Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Stegte gnocchi

Stegte gnocchi

stegte gnocchi med hvidløg og rosmarin
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Sådan laver du stegte gnocchi med rosmarin og hvidløg. En meget nem opskrift og fremgangsmåde til pandestegning af de italienske dumplings.

Stegte gnocchi er super nemt at tilberede, og du behøver ikke koge de italienske dumplings først.

Giv den en tur direkte på panden i lidt olivenolie og sammen med hvidløg og rosmarin. Så bliver det næsten ikke mere italiensk.

I stedet for olivenolie kan de også steges i smør, men det er op til dig. Gnocchi kan du lave selv eller købe i de fleste supermarkeder.

Se også de populære opskrifter på:

  • Gnocchi med salvie
  • Gnocchi med valnøddepesto
  • Gnocchi med chorizo og tomater

Opskrift på stegte gnocchi

Stegte gnocchi

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Sådan laver du stegte gnocchi med rosmarin og hvidløg. En meget nem opskrift og fremgangsmåde til pandestegning af de italienske dumplings.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • olivenolie eller smør
  • 4 fed hvidløg hakkes fint
  • 2 spsk rosmarin blade
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op ved en god varme og kom en god sjat olivenolie i.
  2. Tilsæt så 500 gram gnocchi og lad dem stege 3 minutter, så de bliver varmet godt igennem.
  3. Kom så 4 fed hvidløg ved sammen med 2 spiseskefulde rosmarin.
  4. Lad det stege et par minutter mere, så dine gnocchi bliver lidt sprøde. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier241kcalKulhydrater46gProtein5gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gNatrium1006mgKalium22mgKostfibre3gSukker0.03gVitamin A32IUVitamin C2mgCalcium44mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

De pandestegte gnocchi serveres straks som tilbehør til et utal af italienske retter.

Du kan eksempelvis vende dem med en tomatsovs, og servere det sammen med stegt kylling og en salat. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    september 23, 2024 at 9:28 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv da gerne hvad du synes om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required