• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Smørrebrød med æg og rejer - opskrift på rejemad

Smørrebrød med æg og rejer - opskrift på rejemad

billederesultat for smørrebrød med æg og rejer
4.8 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
85
SHARES
FacebookMessenger85PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. november 2023 - Udgivet:  2. juli 2023

Indhold

  1. Her får du min opskrift på smørrebrød med æg og rejer. En klassisk ret fra det danske køkken, som laves med æg i skiver og masser af rejer.
  2. Opskrift på smørrebrød med æg og rejer
  3. Smørrebrød med æg og rejer
  4. Tips

Her får du min opskrift på smørrebrød med æg og rejer. En klassisk ret fra det danske køkken, som laves med æg i skiver og masser af rejer.

Smørrebrød med æg og rejer er noget af det mest klassiske og populære smørrebrød i det danske køkken.

Og hvem elsker ikke sådan en lækker rejemad, der laves med kogt æg i skiver og pyntet med karse.

Opskriften her giver fire stykker smørrebrød, og du kan jo selv bestemme hvor mange rejer der skal på. Men spar ikke på dem.

For rejerne er naturligvis det, der virkelig får dette populære stykke smørrebrød til at synge.

Opskrift på smørrebrød med æg og rejer

billederesultat for smørrebrød med æg og rejer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Smørrebrød med æg og rejer

4.77 fra 13 stemmer
Her får du min opskrift på smørrebrød med æg og rejer. En klassisk ret fra det danske køkken, som laves med æg i skiver og masser af rejer.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Smørrebrød
Køkken: Dansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 æg - æggene koges hårdkogte og skæres i skiver
  • 150 g rejer
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 romainesalat
  • mayonnaise - gerne en hjemmelavet mayo
  • 2 små tomater - deles i kvarte
  • 1 bakke karse
  • 1 citron - lidt citronsaft

Fremgangsmåde
 

  1. Æg koges hårdkogte - se evt. i linket hvordan du gør det. Pilles og køles af. Del derefter æggene i skiver - gerne med en æggedeler.
  2. Hæld vandet fra rejerne og dryp dem godt af. Så får du det bedste stykke smørrebrød med æg og rejer.
  3. Rugbrød smøres med lidt smør - kan undlades hvis du ønsker at spare på kalorierne.
  4. Læg et salatblad på hvert stykke rugbrød, og derefter skiver af æg. Kom også en stribe mayonnaise på.
  5. Top derefter med masser af rejer, og pynt med et par stykker tomat i kvarte og karse.
  6. Slut af med at presse lidt citronsaft over, og så er dit smørrebrød med æg og rejer klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Smørrebrød med æg og rejer serveres straks, men kan også laves god tid i forvejen og opbevares på køl.

Mængde af de forskellige ingredienser kan tilpasses som man ønsker sin ægge- og rejemad.

Se også disse stykker smørrebrød:

Smørrebrød med fiskefilet (smørstegt rødspætte)

Smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg

Smørrebrød med flæskesteg og lynsyltet æble

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required