Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Stegt kyllingelever med tilbehør

Stegt kyllingelever med tilbehør

stegt kyllingelever med tilbehør
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMS
Opdateret: 19. september 2023 - Udgivet: 11. august 2023

Her får du en god opskrift på stegt kyllingelever med tilbehør. Pandestegt kyllingelever serveret med en lækker sovs, samt kartofler eller ris.

Med denne opskrift på stegt kyllingelever får du en sprød og saftig lever med lækkert tilbehør.

Kyllingeleveren vendes i mel og steges derefter på panden, og her serveres den med en lækker sovs, og tilbehør i form af stegte champignon, spidskål og æble.

Se også: Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer.

Opskriften er udviklet af Søren Brink, og tak for den.

Opskrift på stegt kyllingelever

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Stegt kyllingelever med tilbehør

4.60 fra 5 stemmer
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 851
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g kyllingelever
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 3 store champignon
  • 3 spsk rapsolie
  • 1 spsk honning
  • 200 g spidskål - fintsnittet
  • 1 æble
  • 50 g smør
  • 300 g tomater - hakkes groft
  • 1 fed hvidløg - stort
  • 2 spsk timian - frisk
  • 2 dl madlavningsfløde - 8%
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til stegt kyllingelever starter du med, at rense kyllingeleveren, og skyl den under den kolde hane.
  2. Skær leveren ud i tern, og tør den af med køkkenrulle eller et viskestykke.
  3. I en 4 liters plasticpose kommes hvedemel sammen med salt og friskkværnet peber, og det rystes sammen.
  4. Kom leveren i posen, og ryst den rundt, så melet fordeles godt på den.
  5. Tag leveren op i en sigte, og ryst forsigtigt så overskydende mel rystes af. Læg den i en skål og dæk til.
  6. Tilbehør: De store champignon skæres ud i tykke skiver, der steges på en pande sammen med rapsolie og lidt honning. Lad det simre lidt.
  7. Spidskål snittes i fine strimler, mens æblet skæres i tynde både.
  8. Steg kyllingeleveren i smør i ca. 8-10 minutter, og og vend den halvvejs i stegetiden.
  9. Tag leveren af panden, og kom de hakkede tomater på. Lad dem simre ca. 5 minutter, hvorefter hakket hvidløg tilsættes sammen med timian, salt, peber og madlavningsfløde. Lad det simre 5 minutter.
  10. Smages til, og sørg for sovsen har den rette konsistens.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 851kcalKulhydrater: 50gProtein: 43gFedt: 55gMættet fedt: 21gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 24gTransfedt: 1gKolesterol: 756mgNatrium: 1534mgKalium: 1491mgKostfibre: 8gSukker: 28gVitamin A: 24700IUVitamin C: 115mgCalcium: 248mgJern: 21mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Stegt kyllingelever serveres straks, hvor sovsen hældes over leveren og serveres med tilbehøret, som du kan se på billedet.

Gerne med kogte ris eller kartofler til.

Se også: Stegt kalvelever med bløde løg og spinat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Nina Agnete skriver

    juni 05, 2025 at 7:35 pm

    Oj for en go opskrift⭐⭐⭐⭐⭐🥰

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required