Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Rodfrugtlasagne - opskrift på sund lasagne uden kød

Rodfrugtlasagne - opskrift på sund lasagne uden kød

billede med rodfrugtlasagne
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
308
SHARES
FacebookMessenger308PinterestEmailSMS

Min opskrift på rodfrugtlasagne, der er en sund lasagne uden kød. I stedet laves lasagnen med gulerod og selleri som en vegetarisk hovedret.

Rodfrugtlasagne er en nem og velsmagende lasagne, der laves uden kød.

I stedet er der anvendt gulerødder og knoldselleri, og du kan også bruge andre rodfrugter som eksempelvis persillerod og pastinak.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Rester smager fremragende i madpakken dagen efter, hvor lasagnen nemt lunes i mikroovn.

Eller frys den ned, så du altid har en god vegetarlasagne klar.

Opskrift på rodfrugtlasagne

Rodfrugtlasagne

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Min opskrift på rodfrugtlasagne, der er en sund lasagne uden kød. I stedet laves lasagnen med gulerod og selleri som en vegetarisk hovedret.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 250 g gulerod reven
  • 250 g knoldselleri reven
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dåser vand fra tomatdåsen
  • 1 bouillonterning
  • 3 spsk tomatpasta
  • 1 potte basilikum
  • 1 håndfuld persille hakket
  • 2 tsk oregano tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • 50 g babyspinat
  • 1 portion portion bechamelsauce opskrift på bechamelsauce i dette link
  • pastaplader

Fremgangsmåde

  1. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svitses af i lidt olivenolie uden at tage farve. Brug en stor gryde eller sauterpande.
  2. Tilsæt reven gulerod og knoldselleri og svits videre et minuts tid.
  3. Tilsæt så hakkede tomater, to dåser vand, bouillonterning, tomatpasta, grofthakket basilikum, persille og oregano.
  4. Smag til med salt og peber og lad nu grøntsagssovsen koge mens du laver din bechamelsauce. Bechamelsauce laves som anvist i linket længere oppe.
  5. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  6. Saml din rodfrugtlasagne med et lag grøntsagssovs nederst, dernæst lasagneplader, grøntsagssovs, bechamelsauce, et lag friske blade babyspinat, lasagneplader og så videre indtil du har brugt alle ingredienser. Det er vigtigt, at du slutter af med et godt lag grøntsagssovs og bechamelsovs.
  7. Lasagne med rodfrugter bages i 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Lad gerne den færdigbagte rodfrugtlasagne trække 10-15 minutter inden servering.

Servér gerne et stykke hjemmebagt ciabattabrød til.

Se også mine opskrifter på:

Lasagnette

Vegansk lasagne

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required