Prøv denne lækre opskrift på kylling med rød pebersauce. Saftige kyllingebryst fileter serveret med en velsmagende og aromatisk sauce.
Kylling med rød pebersauce er en lækker ret, der både er god som hverdagsmad og nem mad til gæster.
Her får de stegte brystfileter godt selskab af en lækker peberfrugtsauce, og retten kan laves på omkring en halv times tid.
Tilbehør kan være som foreslået længere nede på siden, men den kan også serveret med kogte ris og dampede ærter eller andre grøntsager.
Se også de populære opskrifter på:
- Kylling i rød pebersauce
- Kyllingebryst i peberflødesovs
- Hurtig karry ret med kylling og peberfrugt
- Kylling cacciatore
Opskrift på kylling med rød pebersauce
Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.
Kylling med rød pebersauce
Ingredienser
- 4 kyllingebryst
- 2 tsk paprika
- 2 tsk timian
- salt og friskkværnet peber
Sauce laves af
- 2 skalotteløg - eller et alm. løg
- 2 røde peberfrugter
- 4 dl hønsefond - eller bouillon
- 1 tsk timian - tørret
- 1 spsk majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
Fremgangsmåde
- Fjern fedt fra kyllingebrysterne, og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle.
- Smelt en klat smør på en varm pande, og brun kyllingefileterne på hver side. Krydr med paprika og timian, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side.
- Giv dem så lidt salt og friskkværnet peber, og pak dem ind i sølvpapir.
- Hak skalotteløg fint og skær de røde peberfrugter i strimler.
- Rengør panden og smelt en ny klat smør på den. Sauter derefter skalotteløg og peberfrugter ved en god varme, og hæld hønsefond ved. Kom også timian ved.
- Lad det simre i 3-4 minutter, og jævn så med lidt majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand.
- Smag til med salt og friskkværnet peber, og hæld det i et serveringsfad. Kan også smages til med lidt friskpresset citronsaft.
- Pak kyllingebrysterne ud af sølvpapiret, og læg dem ovenpå saucen. De kan eventuelt skæres ud inden.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Kyllingebryst med rød pebersauce kan evt. serveres med bagt hvidløgsmos og en tomatsalat. Men meget andet tilbehør passer også fint til retten. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den.
Pia
Det bliver vores aftensmad i dag😊