Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Rodfrugtlasagne

Rodfrugtlasagne (opskrift på sund lasagne uden kød)

billede med rodfrugtlasagne
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
341
SHARES
FacebookMessenger341PinterestEmailSMS
Indhold
  • Rodfrugtlasagne
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på rodfrugtlasagne
  • Tips
  • Kommentarer

Rodfrugtlasagne

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Min opskrift på rodfrugtlasagne, der er en sund lasagne uden kød. I stedet laves lasagnen med gulerod og selleri som en vegetarisk hovedret.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 250 g gulerod (reven )
  • 250 g knoldselleri (reven )
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dåser vand (fra tomatdåsen)
  • 1 bouillonterning
  • 3 spsk tomatpasta
  • 1 potte basilikum
  • 1 håndfuld persille (hakket )
  • 2 tsk oregano (tørret)
  • salt og friskkværnet peber
  • 50 g babyspinat
  • 1 portion portion bechamelsauce (opskrift på bechamelsauce i dette link)
  • pastaplader

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svitses af i lidt olivenolie uden at tage farve. Brug en stor gryde eller sauterpande.
  2. Tilsæt reven gulerod og knoldselleri og svits videre et minuts tid.
  3. Tilsæt så hakkede tomater, to dåser vand, bouillonterning, tomatpasta, grofthakket basilikum, persille og oregano.
  4. Smag til med salt og peber og lad nu grøntsagssovsen koge mens du laver din bechamelsauce. Bechamelsauce laves som anvist i linket længere oppe.
  5. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  6. Saml din rodfrugtlasagne med et lag grøntsagssovs nederst, dernæst lasagneplader, grøntsagssovs, bechamelsauce, et lag friske blade babyspinat, lasagneplader og så videre indtil du har brugt alle ingredienser. Det er vigtigt, at du slutter af med et godt lag grøntsagssovs og bechamelsovs.
  7. Lasagne med rodfrugter bages i 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på rodfrugtlasagne

Rodfrugtlasagne er en nem og velsmagende lasagne, der laves uden kød.

I stedet er der anvendt gulerødder og knoldselleri, og du kan også bruge andre rodfrugter som eksempelvis persillerod og pastinak.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Rester smager fremragende i madpakken dagen efter, hvor lasagnen nemt lunes i mikroovn.

Eller frys den ned, så du altid har en god vegetarlasagne klar.

Tips

Lad gerne den færdigbagte rodfrugtlasagne trække 10-15 minutter inden servering.

Servér gerne et stykke hjemmebagt ciabattabrød til.

Se også mine opskrifter på:

  • Lasagnette
  • Vegansk lasagne
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required