Her er opskriften på en meget nem og hurtig karry ret med kylling og grøntsager. Karryretten kan laves på cirka 15 minutter og nydes med ris.
Denne karry ret er en populær ret, hvor kylling tilberedes i en lækker og nem karrysovs med fløde.
Du skal blot anvende kyllingebryst, der skæres ud i mindre tern. Derfor er tilberedningstiden ganske kort. Opskriften er til fire personer.
Opskrift på lækker karry ret
Opskrift udviklet af:
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst
- 3 teskefulde karry
- 1 teske spidskommen - stødt
- 1 bundt forårsløg
- 2 røde peberfrugter
- 1 lille squash
- 3 deciliter fløde
- 1 håndfuld persille
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kyllingebryst skæres ud i mindre tern - lav dem ikke for store.
- Svitses et par minutter i en gryde med lidt olie, hvorefter karry tilsættes sammen med spidskommen. Lad det svitse et minut mere.
- Forårsløg skæres i cirka en centimeter tykke skiver, peberfrugterne i mindre tern og squash ligeledes i små tern.
- Kommes i gryden sammen med kyllingekødet og svitses med et minut.
- Tilsæt fløde og lad det koge op.
- Kog den nemme karry ret ved svag varme i cirka 10 minutter under låg.
- Hak persille groft og vend den i.
- Smag til med salt, peber og eventuelt mere karry.
Næringsindhold
Se hvad opskriften indeholder.
Tips
Server den færdige karry ret med kogte ris.
Du kan også servere en sund spidskålssalat til retten, eller prøv min hvidkålssalat med ananas. Den passer også fremragende til.
Se også mine opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: