• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Vegetar › Selleribøffer (opskrift på deller med revet selleri)

Selleribøffer (opskrift på deller med revet selleri)

selleribøffer
4.9 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
31
SHARES
FacebookMessenger31PinterestEmailSMS
Opdateret: 27. september 2022 - Udgivet: 2. december 2019
Oversigt over indhold
  • Her er en nem opskrift på selleribøffer eller sellerifrikadeller. En lækker og mættende vegansk ret med knoldselleri og masser af smag.
  • Opskrift på selleribøffer af revet selleri
  • Selleribøffer
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tip
  • Kommentarer

Her er en nem opskrift på selleribøffer eller sellerifrikadeller. En lækker og mættende vegansk ret med knoldselleri og masser af smag.

Selleribøffer af revet knoldselleri med perlebyg og mandler smager så godt, at ingen vil savne hakkebøffen.

Opskriften er vegetarisk, og udskifter du mælken med havre- eller sojadrik er den også vegansk. Der er nemlig ingen æg i.

Den er beregnet til to personer, men du kan nemt gange ingredienserne op, hvis du har brug for en større portion.

Selleridellerne er meget mættende, og så er de naturligvis også sunde.

Se flere opskrifter:

  • Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Blomkålsfrikadeller
  • Risfrikadeller med gulerod
  • Grønkålsrøsti

Opskrift på selleribøffer af revet selleri

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Selleribøffer

4.91 fra 10 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Dansk
Kalorier: 435
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 dl perlebyg
  • 180 g knoldselleri
  • 100 g løg
  • 35 g mandler
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk loppeskalsfrø
  • 1,5 spsk timian - gerne frisk
  • 35 g quinoa - kogt, kan undværes
  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Mælk og loppeskalsfrø røres sammen og tykner.
  2. Knoldselleri og løg rives, mens mandlerne hakkes fint.
  3. Perlespelt og quinoa koges hver for sig. Kig på pakkerne for at se kogetid og mængde af vand. Det kan nemlig variere. I opskriften kan du undvære quinoa.
  4. Alle ingredienser blandes i en skål, formes til selleribøffer og steges cirka 7 til 10 minutter. Og steg forsigtigt så selleribøfferne ikke bliver brændte!
  5. Giv dem efterfølgende eventuelt 10 minutter i ovnen ved 170 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 435kcalKulhydrater: 70gProtein: 15gFedt: 12gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.01gKolesterol: 6mgNatrium: 1280mgKalium: 817mgKostfibre: 14gSukker: 7gVitamin A: 345IUVitamin C: 19mgCalcium: 203mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

De færdigstegte selleribøffer serveres med en god salat og eventuelt et hjemmebagt brød til.

Rester stilles på køl og kan anvendes i madpakken dagen efter. Du kan læse meget mere om den sunde knoldselleri her.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler
  • billede med bønne burrito
    Bønne burrito

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required