• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med rød pebersauce

Kylling med rød pebersauce

saftig kylling med peberfrugtsauce i fad
Virkelig saftig kylling med rød peberfrugtsauce, der laves med peberfrugt, skalotteløg og en hønsefond. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  24. september 2024 - Udgivet:  30. oktober 2019

Del gerne:
85
SHARES
FacebookMessenger85PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Prøv denne lækre opskrift på kylling med rød pebersauce. Saftige kyllingebryst fileter serveret med en velsmagende og aromatisk sauce.
  2. Opskrift på kylling med rød pebersauce
  3. Kylling med rød pebersauce
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Servering
Gå til opskrift

Prøv denne lækre opskrift på kylling med rød pebersauce. Saftige kyllingebryst fileter serveret med en velsmagende og aromatisk sauce.

Kylling med rød pebersauce er en lækker ret, der både er god som hverdagsmad og nem mad til gæster.

Her får de stegte brystfileter godt selskab af en lækker peberfrugtsauce, og retten kan laves på omkring en halv times tid.

Tilbehør kan være som foreslået længere nede på siden, men den kan også serveret med kogte ris og dampede ærter eller andre grøntsager.

Se også de populære opskrifter på:

  • Kylling i rød pebersauce
  • Kyllingebryst i peberflødesovs
  • Hurtig karry ret med kylling og peberfrugt
  • Kylling cacciatore

Opskrift på kylling med rød pebersauce

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

saftig kylling med peberfrugtsauce i fad

Kylling med rød pebersauce

Prøv denne lækre opskrift på kylling med rød pebersauce. Saftige kyllingebryst fileter serveret med en velsmagende og aromatisk sauce.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetAftensmad
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk timian
  • salt og friskkværnet peber

Sauce laves af

  • 2 skalotteløg - eller et alm. løg
  • 2 røde peberfrugter
  • 4 dl hønsefond - eller bouillon
  • 1 tsk timian - tørret
  • 1 spsk majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Fjern fedt fra kyllingebrysterne, og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle.
  • Smelt en klat smør på en varm pande, og brun kyllingefileterne på hver side. Krydr med paprika og timian, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side.
  • Giv dem så lidt salt og friskkværnet peber, og pak dem ind i sølvpapir.
  • Hak skalotteløg fint og skær de røde peberfrugter i strimler.
  • Rengør panden og smelt en ny klat smør på den. Sauter derefter skalotteløg og peberfrugter ved en god varme, og hæld hønsefond ved. Kom også timian ved.
  • Lad det simre i 3-4 minutter, og jævn så med lidt majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber, og hæld det i et serveringsfad. Kan også smages til med lidt friskpresset citronsaft.
  • Pak kyllingebrysterne ud af sølvpapiret, og læg dem ovenpå saucen. De kan eventuelt skæres ud inden.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
205
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.02
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
96
mg
32
%
Natrium
 
763
mg
33
%
Kalium
 
737
mg
21
%
Kulhydrater
 
8
g
3
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
2057
IU
41
%
Vitamin C
 
85
mg
103
%
Calcium
 
23
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Kyllingebryst med rød pebersauce kan evt. serveres med bagt hvidløgsmos og en tomatsalat. Men meget andet tilbehør passer også fint til retten. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    september 24, 2024 at 3:04 pm

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den.

    Svar
  2. Pia

    marts 15, 2021 at 10:17 am

    Det bliver vores aftensmad i dag😊

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required