Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Skaldyrscocktail

Skaldyrscocktail

skaldyrscocktail
Del gerne:
39
SHARES
FacebookMessenger39PinterestEmailSMS

Her får du Thomas Pasfalls opskrift på en skaldyrscocktail. Det er god som forret, og laves med jomfruhummer, kammusling og krabbekøb. Plus syltede rødløg.

Skaldyrscocktail en super lækker forret, og her kan du se og lære hvordan du laver den kendte kok Thomas Pasfalls udgave.

Denne skaldyrscocktail er selvfølgelig med blandt andet jomfruhummer og kammuslinger, og så bliver det ikke bedre.

Thomas Pasfall laver syltede rødløg ved at snitte rødløg i skiver, hvorefter de koges i lidt rødvinseddike i 2-3 minutter. Køles af, og smager nu lidt syrligt og har den flotte farve.

Nederst kan du se hvordan du også kan lave syltede rødløg, der gemmes på glas.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Fiskefrikadeller
  • Fiskefilet
  • Hummerbisque

Opskrift på skaldyrscocktail

Ingredienser

8 jomfruhummere
8 kammuslinger
200 gram krabbekød
8 tynde skiver toast
Urtesalat
Syltede rødløg
Chili- eller skaldyrsmayo

Fremgangsmåde

  1. Steg jomfruhummerhalerne og kammuslingerne 45-60 sekunder på hver side ved høj varme. Kom en lille sjat olivenolie på panden inden stegning. Jomfruhummer og kammuslinger er færdigstegte når de er spændstige. Krydres med lidt salt og peber.
  2. Krabbekødet kan bruges som det er, eller hurtigt marineres med lidt olivenolie og lidt urter.
  3. Urtesalaten kan marineres med lidt sherryvinegraitte og olivenolie.
  4. Anretning: Start med mayoen i bunden af et højt glas, krabbekøddet ovenpå mayoen, urtesalat over, syltede rødløg og kammuslinger, jomfruhummerne øverst, slut af med toastskiverne, der stikkes ned i glasset.

Video

Se her i denne video hvordan Thomas laver sin skaldyrscocktail.

Sådan laver du syltede rødløg

To store rødløg pilles og skæres i skiver. En lille knold ingefær skrælles og snittes fint.

100 gram vand koges op i en lille gryde sammen med 100 gram eddike og 75 gram sukker.

Kom rødløg og ingefær i et glas med skruelåg og hæld lagen over.

Sæt skruelåget på og stil de syltede rødløg i køleskabet.

Syltede rødløg skal helst stå 4-5 timer før de er klar, men de er endnu bedre efter et døgn, hvor de virkelig har trukket smag.

Så lav dem gerne i god tid.

Holdbarheden i køleskabet er mindst tre uger, men du har nok spist dem inden dag.

TIP: Prøv også syltede rødløg på din pizza.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.