• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Sovs og sauce › Snyde bearnaise på 2 minutter - lavet med stavblender

Snyde bearnaise på 2 minutter - lavet med stavblender

snyde bearnaise opskrift
4.7 fra 66 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
819
SHARES
FacebookMessenger819PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. marts 2022 - Udgivet: 26. juni 2021

Her får du min opskrift på verdens nemmeste snyde bearnaise, der aldrig svigter. Den nemme bearnaise laves på 2 minutter med en stavblender.

Snyde bearnaise er en lækker og luftig bearnaise til dig, der ikke orker at stå og piske som en sindssyg i en gryde.

Eller som bare er bange for, at den legendariske bearnaise sovs skal skille, mens du desperat forsøger at kørt den franske sauce i hus.

Bevares, man kan da sagtens lave en god bearnaise der ikke skiller, eventuelt ved at lave den som bearnaise sous vide.

Men med denne opskrift er det simpelthen bare en bearnaise-to-go, lige ud af landevejen. Og den tager ikke mere end et par minutter at lave.

Se flere opskrifter på:

  • Sauce bearnaise
  • Hollandaise sauce
  • Bøfguide

Opskrift på snyde bearnaise

snyde bearnaise opskrift
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Snyde bearnaise

4.73 fra 66 stemmer
Her får du min opskrift på verdens nemmeste snyde bearnaise, der aldrig svigter. Den nemme bearnaise laves på 2 minutter med en stavblender.
Forb. tid 2 minutter min
Samlet tid 2 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Fransk
Kalorier: 389
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 2 pasteurisede æggeblommer - eller to friske
  • 1 spsk bearnaise essens - hjemmelavet eller købt
  • 1 spsk citronsaft - friskpresset
  • 2 spsk estragon - friske blade, eller mere
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom smør i en lille gryde og kog det op. Ønskes en lidt tyndere bearnaise, kan du tilsætte 50-100 gram bouillon til smørret.
  2. I beholderen til din stavblender kommes æggeblommer sammen med bearnaise essens og lidt friskpresset citronsaft. Kom også ca. 2 spiseskefulde estragonblade ved.
  3. I en tynd stråle blendes smør (og evt. bouillon) nu ind i din snyde bearnaise. Smages til med salt og friskkværnet peber. Der kan også tilsættes lidt mere bearnaise essens, hvis du ønsker din snydebearnaise mere syrlig.
  4. Hak 2 spiseskefulde estragon blade, og vend dem i til sidst.

Næringsindhold

Kalorier: 389kcalKulhydrater: 1gProtein: 2gFedt: 43gMættet fedt: 27gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 12gTransfedt: 2gKolesterol: 205mgNatrium: 907mgKalium: 33mgKostfibre: 0.03gSukker: 0.2gVitamin A: 1390IUVitamin C: 2mgCalcium: 27mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Bum! Så er der snyde bearnaise, der aldrig slår fejl. Og så meget snyd er det altså heller ikke.

Det er stadig en meget lækker og luftig bearnaise, der gør sig super godt til bøffer, oksefilet, culotte og meget andet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Helle

    september 21, 2024 at 9:25 pm

    Super lækker bearnaise sovs

    Svar
  2. Margot Alm

    maj 07, 2024 at 3:24 pm

    Super god opskrift er vant til at lave en pisket beanaise. Men denne smager lige så godt så laver altid denne opskrift når det gælder en ægte sause 👍👍👍❤️🌞🌞🌞

    Svar
  3. Pia Ramsing

    november 14, 2023 at 9:16 pm

    Hvor mange personer er opskriften til?

    Svar
  4. Winnie

    februar 18, 2023 at 3:18 pm

    Tak for mange gode opskrifter. Især snyde bearnaise sovs er så god

    Svar
  5. Natasja

    august 12, 2022 at 6:06 pm

    Husk at skrive at den skal blendes godt. Elsker hjemmelavet bearnaise uden besvær

    Svar
  6. Peter Bro

    april 06, 2022 at 9:58 am

    Hej Holger

    En fantastisk hjemmeside som jeg bruger rigtig meget til inspiration. Tak for den. Snydebernaise - kan den evt. varmes op dagens efter, eller kan den fryses?
    Mvh Peter Bro

    Svar
  7. Stine

    november 25, 2021 at 5:35 pm

    Hvilken slags bouillon skal det være? 🙂
    Mvh Stine

    Svar
  8. Alberte

    juni 29, 2021 at 10:23 pm

    Hej Holger,

    Skal smør og bouillon køle af inden det blendes med æggeblommerne?

    Vh Alberte

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 30, 2021 at 6:33 am

      Hej Alberte
      Nej, det skal den ikke, men husk at piske den i gradvist i en tynd stråle 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme
  • billede med sauce jus
    Sauce jus
  • billede med pisket smør
    Pisket smør
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

Billede af nem aftensmad.
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
billederesultat for hakket kylling med broccolimos
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)→ Se opskriften
Billede af squashfritter.
Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
brombærmuffins
Lækre brombærmuffins uden smør og med mindre sukker→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required