• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Sloppy Joe

Sloppy Joe

sloppy joe amerikansk sandwich
SloppyJoe er en skøn amerikansk sandwich, som her er lavet lavet med hakket oksekød og teriyaki. Foto: iStock.com.

Opdateret:  31. juli 2024 - Udgivet:  17. oktober 2023

Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Sloppy Joe er en klassisk sandwich fra USA, der laves på utallige måder. En lækker sandwich med hakket oksekød og grøntsager. Virkelig god.
  2. Opskrift på Sloppy Joe sandwich
  3. Sloppy Joe
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Sloppy Joe er en klassisk sandwich fra USA, der laves på utallige måder. En lækker sandwich med hakket oksekød og grøntsager. Virkelig god.

Sloppy Joe er lækker aftensmad, der ikke tager ret lang tid at lave.

Det er en klassisk amerikansk sandwich, som blandt andet laves med hakket oksekød og grøntsager.

Der findes mange udgaver af en Sloppy Joe (der i øvrigt betyder sjusket), men her er en lækker version fra Newyorker By Heart, som blandt andet laves med teriyaki.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Cheeseburger
  • Burger
  • Big Mac burger

Opskrift på Sloppy Joe sandwich

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men du kan nemt gange ingredienserne op til eks. fire personer.

sloppy joe amerikansk sandwich

Sloppy Joe

Sloppy Joe er en klassisk sandwich fra USA, der laves på utallige måder. En lækker sandwich med hakket oksekød og grøntsager. Virkelig god.
Bedømmelse
4.5 fra 2 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Antal 2 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 bundt forårsløg - fintsnittet
  • 2 medium gulerødder - groftrevet
  • 3 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 250 g hakket oksekød - magert
  • 75 g vand
  • 4 spsk teriyaki
  • 1,5 spsk oyster sauce
  • 0,5 spsk majsstivelse
  • 250 g spinat - frisk, godt skyllet og slynget tør
  • 2 spsk olivenolie - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 burgerboller - gerne de hjemmelavede burgerboller
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Varm lidt olie op på panden og steg gulerødder, forårsløg og halvdelen af hvidløget. Rør i det, for hvidløget må ikke tage farve. Hæld det op i en skål.
  • Rør vand, majsstivelse, oystersauce og 3 spsk. teriyakisauce sammen.
  • Kom det hakkede oksekød på panden og svits det, samtidig med at der røres i det, så det bliver grynet.
  • Når det er brunet, kommes grøntsagerne tilbage på panden og saucen hældes ved.
  • Lad det koge i 2-3 minutter, til det bliver tykt. Smag til med friskkværnet peber og evt. lidt salt, hvis det er nødvendigt.
  • Hæld kødblandingen i en skål og dæk det til, så det holdes varmt.
  • Kom lidt mere olie på panden og kom spinat på sammen med resten af hvidløget og den sidste spiseskefuld teriyakisauce. Lad det stege til spinaten falder sammen, tag det af varmen.
  • Flæk burgerbollerne og rist dem på begge sider. Læg spinaten på bunden af burgerbollen, kom kødblandingen på og læg så toppen af burgerbollen på.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
680
% Daglig værdi*
Fedt
 
41
g
63
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
22
g
Kolesterol
 
89
mg
30
%
Natrium
 
3356
mg
146
%
Kalium
 
1493
mg
43
%
Kulhydrater
 
45
g
15
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
22287
IU
446
%
Vitamin C
 
48
mg
58
%
Calcium
 
279
mg
28
%
Jern
 
9
mg
50
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De færdige Sloppy Joe sandwiches serveres straks - og gerne sammen med grøntsager eller en lækker broccolisalat.

Pommes frites passer også fint til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required