under omrøring.

Næringsindhold

Kalorier: 158kcalKulhydrater: 40gProtein: 1gFedt: 0.5gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 0.1gNatrium: 3mgKalium: 174mgKostfibre: 2gSukker: 39gVitamin A: 1120IUVitamin C: 38mgCalcium: 12mgJern: 0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige mangosirup stilles på køl.

Hældes eventuelt på skoldet glas, hvorefter siruppen kan holde mindst fem dage på køl.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Vibeke

    marts 11, 2023 at 9:26 pm

    Kan man bruge frossen mango, og i så fald, hvor mange gram vil det svare til?

    Svar
  2. Frida Elley Schjoldager

    december 29, 2022 at 7:13 pm

    hej.
    fed opskrift men hvor mange glas er der mango sirup til hvis man laver den til en drink?

    Svar
  3. Ingrid Kjølby Sørensen

    september 10, 2022 at 3:30 pm

    Hej.
    Burde mangosirup ikke kunne holde sig i meget længere tid end du angiver, hvis det kommes kogende på skoldet og atamonskyllet og lukkes straks?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 11, 2022 at 7:49 am

      Hej Ingrid
      Jo, så er holdbarheden meget længere. Så lav bare en god portion, mangosirup smager jo fantastisk godt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required