Her er opskriften på en meget nem og hurtig karry ret med kylling og grøntsager. Karry retten kan laves på cirka 15 minutter, så den er altså god at have i baghånden på en travl hverdag. Jeg vil anbefale, at du serverer den med kogte ris.
Denne karry ret er en populær ret, hvor kylling tilberedes i en lækker og nem karrysovs med fløde.
Du skal blot anvende kyllingebryst, der skæres ud i mindre tern. Derfor er tilberedningstiden ganske kort.
Opskriften er til fire personer.
Til den hurtige karry ret skal du bruge følgende ingredienser
300 gram kyllingebryst
3 teskefulde karry
1 lille teskefuld stødt spidskommen
1 stort bundt forårsløg
2 røde peberfrugter
1 lille squash
3 deciliter fløde
1 bundt persille
Salt og peber
Sådan laver du en hurtig karry ret med kylling
- Kyllingebryst skæres ud i mindre tern - lav dem ikke for store.
- Svitses et par minutter i en gryde med lidt olie, hvorefter karry tilsættes sammen med spidskommen. Lad det svitse et minut mere.
- Forårsløg skæres i cirka en centimeter tykke skiver, peberfrugterne i mindre tern og squashen ligeledes i små tern.
- Kommes i gryden sammen med kyllingekødet og svitses med et minut.
- Tilsæt fløde og lad det koge op.
- Kog den nemme karry ret ved svag varme i cirka 10 minutter under låg.
- Hak persille groft og vend den i.
- Smag til med salt, peber og eventuelt mere karry.
Server den færdige karry ret med kogte ris.
Relaterede opskrifter er boller i karry og kylling i karry.