God opskrift pรฅ sovs med oregano, der er bรฅde hurtig og let at lave. Sovsen er virkelig god til kylling, men ogsรฅ fin til koteletter.
Sovs med oregano er en sovs, som aldrig slรฅr fejl i hverken kรธkkenet eller ved bordet.
Den er simpel at lave, og smager virkelig godt. Jeg anbefaler den til kylling eller koteletter, men kan naturligvis sagtens anvendes til andre typer af kรธd ogsรฅ.
I det hele taget er det en nem og god allround sauce, der passer til mange kรธdretter.
Opskriften giver sovs til fire personer.
Ingredienser til sovs med oregano
3 deciliter kraftig oksefond (vand + 3 spiseskefulde fond fra flaske)
2 teskefulde sennep (gerne Maille sennep med honning)
2 deciliter flรธde
2 teskefulde tรธrret oregano
1 spiseskefulde รฆbleeddike eller lignende
Salt og friskkvรฆrnet peber
Fremgangsmรฅde
- Kom oksefond op i en gryde sammen med sennep, og kog det op.
- Tilsรฆt flรธde, tรธrret oregano og lidt รฆbleeddike. Eller en anden eddike.
- Lad det simre i fem minutter, og smag til med salt og friskkvรฆrnet peber.
- Du kan ogsรฅ justere smagen med lidt sukker og eventuelt lidt mere sennep. Det er som det passer dig.
- Sovsen skal nu koge nogle minutter mere, sรฅ den nรฅr at creme lidt ind og fรฅ den rette konsistens. Det hedder at reducere saucen.
Den fรฆrdige sovs med oregano serveres straks.
Se ogsรฅ mine opskrifter pรฅ:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments