• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sandwich med kylling og bacon

Sandwich med kylling og bacon

sandwich med kylling og bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  14. oktober 2022 - Udgivet:  15. oktober 2022

Elsker du en lækker sandwich med kylling og bacon? Så er her en opskrift på kylling-bacon sandwich, der er god til både frokost og aftensmad.

Sandwich med kylling og bacon er blevet en kæmpe klassiker, og den er heldigvis super nem at lave.

Her er en fantastisk opskrift, som du kan lave til enten frokost, madpakken eller aftensmad.

Her er der lavet en enkelt kylling- og bacon sandwich til hver, men det kan du jo selv justere.

Der er også anvendt en almindelig mayonnaise, men her kan der sagtens tilsættes lidt karry for endnu mere smag.

Og så skal du glæde dig til de stegte skiver af æble, der steges i baconfedtet. Det giver god smag i sandwichen.

Opskrift på sandwich med kylling og bacon

sandwich med kylling og bacon
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sandwich med kylling og bacon

5 fra 1 stemme
Elsker du en lækker sandwich med kylling og bacon? Så er her en opskrift på kylling-bacon sandwich, der er god til både frokost og aftensmad.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Engelsk
Kalorier: 352
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g kyllingebryst
  • 2 spsk smør - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
  • 1 æble - halveret og skåret i tynde skiver
  • 1 stort flute - delt i 4 stykker, der halveres
  • 8 tsk mayonnaise
  • 4 blade salat - evt. en crisp salat eller iceberg
  • 2 store tomater - skåret i skiver

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebryst steges i smør på en varm pande. Giv først kyllingekødet lidt stegeskorpe og skru så lidt ned for varmen. Samlet stegetid er ca. 10-12 minutter. Krydres med salt og peber, og lægges til side.
  2. Baconskiver steges sprøde på panden og lægges til side.
  3. Tynde skiver af æble kommes på panden, og steges 1-2 minutter i baconfedtet. Lægges til side. Vask panden af og stil den tilbage på kogepladen.
  4. Så er du klar til at samle din sandwich med kylling og bacon. Her skæres et stort flutes ud i fire lige store dele, og derefter flækkes hvert stykke på midten. Lun dem på panden.
  5. Smør mayonnaise på over- og understykkerne.
  6. Læg et stykke salat på understykket, og derpå tomatskiver. Så kommes skiver af kylling, derefter de stegte æbleskiver og der sluttes af med et par skiver bacon.
  7. Læg overstykket på, og så er din kylling- og baconsandwich klar.

Næringsindhold

Kalorier: 352kcalKulhydrater: 40gProtein: 31gFedt: 7gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.03gKolesterol: 50mgNatrium: 1827mgKalium: 668mgKostfibre: 4gSukker: 10gVitamin A: 1494IUVitamin C: 16mgCalcium: 89mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Sandwich med kylling og bacon serveres straks, og den er altså både god som en frokost eller til aftensmad.

Hvorfor hedder det en sandwich?

Hvis du undrer dig over, hvorfor det hedder en sandwich, så finder vi forklaringen i England.

Den blev nemlig opfundet af den kortspillende og kortglade John Montagu tilbage i 1700-tallet.

Her kunne han så spille kort samtidig med at han spiste, og det var jo smart. Og navnet? John Montagu var jarl af Sandwich, så derfor hedder den det.

I dag er sandwichen udbredt i alle egne af verden, og den laves i et utal af forskellige udgaver.

Se flere opskrifter

  • billederesultat for flæskestegssandwich
    Flæskestegssandwich - burger med flæskesteg
  • billede med ribbensandwich
    Ribbensandwich - lækker sandwich med ribbensteg
  • Sandwich til madpakken
    Sandwich til madpakken - et hit med laks
  • steak sandwich
    Steak sandwich - bøf på ristet brød med kryddermayo
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required