Hvordan redder man slatne asparges, så de igen bliver sprøde? Det er træls med bløde asparges, men med dette nemme trick får du atter sprøde asparges!
Du har sikkert prøve at finde et bundt slatne asparges i grøntsagsskuffen i dit køleskab. Eller fået bløde asparges med hjem fra supermarkedet, og hvad gør man så?
Du skal under ingen omstændigheder smide de grønne asparges ud, blot fordi de er blevet bløde.
For du kan faktisk nemt redde dem - og sikre at de igen bliver sprøde og lækre.
Se også disse opskrifter:
- Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing
- Aspargessalat med bagte radiser og lækker dressing
- Aspargessuppe
- Mørbrad med asparges
Vand redder slatne asparges
Det hemmelige trick er simpelthen blot vand.
Skær det allernederste stykke af hver af de bløde asparges fra, og smid det ud.
Derefter sættes de afskårne asparges i et almindeligt glas eller et syltetøjsglas.
Fyld koldt vand i glasset - cirka halvt op.
Lad nu de bløde og slatne asparges trække i det kolde vand i 2-3 timer, for så er de sprøde og lækre igen. Så nemt er det at redde bløde asparges.
Opbevaring på køl
På samme måde kan du opbevare rester af grønne asparges.
Stil de afskårne asparges i et glas med koldt vand, og træk en lille plasticpose ned over asparges og glas.
Kom glas med asparges i køleskabet, og her holder de sig sprøde og lækre i ca. 5-7 dage.
Så har du altid sprøde asparges i køkkenet.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: