Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Rucolasalat med tomat, rødløg og pinjekerner

Rucolasalat med tomat, rødløg og pinjekerner

billede til rucolasalat med pinjekerner
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Nem og lækker opskrift på rucolasalat med tomat, rødløg og pinjekerner, der er en frisk og meget typisk italiensk salat.

Klassisk italiensk rucolasalat med små tomater, snittet rødløg og ristede pinjekerne. Virkelig lækker og meget sommeragtig salat.

Du kan servere salaten til mange forskellige retter, og jeg bruger den blandt andet til lasagne og pasta med kødsovs.

Opskriften er beregnet til fire personer. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

  • Tomatsalat med rødløg og balsamico
  • Gulerodssalat med rucola
  • Rucolapesto

Opskrift på rucolasalat

Rucolasalat med tomat, rødløg og pinjekerner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Nem og lækker opskrift på rucolasalat med tomat, rødløg og pinjekerner, der er en frisk og meget typisk italiensk salat.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 50 g rucola
  • 50 g pinjekerner
  • 1 lille rødløg
  • 200 g tomater (små, gerne San Marzano, Cherry eller Angelle)
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste pinjekernerne på en varm pande i nogle få minutter. Tag dem af og køl lidt ned.
  2. Vask rucolasalaten grundigt og slyng den tør. eller køb en rucola, der allerede er skyllet og klar til brug.
  3. Fordel rucolabladene i bunden af en salatskål.
  4. Del de små tomater en enkelt gang på midten, og læg dem oven på rucolasalaten.
  5. Hak et lille rødløg fint, og kom ved salaten sammen med de ristede pinjekerner.
  6. Til sidst drypper du en god olivenolie ud over salaten, og så er den klar til servering. Du kan også dryppe lidt friskpresset citronsaft over.

Næringsindhold

Kalorier169kcalKulhydrater7gProtein3gFedt16gMættet fedt2gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt7gNatrium7mgKalium279mgKostfibre2gSukker3gVitamin A717IUVitamin C11mgCalcium33mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Rucolasalat med pinjekerner er anvendelig til langt de fleste retter med kød. Herunder en italiensk kødgryde.

Men den kan bestemt også blot bruges til en pastaret. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 28, 2025 at 9:03 am

    Tak fordi du bruger opskriften - skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required