Her fรฅr du Thomas Pasfalls opskrift pรฅ en skaldyrscocktail. Det er god som forret, og laves med jomfruhummer, kammusling og krabbekรธb. Plus syltede rรธdlรธg.
Skaldyrscocktail en super lรฆkker forret, og her kan du se og lรฆre hvordan du laver den kendte kok Thomas Pasfalls udgave.
Denne skaldyrscocktail er selvfรธlgelig med blandt andet jomfruhummer og kammuslinger, og sรฅ bliver det ikke bedre.
Thomas Pasfall laver syltede rรธdlรธg ved at snitte rรธdlรธg i skiver, hvorefter de koges i lidt rรธdvinseddike i 2-3 minutter. Kรธles af, og smager nu lidt syrligt og har den flotte farve.
Nederst kan du se hvordan du ogsรฅ kan lave syltede rรธdlรธg, der gemmes pรฅ glas.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se ogsรฅ de populรฆre opskrifter pรฅ:
Opskrift pรฅ skaldyrscocktail
Ingredienser
8 jomfruhummere
8 kammuslinger
200 gram krabbekรธd
8 tynde skiver toast
Urtesalat
Syltede rรธdlรธg
Chili- eller skaldyrsmayo
Fremgangsmรฅde
- Steg jomfruhummerhalerne og kammuslingerne 45-60 sekunder pรฅ hver side ved hรธj varme. Kom en lille sjat olivenolie pรฅ panden inden stegning. Jomfruhummer og kammuslinger er fรฆrdigstegte nรฅr de er spรฆndstige. Krydres med lidt salt og peber.
- Krabbekรธdet kan bruges som det er, eller hurtigt marineres med lidt olivenolie og lidt urter.
- Urtesalaten kan marineres med lidt sherryvinegraitte og olivenolie.
- Anretning: Start med mayoen i bunden af et hรธjt glas, krabbekรธddet ovenpรฅ mayoen, urtesalat over, syltede rรธdlรธg og kammuslinger, jomfruhummerne รธverst, slut af med toastskiverne, der stikkes ned i glasset.
Video
Se her i denne video hvordan Thomas laver sin skaldyrscocktail.
Sรฅdan laver du syltede rรธdlรธg
To store rรธdlรธg pilles og skรฆres i skiver. En lille knold ingefรฆr skrรฆlles og snittes fint.
100 gram vand koges op i en lille gryde sammen med 100 gram eddike og 75 gram sukker.
Kom rรธdlรธg og ingefรฆr i et glas med skruelรฅg og hรฆld lagen over.
Sรฆt skruelรฅget pรฅ og stil de syltede rรธdlรธg i kรธleskabet.
Syltede rรธdlรธg skal helst stรฅ 4-5 timer fรธr de er klar, men de er endnu bedre efter et dรธgn, hvor de virkelig har trukket smag.
Sรฅ lav dem gerne i god tid.
Holdbarheden i kรธleskabet er mindst tre uger, men du har nok spist dem inden dag.
TIP: Prรธv ogsรฅ syltede rรธdlรธg pรฅ din pizza.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments