Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Snyde bearnaise

Snyde bearnaise på 2 minutter lavet med stavblender

snyde bearnaise opskrift
4.7 fra 66 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
821
SHARES
FacebookMessenger821PinterestEmailSMS
Indhold
  • Snyde bearnaise
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på snyde bearnaise
  • Note
  • Kommentarer

Snyde bearnaise

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 66 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Samlet tid: 2 minutter min
Her får du min opskrift på verdens nemmeste snyde bearnaise, der aldrig svigter. Den nemme bearnaise laves på 2 minutter med en stavblender.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 2 pasteurisede æggeblommer eller to friske
  • 1 spsk bearnaise essens hjemmelavet eller købt
  • 1 spsk citronsaft friskpresset
  • 2 spsk estragon friske blade, eller mere
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom smør i en lille gryde og kog det op. Ønskes en lidt tyndere bearnaise, kan du tilsætte 50-100 gram bouillon til smørret.
  2. I beholderen til din stavblender kommes æggeblommer sammen med bearnaise essens og lidt friskpresset citronsaft. Kom også ca. 2 spiseskefulde estragonblade ved.
  3. I en tynd stråle blendes smør (og evt. bouillon) nu ind i din snyde bearnaise. Smages til med salt og friskkværnet peber. Der kan også tilsættes lidt mere bearnaise essens, hvis du ønsker din snydebearnaise mere syrlig.
  4. Hak 2 spiseskefulde estragon blade, og vend dem i til sidst.

Næringsindhold

Kalorier389kcalKulhydrater1gProtein2gFedt43gMættet fedt27gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt12gTransfedt2gKolesterol205mgNatrium907mgKalium33mgKostfibre0.03gSukker0.2gVitamin A1390IUVitamin C2mgCalcium27mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på snyde bearnaise

Snyde bearnaise er en lækker og luftig bearnaise til dig, der ikke orker at stå og piske som en sindssyg i en gryde.

Eller som bare er bange for, at den legendariske bearnaise sovs skal skille, mens du desperat forsøger at kørt den franske sauce i hus.

Bevares, man kan da sagtens lave en god bearnaise der ikke skiller, eventuelt ved at lave den som bearnaise sous vide.

Men med denne opskrift er det simpelthen bare en bearnaise-to-go, lige ud af landevejen. Og den tager ikke mere end et par minutter at lave.

Se flere opskrifter på:

  • Sauce bearnaise
  • Hollandaise sauce
  • Bøfguide

Note

Bum! Så er der snyde bearnaise, der aldrig slår fejl. Og så meget snyd er det altså heller ikke.

Det er stadig en meget lækker og luftig bearnaise, der gør sig super godt til bøffer, oksefilet, culotte og meget andet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Helle skriver

    september 21, 2024 at 9:25 pm

    Super lækker bearnaise sovs

    Svar
  2. Margot Alm skriver

    maj 07, 2024 at 3:24 pm

    Super god opskrift er vant til at lave en pisket beanaise. Men denne smager lige så godt så laver altid denne opskrift når det gælder en ægte sause 👍👍👍❤️🌞🌞🌞

    Svar
  3. Pia Ramsing skriver

    november 14, 2023 at 9:16 pm

    Hvor mange personer er opskriften til?

    Svar
  4. Winnie skriver

    februar 18, 2023 at 3:18 pm

    Tak for mange gode opskrifter. Især snyde bearnaise sovs er så god

    Svar
  5. Natasja skriver

    august 12, 2022 at 6:06 pm

    Husk at skrive at den skal blendes godt. Elsker hjemmelavet bearnaise uden besvær

    Svar
  6. Peter Bro skriver

    april 06, 2022 at 9:58 am

    Hej Holger

    En fantastisk hjemmeside som jeg bruger rigtig meget til inspiration. Tak for den. Snydebernaise - kan den evt. varmes op dagens efter, eller kan den fryses?
    Mvh Peter Bro

    Svar
  7. Stine skriver

    november 25, 2021 at 5:35 pm

    Hvilken slags bouillon skal det være? 🙂
    Mvh Stine

    Svar
  8. Alberte skriver

    juni 29, 2021 at 10:23 pm

    Hej Holger,

    Skal smør og bouillon køle af inden det blendes med æggeblommerne?

    Vh Alberte

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juni 30, 2021 at 6:33 am

      Hej Alberte
      Nej, det skal den ikke, men husk at piske den i gradvist i en tynd stråle 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required