Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Rødvinskogte pærer

Rødvinskogte pærer (pære i rødvin)

billede med rødvinskogte pærer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailSMS
Indhold
  • Rødvinskogte pærer
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på rødvinskogte pærer
  • Tips
  • Kommentarer

Rødvinskogte pærer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få den bedste opskrift på rødvinskogte pærer, der serveres som dessert med is eller creme fraiche. Pære i rødvin kan også bruges som tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 pærer
  • 5 dl rødvin
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 kanelstang
  • 4 nelliker
  • 1 vanillestang (flækket)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til rødvinskogte pærer starter du med, at skrælle pærerne, men lad stilken blive på pærerne. Fjern også blomsten i bunden af pæren.
  2. Kom rødvin i en gryde sammen med vand, sukker, kanelstang, nelliker og en flækket stang vanilje.
  3. Kog det op og læg forsigtigt pærerne i gryden.
  4. Skru lidt ned for varmen og lad pærerne simre i rødvinen i ca. 10 minutter.
  5. Tag gryden af kogepladen og lad det køle lidt af.
  6. Så tages nelliker, kanelstang og vaniljestang op af gryden, og rødvinsmarinade og pærer fyldes i et glas med patentlåg eller lignende. Nu har du en nem og hurtig dessert eller tilbehør til kødretter.

Næringsindhold

Kalorier137kcalKulhydrater32gProtein1gFedt0.3gMættet fedt0.1gFlerumættet fedt0.2gEnkelumættet fedt0.2gNatrium5mgKalium244mgKostfibre6gSukker21gVitamin A48IUVitamin C8mgCalcium29mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på rødvinskogte pærer

Rødvinskogte pærer er nemme at koge, og så kan de serveres som en virkelig lækker dessert - eller bruges som tilbehør til kødretter.

Til pærer i rødvin anvendes hele pærer, der skrælles og koges i en rødvinslage, og derefter skal de på glas, så de kan opnå den smukke farve.

Her kan du godt bruge pærerne samme dag, men lav dem gerne i god tid, så de kan trække en uges tid i lagen. Så bliver de smukkere.

Se også mine opskrifter på:

  • Syltede pærer
  • Pæretærte
  • Pærekage med chokolade

Tips

Her er der kogt fire pærer, men du kan muligvis godt koge lidt flere. du skal bare huske at vende de rødvinskogte pærer ofte hvis væsken ikke helt dækker dem. Det kræves for at pærerne bliver røde og smukke.

Når du kommer pærerne på glas er det til gengæld meget vigtigt, at de er helt dækket med væske.

Ved servering tages rødvinspærerne op og afdryppes grundigt, hvorefter de kan anrettes på tallerken.

Væden fra glasset kan koges ind til en lækker sirup, der kan dryppes over pærerne ved servering sammen med is,, flødeskum eller en creme fraiche.

Pærer i rødvin kan som sagt også serveres som tilbehør til blandt andet flæskesteg.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required