• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
4.7 fra 99 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
899
SHARES
FacebookMessenger899PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  17. maj 2024 - Udgivet:  16. oktober 2021

Indhold

  1. Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
  2. Opskrift på sprøde pølser
  3. Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
  4. Tips

Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.

Er du vild med de sprøde pølser henne fra tankstationen, så viser jeg dig her hvordan du nemt laver dem derhjemme.

Du skal såmænd blot bruge en pande, lidt sølvpapir og så lidt tid. Her passer pølserne dog mest sig selv.

Hemmeligheden er et stykke sølvpapir og pandestegning ved lav varme.

Jeg plejer at give pølserne ca. 1 time ved lav varme, hvilket vil sige på niveau 2-3 på kogepladen, der går fra 1-9.

Her ligger pølserne og bliver varme ovenpå sølvpapiret, der er med til at give en ensartet tilberedning - og meget sprøde pølser. Det bedste er, at det er utroligt nemt.

Opskrift på sprøde pølser

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

4.73 fra 99 stemmer
Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 55 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 517
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8 pølser
  • sølvpapir

Fremgangsmåde
 

  1. Riv et stykke sølvpapir af, der passer med størrelsen på din pande.
  2. Læg sølvpapiret på plads i panden, og buk eventuelle hjørner ned over kanten på panden. Dog ikke nødvendigt.
  3. Varm panden op - jeg plejer at gøre det ved 5 på min kogeplade, der går fra 1-9.
  4. Læg pølser på panden med sølvpapir, som du kan kan se på billedet.
    sådan pandesteger du sprøde pølser
  5. Skru ned for varmen, og her plejer jeg at pandestege de sprøde pølser på niveau 2-3 på skalaen fra 1-9. Men der kan være forskel på hvor meget ens kogeplade varmer, så derfor må du lige prøve dig frem. Det vigtigste er, at pølserne steges ved lav varme, for at opnå den sprøde effekt, som du kender fra tankstationens pølser.
  6. Nu skal pølserne hygge sig ca. 1 time eller længere tid, hvor du vender dem nogle gange undervejs. Men du behøver ikke vende de sprøde pølser mere end hvert 10. minut.

Næringsindhold

Kalorier: 517kcalProtein: 26gFedt: 45gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 20gTransfedt: 0.4gKolesterol: 122mgNatrium: 1081mgKalium: 422mgVitamin A: 128IUVitamin C: 1mgCalcium: 15mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så har du sprøde pølser klar til servering - præcist som du kender det fra tankstationen.

Og det er den bedste måde at stege pølser på!

Nu kan du bruge pølserne til en ristet hotdog, fransk hotdog - eller blot nyde dem sammen med en luftigt pølsebrød.

Se også mine opskrifter og artikler med:

Svensk pølseret med kartofler, løg og pølser

Røde pølser: Hvor kommer de røde pølsers farve fra?

Må man spise kolde pølser direkte fra pakken?

Smagstest af pølser - én pølse skiller sig ud

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. sven zaber

    februar 17, 2023 at 1:48 pm

    Det var en fuser. Ikke arbejdet vær.

    Svar
  2. Connie Behrendsen

    november 30, 2022 at 2:35 pm

    Det er ok men at havde komfuret tændt 1time for 4 pølser det er for dyrt i denne tid,men tak for alle dine GODE opskrifter 🤶🎅

    Svar
  3. Søster S. Olsen

    oktober 03, 2022 at 5:36 pm

    Blev lidt trist da jeg så overskriften...."som på tankstationen" en tank station kan aldrig måle sig med en pølsevogn. Medmindre man er til ærgerlige tank hotdogs uden stolthed serveret af en uvidende.

    Svar
  4. Camilla

    februar 13, 2022 at 6:40 pm

    Nu har jeg prøvet 3 gange - denne gang stod komfuret kun på 1 ud af 9, men alligevel sprækker de, når de har ligget 20-30 minutter. Er der et eller andet jeg kan gøre, for at undgå de sprækker? 🙂

    Svar
    • Ole

      april 25, 2022 at 1:47 pm

      Du kan eventuelt prikke nogle huller i pølserne, og sørge for at vende dem ofte 🙂

      Svar
    • Søster Olsen

      oktober 03, 2022 at 5:38 pm

      Vend pølserne oftere man kan rigtig nok prikke hul i pølserne men det burde ikke være nødvendigt og det er pænere og mere lækkert at servere en pølse med det rette tryk fremfor en punkteret.

      Svar
  5. Brian

    august 22, 2021 at 5:34 pm

    Du er ude på et seriøst skråplan hvis du skal bruge madlavningstips fra tankstationen!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 22, 2021 at 6:53 pm

      Hej Brian
      Du skal ikke tage det så bogstaveligt - det handler om at opnå samme resultat når man rister pølser 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Walther Helstrup

    august 22, 2021 at 7:17 am

    Jeg kan ikke se hvad det staniol gør en ren pande er godt nok og pas varmen til de er færdige nogle kan lide dem med lidt stege skorpe

    Svar
    • Ole

      april 25, 2022 at 1:54 pm

      Det er der flere grunde til.

      Staniol beskytter lidt mod varmen, så de ikke sprænger så let... Man kan også bruge en større pande på en mindre kogeplade, og så er der også den funktion, at man slipper for den ekstra rengøring, ved bare at smide det stykke staniol ud efter brug 🙂

      Svar
      • Mette M

        maj 26, 2024 at 8:45 pm

        Jeg googlede pølser som på tanken, og fandt din opskrift her. Og jeg forstår ikke de negative kommentarer, for jeg elsker en fransk hotdog fra tanken og med din opskrift blev pølserne præcis sådan. Jeg brugte en lille pande med riller, sølvpapir henover, brune langelænder pandepølser med 80% kød, de fik 1,5 time, de sprang ikke, de var helt perfekte sprøde og hele ventetiden værd. Tak for opskriften og den gode oplevelse, samt tak for at sparre penge på en dyr fransk hotdog fra tanken af.

  7. Christian

    august 19, 2021 at 3:24 pm

    Hej. Et lidt teknisk spørgsmål måske. Hvad er forskellen mellem at bruge sølvpapir, frem for at putte pølserne direkte på panden?

    Svar
    • Christian

      august 19, 2021 at 6:32 pm

      Jeg kan åbenbart ikke læse... Det står der jo 😅

      Svar
  8. Eivind.

    august 18, 2021 at 11:02 am

    Det var da fantastisk nemt , men dyrt ( min lillebror ) spiste kun 7. Pølser ( med brød ) de blev som det var lovet super gode tak💪👏

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 18, 2021 at 12:25 pm

      Hej Eivind
      Dejligt at høre, og godt med en god og sund appetit 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required