Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Rødvinskogte pærer - pære i rødvin

Rødvinskogte pærer - pære i rødvin

billede med rødvinskogte pærer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Få den bedste opskrift på rødvinskogte pærer, der serveres som dessert med is eller creme fraiche. Pære i rødvin kan også bruges som tilbehør.

Rødvinskogte pærer er nemme at koge, og så kan de serveres som en virkelig lækker dessert - eller bruges som tilbehør til kødretter.

Til pærer i rødvin anvendes hele pærer, der skrælles og koges i en rødvinslage, og derefter skal de på glas, så de kan opnå den smukke farve.

Her kan du godt bruge pærerne samme dag, men lav dem gerne i god tid, så de kan trække en uges tid i lagen. Så bliver de smukkere.

Opskrift på rødvinskogte pærer

Rødvinskogte pærer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få den bedste opskrift på rødvinskogte pærer, der serveres som dessert med is eller creme fraiche. Pære i rødvin kan også bruges som tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 pærer
  • 5 dl rødvin
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 kanelstang
  • 4 nelliker
  • 1 vanillestang (flækket)

Fremgangsmåde

  1. Til rødvinskogte pærer starter du med, at skrælle pærerne, men lad stilken blive på pærerne. Fjern også blomsten i bunden af pæren.
  2. Kom rødvin i en gryde sammen med vand, sukker, kanelstang, nelliker og en flækket stang vanilje.
  3. Kog det op og læg forsigtigt pærerne i gryden.
  4. Skru lidt ned for varmen og lad pærerne simre i rødvinen i ca. 10 minutter.
  5. Tag gryden af kogepladen og lad det køle lidt af.
  6. Så tages nelliker, kanelstang og vaniljestang op af gryden, og rødvinsmarinade og pærer fyldes i et glas med patentlåg eller lignende. Nu har du en nem og hurtig dessert eller tilbehør til kødretter.

Næringsindhold

Kalorier137kcalKulhydrater32gProtein1gFedt0.3gMættet fedt0.1gFlerumættet fedt0.2gEnkelumættet fedt0.2gNatrium5mgKalium244mgKostfibre6gSukker21gVitamin A48IUVitamin C8mgCalcium29mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Her er der kogt fire pærer, men du kan muligvis godt koge lidt flere. du skal bare huske at vende de rødvinskogte pærer ofte hvis væsken ikke helt dækker dem. Det kræves for at pærerne bliver røde og smukke.

Når du kommer pærerne på glas er det til gengæld meget vigtigt, at de er helt dækket med væske.

Ved servering tages rødvinspærerne op og afdryppes grundigt, hvorefter de kan anrettes på tallerken.

Væden fra glasset kan koges ind til en lækker sirup, der kan dryppes over pærerne ved servering sammen med is,, flødeskum eller en creme fraiche.

Pærer i rødvin kan som sagt også serveres som tilbehør til blandt andet flæskesteg.

Se også mine opskrifter på:

Syltede pærer
Her er opskriften på syltede pærer, der er super lækre som dessert. Det er hele henkogte pærer, der koges i en nem sukkerlage med citron og vaniljesukker.
Se opskriften her
Billede af syltede pærer.
Pæretærte
Min opskrift på en gammeldags pæretærte med mørdej og halve pærer. Tærte med pærer, creme, chokolade og en smule marcipan. Let at lave.
Se opskriften her
pæretærte lavet med mørdej og halve pærer
Svampet pærekage
Her du en nem opskrift på den bedste pærekage. Kagen kan bages i springform eller bradepande, og den er med lidt kanel og chokolade.
Se opskriften her
billede med pærekage
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required