Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
Er du vild med de sprøde pølser henne fra tankstationen, så viser jeg dig her hvordan du nemt laver dem derhjemme.
Du skal såmænd blot bruge en pande, lidt sølvpapir og så lidt tid. Her passer pølserne dog mest sig selv.
Hemmeligheden er et stykke sølvpapir og pandestegning ved lav varme.
Jeg plejer at give pølserne ca. 1 time ved lav varme, hvilket vil sige på niveau 2-3 på kogepladen, der går fra 1-9.
Her ligger pølserne og bliver varme ovenpå sølvpapiret, der er med til at give en ensartet tilberedning - og meget sprøde pølser. Det bedste er, at det er utroligt nemt.
Opskrift på sprøde pølser
Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
Ingredienser
- 8 pølser
- sølvpapir
Fremgangsmåde
- Riv et stykke sølvpapir af, der passer med størrelsen på din pande.
- Læg sølvpapiret på plads i panden, og buk eventuelle hjørner ned over kanten på panden. Dog ikke nødvendigt.
- Varm panden op - jeg plejer at gøre det ved 5 på min kogeplade, der går fra 1-9.
- Læg pølser på panden med sølvpapir, som du kan kan se på billedet.
- Skru ned for varmen, og her plejer jeg at pandestege de sprøde pølser på niveau 2-3 på skalaen fra 1-9. Men der kan være forskel på hvor meget ens kogeplade varmer, så derfor må du lige prøve dig frem. Det vigtigste er, at pølserne steges ved lav varme, for at opnå den sprøde effekt, som du kender fra tankstationens pølser.
- Nu skal pølserne hygge sig ca. 1 time eller længere tid, hvor du vender dem nogle gange undervejs. Men du behøver ikke vende de sprøde pølser mere end hvert 10. minut.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Tips
Så har du sprøde pølser klar til servering - præcist som du kender det fra tankstationen.
Og det er den bedste måde at stege pølser på!
Nu kan du bruge pølserne til en ristet hotdog, fransk hotdog - eller blot nyde dem sammen med en luftigt pølsebrød.
Se også mine opskrifter og artikler med:
Svensk pølseret med kartofler, løg og pølser
Røde pølser: Hvor kommer de røde pølsers farve fra?
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
sven zaber
Det var en fuser. Ikke arbejdet vær.
Connie Behrendsen
Det er ok men at havde komfuret tændt 1time for 4 pølser det er for dyrt i denne tid,men tak for alle dine GODE opskrifter 🤶🎅
Søster S. Olsen
Blev lidt trist da jeg så overskriften...."som på tankstationen" en tank station kan aldrig måle sig med en pølsevogn. Medmindre man er til ærgerlige tank hotdogs uden stolthed serveret af en uvidende.
Camilla
Nu har jeg prøvet 3 gange - denne gang stod komfuret kun på 1 ud af 9, men alligevel sprækker de, når de har ligget 20-30 minutter. Er der et eller andet jeg kan gøre, for at undgå de sprækker? 🙂
Ole
Du kan eventuelt prikke nogle huller i pølserne, og sørge for at vende dem ofte 🙂
Søster Olsen
Vend pølserne oftere man kan rigtig nok prikke hul i pølserne men det burde ikke være nødvendigt og det er pænere og mere lækkert at servere en pølse med det rette tryk fremfor en punkteret.
Brian
Du er ude på et seriøst skråplan hvis du skal bruge madlavningstips fra tankstationen!
Holger Rørby Madsen
Hej Brian
Du skal ikke tage det så bogstaveligt - det handler om at opnå samme resultat når man rister pølser 🙂
Alt det bedste
Holger
Walther Helstrup
Jeg kan ikke se hvad det staniol gør en ren pande er godt nok og pas varmen til de er færdige nogle kan lide dem med lidt stege skorpe
Ole
Det er der flere grunde til.
Staniol beskytter lidt mod varmen, så de ikke sprænger så let... Man kan også bruge en større pande på en mindre kogeplade, og så er der også den funktion, at man slipper for den ekstra rengøring, ved bare at smide det stykke staniol ud efter brug 🙂
Mette M
Jeg googlede pølser som på tanken, og fandt din opskrift her. Og jeg forstår ikke de negative kommentarer, for jeg elsker en fransk hotdog fra tanken og med din opskrift blev pølserne præcis sådan. Jeg brugte en lille pande med riller, sølvpapir henover, brune langelænder pandepølser med 80% kød, de fik 1,5 time, de sprang ikke, de var helt perfekte sprøde og hele ventetiden værd. Tak for opskriften og den gode oplevelse, samt tak for at sparre penge på en dyr fransk hotdog fra tanken af.
Christian
Hej. Et lidt teknisk spørgsmål måske. Hvad er forskellen mellem at bruge sølvpapir, frem for at putte pølserne direkte på panden?
Christian
Jeg kan åbenbart ikke læse... Det står der jo 😅
Eivind.
Det var da fantastisk nemt , men dyrt ( min lillebror ) spiste kun 7. Pølser ( med brød ) de blev som det var lovet super gode tak💪👏
Holger Rørby Madsen
Hej Eivind
Dejligt at høre, og godt med en god og sund appetit 🙂
Alt det bedste
Holger