Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Sandwich med kylling og bacon

Sandwich med kylling og bacon

sandwich med kylling og bacon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS
Opdateret: 14. oktober 2022 - Udgivet: 15. oktober 2022

Elsker du en lækker sandwich med kylling og bacon? Så er her en opskrift på kylling-bacon sandwich, der er god til både frokost og aftensmad.

Sandwich med kylling og bacon er blevet en kæmpe klassiker, og den er heldigvis super nem at lave.

Her er en fantastisk opskrift, som du kan lave til enten frokost, madpakken eller aftensmad.

Her er der lavet en enkelt kylling- og bacon sandwich til hver, men det kan du jo selv justere.

Der er også anvendt en almindelig mayonnaise, men her kan der sagtens tilsættes lidt karry for endnu mere smag.

Og så skal du glæde dig til de stegte skiver af æble, der steges i baconfedtet. Det giver god smag i sandwichen.

Opskrift på sandwich med kylling og bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sandwich med kylling og bacon

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Engelsk
Kalorier: 352
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 2 spsk smør - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
  • 1 æble - halveret og skåret i tynde skiver
  • 1 stort flute - delt i 4 stykker, der halveres
  • 8 tsk mayonnaise
  • 4 blade salat - evt. en crisp salat eller iceberg
  • 2 store tomater - skåret i skiver
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebryst steges i smør på en varm pande. Giv først kyllingekødet lidt stegeskorpe og skru så lidt ned for varmen. Samlet stegetid er ca. 10-12 minutter. Krydres med salt og peber, og lægges til side.
  2. Baconskiver steges sprøde på panden og lægges til side.
  3. Tynde skiver af æble kommes på panden, og steges 1-2 minutter i baconfedtet. Lægges til side. Vask panden af og stil den tilbage på kogepladen.
  4. Så er du klar til at samle din sandwich med kylling og bacon. Her skæres et stort flutes ud i fire lige store dele, og derefter flækkes hvert stykke på midten. Lun dem på panden.
  5. Smør mayonnaise på over- og understykkerne.
  6. Læg et stykke salat på understykket, og derpå tomatskiver. Så kommes skiver af kylling, derefter de stegte æbleskiver og der sluttes af med et par skiver bacon.
  7. Læg overstykket på, og så er din kylling- og baconsandwich klar.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 352kcalKulhydrater: 40gProtein: 31gFedt: 7gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.03gKolesterol: 50mgNatrium: 1827mgKalium: 668mgKostfibre: 4gSukker: 10gVitamin A: 1494IUVitamin C: 16mgCalcium: 89mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Sandwich med kylling og bacon serveres straks, og den er altså både god som en frokost eller til aftensmad.

Hvorfor hedder det en sandwich?

Hvis du undrer dig over, hvorfor det hedder en sandwich, så finder vi forklaringen i England.

Den blev nemlig opfundet af den kortspillende og kortglade John Montagu tilbage i 1700-tallet.

Her kunne han så spille kort samtidig med at han spiste, og det var jo smart. Og navnet? John Montagu var jarl af Sandwich, så derfor hedder den det.

I dag er sandwichen udbredt i alle egne af verden, og den laves i et utal af forskellige udgaver.

Se flere opskrifter

  • billederesultat for flæskestegssandwich
    Flæskestegssandwich - burger med flæskesteg
  • billede med ribbensandwich
    Ribbensandwich - lækker sandwich med ribbensteg
  • Sandwich til madpakken
    Sandwich til madpakken - et hit med laks
  • steak sandwich
    Steak sandwich - bøf på ristet brød med kryddermayo
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required