Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
4.7 fra 99 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
985
SHARES
FacebookMessenger985PinterestEmailSMS

Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.

Er du vild med de sprøde pølser henne fra tankstationen, så viser jeg dig her hvordan du nemt laver dem derhjemme.

Du skal såmænd blot bruge en pande, lidt sølvpapir og så lidt tid. Her passer pølserne dog mest sig selv.

Hemmeligheden er et stykke sølvpapir og pandestegning ved lav varme.

Jeg plejer at give pølserne ca. 1 time ved lav varme, hvilket vil sige på niveau 2-3 på kogepladen, der går fra 1-9.

Her ligger pølserne og bliver varme ovenpå sølvpapiret, der er med til at give en ensartet tilberedning - og meget sprøde pølser. Det bedste er, at det er utroligt nemt.

Opskrift på sprøde pølser

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 99 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 55 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 pølser
  • sølvpapir

Fremgangsmåde

  1. Riv et stykke sølvpapir af, der passer med størrelsen på din pande.
  2. Læg sølvpapiret på plads i panden, og buk eventuelle hjørner ned over kanten på panden. Dog ikke nødvendigt.
  3. Varm panden op - jeg plejer at gøre det ved 5 på min kogeplade, der går fra 1-9.
  4. Læg pølser på panden med sølvpapir, som du kan kan se på billedet.
    sådan pandesteger du sprøde pølser
  5. Skru ned for varmen, og her plejer jeg at pandestege de sprøde pølser på niveau 2-3 på skalaen fra 1-9. Men der kan være forskel på hvor meget ens kogeplade varmer, så derfor må du lige prøve dig frem. Det vigtigste er, at pølserne steges ved lav varme, for at opnå den sprøde effekt, som du kender fra tankstationens pølser.
  6. Nu skal pølserne hygge sig ca. 1 time eller længere tid, hvor du vender dem nogle gange undervejs. Men du behøver ikke vende de sprøde pølser mere end hvert 10. minut.

Næringsindhold

Kalorier517kcalProtein26gFedt45gMættet fedt15gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt20gTransfedt0.4gKolesterol122mgNatrium1081mgKalium422mgVitamin A128IUVitamin C1mgCalcium15mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Så har du sprøde pølser klar til servering - præcist som du kender det fra tankstationen.

Og det er den bedste måde at stege pølser på!

Nu kan du bruge pølserne til en ristet hotdog, fransk hotdog - eller blot nyde dem sammen med en luftigt pølsebrød.

Se også mine opskrifter og artikler med:

Svensk pølseret med kartofler, løg og pølser

Røde pølser: Hvor kommer de røde pølsers farve fra?

Må man spise kolde pølser direkte fra pakken?

Smagstest af pølser - én pølse skiller sig ud

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. sven zaber skriver

    februar 17, 2023 at 1:48 pm

    Det var en fuser. Ikke arbejdet vær.

    Svar
  2. Connie Behrendsen skriver

    november 30, 2022 at 2:35 pm

    Det er ok men at havde komfuret tændt 1time for 4 pølser det er for dyrt i denne tid,men tak for alle dine GODE opskrifter 🤶🎅

    Svar
  3. Søster S. Olsen skriver

    oktober 03, 2022 at 5:36 pm

    Blev lidt trist da jeg så overskriften...."som på tankstationen" en tank station kan aldrig måle sig med en pølsevogn. Medmindre man er til ærgerlige tank hotdogs uden stolthed serveret af en uvidende.

    Svar
  4. Camilla skriver

    februar 13, 2022 at 6:40 pm

    Nu har jeg prøvet 3 gange - denne gang stod komfuret kun på 1 ud af 9, men alligevel sprækker de, når de har ligget 20-30 minutter. Er der et eller andet jeg kan gøre, for at undgå de sprækker? 🙂

    Svar
    • Ole skriver

      april 25, 2022 at 1:47 pm

      Du kan eventuelt prikke nogle huller i pølserne, og sørge for at vende dem ofte 🙂

      Svar
    • Søster Olsen skriver

      oktober 03, 2022 at 5:38 pm

      Vend pølserne oftere man kan rigtig nok prikke hul i pølserne men det burde ikke være nødvendigt og det er pænere og mere lækkert at servere en pølse med det rette tryk fremfor en punkteret.

      Svar
  5. Brian skriver

    august 22, 2021 at 5:34 pm

    Du er ude på et seriøst skråplan hvis du skal bruge madlavningstips fra tankstationen!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 22, 2021 at 6:53 pm

      Hej Brian
      Du skal ikke tage det så bogstaveligt - det handler om at opnå samme resultat når man rister pølser 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Walther Helstrup skriver

    august 22, 2021 at 7:17 am

    Jeg kan ikke se hvad det staniol gør en ren pande er godt nok og pas varmen til de er færdige nogle kan lide dem med lidt stege skorpe

    Svar
    • Ole skriver

      april 25, 2022 at 1:54 pm

      Det er der flere grunde til.

      Staniol beskytter lidt mod varmen, så de ikke sprænger så let... Man kan også bruge en større pande på en mindre kogeplade, og så er der også den funktion, at man slipper for den ekstra rengøring, ved bare at smide det stykke staniol ud efter brug 🙂

      Svar
      • Mette M skriver

        maj 26, 2024 at 8:45 pm

        Jeg googlede pølser som på tanken, og fandt din opskrift her. Og jeg forstår ikke de negative kommentarer, for jeg elsker en fransk hotdog fra tanken og med din opskrift blev pølserne præcis sådan. Jeg brugte en lille pande med riller, sølvpapir henover, brune langelænder pandepølser med 80% kød, de fik 1,5 time, de sprang ikke, de var helt perfekte sprøde og hele ventetiden værd. Tak for opskriften og den gode oplevelse, samt tak for at sparre penge på en dyr fransk hotdog fra tanken af.

  7. Christian skriver

    august 19, 2021 at 3:24 pm

    Hej. Et lidt teknisk spørgsmål måske. Hvad er forskellen mellem at bruge sølvpapir, frem for at putte pølserne direkte på panden?

    Svar
    • Christian skriver

      august 19, 2021 at 6:32 pm

      Jeg kan åbenbart ikke læse... Det står der jo 😅

      Svar
  8. Eivind. skriver

    august 18, 2021 at 11:02 am

    Det var da fantastisk nemt , men dyrt ( min lillebror ) spiste kun 7. Pølser ( med brød ) de blev som det var lovet super gode tak💪👏

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 18, 2021 at 12:25 pm

      Hej Eivind
      Dejligt at høre, og godt med en god og sund appetit 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required