Her er opskriften på en lækker rucolasalat med pinjekerner, der er en frisk og meget typisk italiensk salat.
Opskriften på rucolasalat med pinjekerner er beregnet til fire personer.
Ingredienser til rucolasalat med pinjekerner
50 gram rucola
50 gram pinjekerner
1 lille rødløg
200 gram små tomater (San Marzano, Cherry eller Angelle)
2 spiseskefulde olivenolie
Fremgangsmåde
- Start med at riste pinjekernerne på en varm pande i nogle få minutter. Tag dem af og køl lidt ned.
- Vask rucolasalaten grundigt og slyng den tør.
- Fordel rucolabladene i bunden af en salatskål.
- Del de små tomater en enkelt gang på midten, og læg dem oven på rucolasalaten.
- Hak et lille rødløg fint, og kom ved salaten sammen med de ristede pinjekerner.
- Til sidst drypper du en god olivenolie ud over salaten, og så er den klar til servering.
Rucolasalat med pinjekerner er anvendelig til langt de fleste retter med kød. Herunder en italiensk kødgryde.
Men den kan bestemt også blot bruges til en pastaret.
Se også mine opskrifter på:
Comments
No Comments