• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Squashmuffins - nemme muffins med squash

Squashmuffins - nemme muffins med squash

Squashmuffins
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  11. maj 2025 - Udgivet:  21. august 2024

Indhold

  1. Opskrift
  2. Squashmuffins
  3. Tips

Squashmuffins er lækre muffins bagt med revet squash, kanel, kardemomme og hakkede nødder i form af hasselnødder og valnødder.

De er nemme at bage - og du skal bare bruge en enkelt squash til dine muffins.

Du kan sagtens udelade nødderne eller erstatte dem med for eksempel mandler, hvis du foretrækker det.

Se også disse opskrifter:

  • Squashkage
  • Chokolademuffins
  • Bananmuffins
  • Blåbærmuffins

Opskrift

Squashmuffins
KatrineKatrine Rørby Madsen

Squashmuffins

5 fra 1 stemme
Her er opskriften på lækre squashmuffins bagt med kanel og hakkede valnødder og hasselnødder. Skønne muffins med revet squash.
Forb. tid 12 minutter min
Tilb. tid 18 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 12 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 210
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 æg
  • 150 g brun farin
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g solsikkeolie - eller anden smagsneutral olie
  • 40 g valnødder
  • 40 g hasselnødder
  • 250 g squash

Fremgangsmåde
 

  1. Slå 3 æg ud i en skål og pisk det med 150 gram brun farin med en elpisker i 4-5 minutter, indtil det er blevet luftigt og noget lysere i farven.
  2. Tag en anden skål og vend 200 gram hvedemel, 1 teske kanel, 1 teske kardemomme, 1 teske vaniljesukker og 2 teske bagepulver sammen.
  3. Vend forsigtigt melblandingen i dejen med en dejskraber, så du undgår at slå for meget luft ud af dejen. Vend også 50 gram solsikkeolie i samtidig.
  4. Hak 40 gram valnødder og 40 gram hasselnødder groft, og riv 250 gram squash på et groft rivejern.
  5. Vend nødderne og det revne squash forsigtigt i dejen med dejskraberen.
  6. Fordel nu dejen i 12 muffinsforme af papir og bag dem i ovnen i 18 minutter ved 180 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 210kcalKulhydrater: 27gProtein: 4gFedt: 10gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.004gKolesterol: 41mgNatrium: 200mgKalium: 128mgKostfibre: 1gSukker: 14gVitamin A: 103IUVitamin C: 4mgCalcium: 21mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad dine squashmuffins køle en smule af, inden du serverer dem.

Hvis du har lyst til at pynte dem, kan du lave en lækker glasur eller frosting og komme på toppen. Pynt også gerne med valnødder eller hasselnøddeflager.

Du kan sagtens fryse de afkølede muffins ned.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karin

    august 24, 2024 at 1:56 pm

    Har lige bagt jeres squasmuffins de er virkelig lækre, ikke sidste gang de bliver bagt 😋😋😋👍🫶🌞

    Svar
  2. Katrine Rørby Madsen

    august 21, 2024 at 3:15 pm

    Jeg vil blive glad, hvis du vil give denne opskrift stjerner! 🙂

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required