Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Snoede italienske flutes - grundopskrift

Snoede italienske flutes - grundopskrift

billede med snoede italienske flutes
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
515
SHARES
FacebookMessenger515PinterestEmailSMS

Snoede italienske flutes er lækre brød, der faktisk er ret nemme at lave. Brødene hæver et par timer, inden de bages ved 250 grader.

Italienske flutes er nemme brød, der kan nydes nybagte til maden, eller bruges som bund til bruschetta. Som du finder link til længere nede i opskriften.

Brødene er nemmest at lave i en røremaskine, men du kan selvfølgelig også bruge hænderne.

Opskriften giver to lækre og sprøde brød.

Se også mine opskrifter på:

  • Italiensk focaccia
  • Ciabattabrød med store huller
  • Italienske manitobabrød
  • Flutes - nem opskrift på sprødt flute

Opskrift på italienske flutes

Snoede italienske flutes - grundopskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hævetid: 2 timer t 30 minutter min
Samlet tid: 3 timer t
Snoede italienske flutes er lækre brød, der faktisk er ret nemme at lave. Brødene hæver et par timer, inden de bages ved 250 grader.
Antal: 2 stk.
Ret: Brød
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 dl vand lunkent
  • 10 g gær
  • 275 g hvedemel gerne tipo 00
  • 125 g durum hvedemel
  • 1 tsk salt fint
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Find røremaskinen frem og sæt dejkrogen på.
  2. Gær røres ud i det lunkne vand.
  3. De to slags hvedemel blandes sammen i en anden skål med salt og sukker, og det hele æltes derefter ind i dejen.
  4. Tilsæt også lidt olivenolie og ælt dejen igennem i 10 minutter ved middel hastighed. Tilsæt om nødvendigt en smule mere lunkent vand.
  5. Beklæd skålen med husholdningsfilm, og lad nu dejen hæve på køkkenbordet i 2 timer. Gerne 3, hvis du har tiden til det.
  6. Læg så dejen ud på bordet og drys lidt tipo 00 mel på dej og bord. Du skal ikke ælte dejen, men blot brede den ud i en aflang firkant på cirka 35 gange 15 centimeter.
  7. Del dejen i to halvdel på den lange led, og hver del drejes forsigtigt sammen som en skrue, og lægges på en bageplade med bagepapir. Beklæd med husholdningsfilm, og lad dejen efterhæve i 30 minutter.
  8. Forvarm ovnen til 250 grader varmluft, smid et par spiseskefulde vand i bunden af ovnen, og bag de italienske flutes på nederste rille i cirka 15 minutter.

Næringsindhold

Kalorier849kcalKulhydrater152gProtein23gFedt17gMættet fedt2gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gNatrium1176mgKalium447mgKostfibre4gSukker2gVitamin C0.01mgCalcium48mgJern9mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Tag brødene ud af ovnen og lad dem køle lidt af på en rist inden de skæres ud.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 03, 2025 at 9:58 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Jeg bliver glad for din mening om den her.

    Svar
  2. Vibeke skriver

    marts 03, 2025 at 9:47 am

    Jeg savner knapperne med 'Print' og 'Gem opskrift' på denne opskrift.
    Jeg har logget ind.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 03, 2025 at 10:01 am

      Hej Vibeke
      Tak for det. Den lå i det gamle system, men er nu opdateret, så du kan gemme og printe opskriften 🙂
      BH Holger

      Svar
  3. Turid Svenninggaard skriver

    februar 20, 2025 at 11:05 am

    Hvor er opskriften med bageenzymer og olie? Jeg har da tidligere brugt jeres flutes opskrift der indeholdt det.

    Svar
  4. Camilla skriver

    august 07, 2024 at 7:53 pm

    Hvad betyder pkt 5 “beklæd skålen”? Skal den bare overdækkes med film?

    Svar
  5. Hanne skriver

    april 21, 2024 at 5:49 pm

    Virkeligt lækre og svampede flutes- de bedste længe!

    Svar
  6. Pia Susanne Fredskild skriver

    april 07, 2023 at 9:42 am

    Superlækre sprøde flutes med god smag !!

    Svar
  7. Inge skriver

    januar 17, 2023 at 6:11 pm

    De bedste

    Svar
  8. Susanne Albertsen skriver

    marts 20, 2022 at 11:30 am

    De bedste flutes jeg nogensinde har bagt.

    Svar
  9. Pia skriver

    maj 03, 2021 at 7:28 pm

    Det blev nogle superfine og lækre flutes. Tak for opskrift.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required