Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Stegt spinat

Stegt spinat

stegt spinat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMS

Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.

Jeg elsker stegt spinat som tilbehør til mange retter, og den er både nem, hurtig og sund at servere som tilbehør.

Her får du sauteret spinat, der på et par minutter laves sammen med lidt rødløg, hvidløg og friskpresset citronsaft.

Frisk spinat skal altid skylles grundigt, men gør det nemmere ved at købe en spinat der allerede er skyllet. De kan fås i de fleste supermarkeder, og så kommer du hurtigere i gang.

Se også de populære opskrifter på:

  • Dampet spinat
  • Stuvet spinat
  • Spinatgryde
  • Torsk med spinat

Opskrift på stegt spinat

Stegt spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • olivenolie
  • 1 rødløg halveret og i tynde både
  • 4 fed hvidløg knust og hakket
  • 250 g spinat frisk, skyllet
  • citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til stuvet spinat kommes lidt olivenolie på en middelvarm pande, og så sauteres 1 rødløg og 4 fed hvidløg i olien i et par minutter, men uden at tage farve.
  2. Kom gradvist 250 gram spinat (frisk) ved, og lad kun lige spinaten falde sammen. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
  3. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier93kcalKulhydrater6gProtein2gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium633mgKalium405mgKostfibre2gSukker2gVitamin A5862IUVitamin C22mgCalcium74mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den stegte og sauterede spinat serveres straks som tilbehør til alt fra kylling til koteletter, bøffer og oksestege.

Her får du sundt og lækkert allround tilbehør til mange slags retter.

Er du vild med spinat, kan du sagtens lave en større portion.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda skriver

    marts 27, 2025 at 1:12 pm

    250 g. spinat til 4 personer synes jeg er for lidt. Men ellers en god ret til mange ting. Tak.

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    august 26, 2024 at 11:24 am

    Tak fordi du bruger opskriften på sauteret spinat. Skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat
  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required