Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Spidskål med franske ærter - tilbehør til kødretter

Spidskål med franske ærter - tilbehør til kødretter

spidskål med franske ærter
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
137
SHARES
FacebookMessenger137PinterestEmailSMS

Spidskål med franske ærter er sundt tilbehør, der samtidig er nem at lave. Brug det som tilbehør til eks. grillmad, og du kan sagtens anvende frosne ærter.

Her får du lige min opskrift på spidskål med franske ærter, som er sundt og nemt at lave.

Normalt er der også små stykker bacon i franske ærter, men det har jeg udeladt her.

I stedet får du spidskål, ærter og løg - der rundes af med den lækre citronolie.

Har du ikke citronolie, kan du røre lidt olivenolie sammen med citronsaft og hælde det over.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på spidskål med franske ærter

Spidskål med franske ærter - tilbehør til kødretter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Spidskål med franske ærter er sundt tilbehør, der samtidig er nem at lave. Brug det som tilbehør til eks. grillmad, og du kan sagtens anvende frosne ærter.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 2 spsk smør
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olie
  • 150 g ærter
  • 2 spsk citronolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Spidskål deles i kvarte. Pil eventuelt det yderste blad af kålen.
  2. Steges mør i lidt smør på en middelvarm pande, hvor spidskålen steges på begges skæresider. Stegetiden er cirka fem minutter pr. side - afhængig af hvor gennemstegt du ønsker kålen.
  3. Læg kålen til side på et serveringsfad, og krydr med lidt salt.
  4. Hak rødløg fint og steg løget 1-2 minutter i lidt olie. Løget skal ikke tage farve.
  5. Tilsæt ærter og lad dem stege med i yderligere 2-3 minutter.
  6. Fordel de franske ærter over spidskålen.
  7. Dryp med lidt citronolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier130kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Spidskål med franske ærter er perfekt tilbehør til de fleste retter.

Jeg plejer blandt andet at bruge det til grillmad.

Se også mine opskrifter på:

Stegt spidskål

Spidskålssalat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required