• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Stegt spinat

Stegt spinat

stegt spinat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  26. august 2024 - Udgivet:  26. august 2024

Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.

Jeg elsker stegt spinat som tilbehør til mange retter, og den er både nem, hurtig og sund at servere som tilbehør.

Her får du sauteret spinat, der på et par minutter laves sammen med lidt rødløg, hvidløg og friskpresset citronsaft.

Frisk spinat skal altid skylles grundigt, men gør det nemmere ved at købe en spinat der allerede er skyllet. De kan fås i de fleste supermarkeder, og så kommer du hurtigere i gang.

Se også de populære opskrifter på:

  • Dampet spinat
  • Stuvet spinat
  • Spinatgryde
  • Torsk med spinat

Opskrift på stegt spinat

stegt spinat
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Stegt spinat

5 fra 1 stemme
Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 93
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • olivenolie
  • 1 rødløg - halveret og i tynde både
  • 4 fed hvidløg - knust og hakket
  • 250 g spinat - frisk, skyllet
  • citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til stuvet spinat kommes lidt olivenolie på en middelvarm pande, og så sauteres 1 rødløg og 4 fed hvidløg i olien i et par minutter, men uden at tage farve.
  2. Kom gradvist 250 gram spinat (frisk) ved, og lad kun lige spinaten falde sammen. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
  3. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 93kcalKulhydrater: 6gProtein: 2gFedt: 7gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gNatrium: 633mgKalium: 405mgKostfibre: 2gSukker: 2gVitamin A: 5862IUVitamin C: 22mgCalcium: 74mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den stegte og sauterede spinat serveres straks som tilbehør til alt fra kylling til koteletter, bøffer og oksestege.

Her får du sundt og lækkert allround tilbehør til mange slags retter.

Er du vild med spinat, kan du sagtens lave en større portion.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda

    marts 27, 2025 at 1:12 pm

    250 g. spinat til 4 personer synes jeg er for lidt. Men ellers en god ret til mange ting. Tak.

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    august 26, 2024 at 11:24 am

    Tak fordi du bruger opskriften på sauteret spinat. Skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required