• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager

Orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager

orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager
4.9 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.4k
SHARES
FacebookMessenger1.4kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. december 2024 - Udgivet: 1. november 2023

Her er min opskrift på orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager. Skøn, hurtig og nem aftensmad, der smager himmelsk godt.

Orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager er en himmelsk lækker ret til aftensmad, og så er retten utrolig nem at lave.

Koteletterne skal godt nok lige brunes på en pande, men ellers laver du hele retten i samme fad, og den er derfor en af de populære retter med mad i fad.

Du kan bruge forskellige slags grøntsager i fadet, og sagtens udskifte nogle af grøntsagerne i opskriften med andre. Eks. er porrer også gode.

Opskriften på de karrykrydrede koteletter med grøntsager i fad er beregnet som en hovedret til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Gammeldags koteletter i fad med flødesovs
  • Nemme koteletter i fad med grøntsager
  • Lækre italienske koteletter med peberfrugter
  • Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

Opskrift på orientalske koteletter

orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Orientalske koteletter

4.89 fra 26 stemmer
Her er min opskrift på orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager. Skøn, hurtig og nem aftensmad, der smager himmelsk godt.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 677
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Grøntsager
  • 1 lille broccoli - i små buketter
  • 1 fennikel - halveret og snittet i tynde skiver
  • 200 g gulerødder - i tynde skiver, jeg bruger de små snackgulerødder
  • 1 løg - halveret, i tynde skiver
  • 0,5 spidskål - snittet fint
  • 3 tsk karry
  • 5 dl madlavningsfløde - eller fløde, kokosmælk kan også bruges
  • 1 citron - lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Koteletter
  • 4 koteletter - uden ben
  • 1 spsk smør - til stegning
  • 2 spsk hoisin sauce
  • 2 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber
Ris
  • 200 g ris - til fire personer

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Gør alle grøntsagerne klar som anvist. De forskellige mængder kan sagtens justeres til som du synes.
  3. Fordel grøntsagerne i en bradepande eller et ildfast fad.
  4. Tilsæt karry og madlavningsfløde og vend det forsigtigt rundt. Madlavningsfløde kan erstattes af en almindelig fløde eller evt. kokosmælk.
  5. Dryp også lidt friskpresset citronsaft over og krydr med salt og friskkværnet peber.
  6. Stil fadet ind i ovnen og giv det nu 10 minutter.
  7. Imens varmer du en pande op ved høj varme, og kommer smør på. Lad lige smørret bruse af.
  8. Kom så koteletterne på panden, og de skal blot have farve og stegeskorpe på begge sider.
  9. Imens koteletterne brunes af, pensles de med lidt hoisin sauce (kan udelades), og krydres med karry, salt og friskkværnet peber.
  10. Når fadet i ovnen har fået de 10 minutter, tages det ud af ovnen. Læg nu de orientalske koteletter ovenpå grøntsagerne, og dryp gerne stegeskyen over kødet.
  11. Stil det orientalske fad tilbage i ovnen, og giv det 15 minutter.
  12. Imens koger du ris som anvist på pakken. Er kogetiden på risene længere end de 15 minutter, kan du med fordel sætte risene over tidligere, og ellers kan fadet med de orientalske koteletter og grøntsager sagtens tåle at stå nogle minutter, mens du venter på at risene bliver færdige.

Næringsindhold

Kalorier: 677kcalKulhydrater: 81gProtein: 48gFedt: 19gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.2gKolesterol: 123mgNatrium: 1575mgKalium: 2093mgKostfibre: 13gSukker: 17gVitamin A: 9849IUVitamin C: 210mgCalcium: 378mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

De orientalske koteletter med karry og grøntsager serveres straks sammen med de kogte ris.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Else Elisabeth Lund

    februar 18, 2023 at 12:04 am

    Tak for alle de dejlige opskrifter, de gør stor lykke for alle

    Svar
  2. Janni Erbs

    oktober 15, 2022 at 7:53 pm

    Mums - en virkelig god opskrift. Tak for den 🙂

    Svar
  3. Lis Rützou

    april 09, 2021 at 3:23 pm

    Hvor er jeg glad, da jeg fandt dine opskrifter. ( så fint forklaret og med billeder) .

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 09, 2021 at 4:54 pm

      Tusind tak, Lis - det er jeg super glad for at høre.
      Rigtig god fornøjelse.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required