• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Spinattærte med skinke og porrer

Spinattærte med skinke og porrer

Du skal prøve denne super lækre spinattærte med skinke og porrer. Tærten er nem at lave, og fyldt med spinat, skinke, porrer og rød peberfrugt. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. maj 2024 - Udgivet:  15. maj 2024

Se den helt vildt lækre opskrift på spinattærte med skinke og porrer. Med en tærtedej, der er til at lave uden det hele falder fra hinanden.

Spinattærte er bare noget af det allerbedste, og denne opskrift er super god.

Tærten laves fra bunden med en hjemmelavet tærtedej, som er til at rulle ud.

Fyldet er spinat, porrer, skinke og rød peberfrugt, og æggemassen krydres med en smule paprika.

Brug gerne målene i opskriften, men du kan sagtens bruge lidt eller mindre af de enkelte ingredienser.

Derfor er tærter geniale til at få ryddet ud i køleskabet.

Opskriften er til fire personer, men der er sikkert lidt rester tilbage, og spinattærten er fremragende kold i madpakken dagen efter.

Opskrift på spinattærte

Du skal prøve denne super lækre spinattærte med skinke og porrer. Tærten er nem at lave, og fyldt med spinat, skinke, porrer og rød peberfrugt. Foto: Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Spinattærte med skinke og porrer

5 fra 2 stemmer
Se den helt vildt lækre opskrift på spinattærte med skinke og porrer. Med en tærtedej, der er til at lave uden, det hele falder fra hinanden.
Forb. tid 45 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 664
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 portion tærtedej - opskrift i linket
  • 250 g skinke - i strimler
  • 2 porrer
  • 150 g spinat - frisk
  • 1 rød peberfrugt
  • 6 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave 1 portion tærtedej som i opskriften i linket længere oppe. Fortsæt frem til du har forbagt tærten i ovnen i 10 minutter.
  2. Skær 2 porrer i skiver, men husk at vaske jorden af det øverste stykke. Det er her jorden sidder, og den er ikke rar at få mellem tænderne.
  3. Svits porrerne let i lidt olie på en pande ved jævn varme i et par minutter, og fordel derefter 150 g spinat i panden, og lad spinaten falde sammen. Tag så panden af blusset.
  4. Skær 1 rød peberfrugt i tynde strimler.
  5. Slå 6 ægud i en skål, og pisk dem sammen med 2 dl mælk, 1 tsk paprika, 1 tsk oregano, salt og friskkværnet peber.
  6. Fordel først halvdelen af 250 g skinke på tærtebunden, dernæst halvdelen af peberfrugtstrimlerne og endelig halvdelen af indholdet fra panden med porrer og spinat.
  7. Fordel så resten af skinken, peberfrugt og porrer/spinat.
  8. Hæld æggemassen over, og bag tærten færdig i ovnen ved 185 grader varmluft, hvor den skal have 30 minutter.
  9. Tag spinattærten ud af ovnen, og nu kan den med fordel trække og afkøle i 15 minutter inden servering.

Næringsindhold

Kalorier: 664kcalKulhydrater: 49gProtein: 30gFedt: 38gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 17gTransfedt: 0.03gKolesterol: 290mgNatrium: 1201mgKalium: 779mgKostfibre: 4gSukker: 6gVitamin A: 5675IUVitamin C: 56mgCalcium: 191mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Server gerne en lækker salat til din spinattærte. Det kunne for eksempel være en skøn tomatsalat med rødløg og balsamico eller en spidskålssalat med æble, avocado og lækker dressing.

Se også mine opskrifter på

Bacontærte

Porretærte

Broccolitærte

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anita Marker

    januar 11, 2025 at 5:36 pm

    Super nem og dejlig. Den skal vi have igen😋

    Svar
  2. Katrine Rørby Madsen

    maj 15, 2024 at 11:48 am

    d

    Svar
  3. Frank

    maj 26, 2020 at 5:02 pm

    Tærtedejens opskrift... Hvor er linket?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 26, 2020 at 5:50 pm

      Hej Frank
      Undskyld - den var røget ud - nu er den på igen 🙂
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required