• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
Du kan sagtens lave tankstationens sprøde pølser derhjemme. Det eneste du skal bruge, er en pande og lidt sølvpapir. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  17. maj 2024 - Udgivet:  16. oktober 2021

Del gerne:
882
SHARES
FacebookMessenger882PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
  2. Opskrift på sprøde pølser
  3. Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Tips
4.7 fra 99 stemmer
Gå til opskrift

Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.

Er du vild med de sprøde pølser henne fra tankstationen, så viser jeg dig her hvordan du nemt laver dem derhjemme.

Du skal såmænd blot bruge en pande, lidt sølvpapir og så lidt tid. Her passer pølserne dog mest sig selv.

Hemmeligheden er et stykke sølvpapir og pandestegning ved lav varme.

Jeg plejer at give pølserne ca. 1 time ved lav varme, hvilket vil sige på niveau 2-3 på kogepladen, der går fra 1-9.

Her ligger pølserne og bliver varme ovenpå sølvpapiret, der er med til at give en ensartet tilberedning - og meget sprøde pølser. Det bedste er, at det er utroligt nemt.

Opskrift på sprøde pølser

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
Bedømmelse
4.7 fra 99 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 55 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 8 pølser
  • sølvpapir

Fremgangsmåde

  • Riv et stykke sølvpapir af, der passer med størrelsen på din pande.
  • Læg sølvpapiret på plads i panden, og buk eventuelle hjørner ned over kanten på panden. Dog ikke nødvendigt.
  • Varm panden op - jeg plejer at gøre det ved 5 på min kogeplade, der går fra 1-9.
  • Læg pølser på panden med sølvpapir, som du kan kan se på billedet.
    sådan pandesteger du sprøde pølser
  • Skru ned for varmen, og her plejer jeg at pandestege de sprøde pølser på niveau 2-3 på skalaen fra 1-9. Men der kan være forskel på hvor meget ens kogeplade varmer, så derfor må du lige prøve dig frem. Det vigtigste er, at pølserne steges ved lav varme, for at opnå den sprøde effekt, som du kender fra tankstationens pølser.
  • Nu skal pølserne hygge sig ca. 1 time eller længere tid, hvor du vender dem nogle gange undervejs. Men du behøver ikke vende de sprøde pølser mere end hvert 10. minut.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
517
% Daglig værdi*
Fedt
 
45
g
69
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
122
mg
41
%
Natrium
 
1081
mg
47
%
Kalium
 
422
mg
12
%
Protein
 
26
g
52
%
Vitamin A
 
128
IU
3
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
15
mg
2
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Tips

Så har du sprøde pølser klar til servering - præcist som du kender det fra tankstationen.

Og det er den bedste måde at stege pølser på!

Nu kan du bruge pølserne til en ristet hotdog, fransk hotdog - eller blot nyde dem sammen med en luftigt pølsebrød.

Se også mine opskrifter og artikler med:

Svensk pølseret med kartofler, løg og pølser

Røde pølser: Hvor kommer de røde pølsers farve fra?

Må man spise kolde pølser direkte fra pakken?

Smagstest af pølser - én pølse skiller sig ud

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. sven zaber

    februar 17, 2023 at 1:48 pm

    Det var en fuser. Ikke arbejdet vær.

    Svar
  2. Connie Behrendsen

    november 30, 2022 at 2:35 pm

    Det er ok men at havde komfuret tændt 1time for 4 pølser det er for dyrt i denne tid,men tak for alle dine GODE opskrifter 🤶🎅

    Svar
  3. Søster S. Olsen

    oktober 03, 2022 at 5:36 pm

    Blev lidt trist da jeg så overskriften...."som på tankstationen" en tank station kan aldrig måle sig med en pølsevogn. Medmindre man er til ærgerlige tank hotdogs uden stolthed serveret af en uvidende.

    Svar
  4. Camilla

    februar 13, 2022 at 6:40 pm

    Nu har jeg prøvet 3 gange - denne gang stod komfuret kun på 1 ud af 9, men alligevel sprækker de, når de har ligget 20-30 minutter. Er der et eller andet jeg kan gøre, for at undgå de sprækker? 🙂

    Svar
    • Ole

      april 25, 2022 at 1:47 pm

      Du kan eventuelt prikke nogle huller i pølserne, og sørge for at vende dem ofte 🙂

      Svar
    • Søster Olsen

      oktober 03, 2022 at 5:38 pm

      Vend pølserne oftere man kan rigtig nok prikke hul i pølserne men det burde ikke være nødvendigt og det er pænere og mere lækkert at servere en pølse med det rette tryk fremfor en punkteret.

      Svar
  5. Brian

    august 22, 2021 at 5:34 pm

    Du er ude på et seriøst skråplan hvis du skal bruge madlavningstips fra tankstationen!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 22, 2021 at 6:53 pm

      Hej Brian
      Du skal ikke tage det så bogstaveligt - det handler om at opnå samme resultat når man rister pølser 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Walther Helstrup

    august 22, 2021 at 7:17 am

    Jeg kan ikke se hvad det staniol gør en ren pande er godt nok og pas varmen til de er færdige nogle kan lide dem med lidt stege skorpe

    Svar
    • Ole

      april 25, 2022 at 1:54 pm

      Det er der flere grunde til.

      Staniol beskytter lidt mod varmen, så de ikke sprænger så let... Man kan også bruge en større pande på en mindre kogeplade, og så er der også den funktion, at man slipper for den ekstra rengøring, ved bare at smide det stykke staniol ud efter brug 🙂

      Svar
      • Mette M

        maj 26, 2024 at 8:45 pm

        Jeg googlede pølser som på tanken, og fandt din opskrift her. Og jeg forstår ikke de negative kommentarer, for jeg elsker en fransk hotdog fra tanken og med din opskrift blev pølserne præcis sådan. Jeg brugte en lille pande med riller, sølvpapir henover, brune langelænder pandepølser med 80% kød, de fik 1,5 time, de sprang ikke, de var helt perfekte sprøde og hele ventetiden værd. Tak for opskriften og den gode oplevelse, samt tak for at sparre penge på en dyr fransk hotdog fra tanken af.

  7. Christian

    august 19, 2021 at 3:24 pm

    Hej. Et lidt teknisk spørgsmål måske. Hvad er forskellen mellem at bruge sølvpapir, frem for at putte pølserne direkte på panden?

    Svar
    • Christian

      august 19, 2021 at 6:32 pm

      Jeg kan åbenbart ikke læse... Det står der jo 😅

      Svar
  8. Eivind.

    august 18, 2021 at 11:02 am

    Det var da fantastisk nemt , men dyrt ( min lillebror ) spiste kun 7. Pølser ( med brød ) de blev som det var lovet super gode tak💪👏

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 18, 2021 at 12:25 pm

      Hej Eivind
      Dejligt at høre, og godt med en god og sund appetit 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required