Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

ribeye med pasta og asparges
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.

Ribeye med pasta er en virkelig skøn aftensmad, som du sagtens også kan anvende som gæstemad.

Pastaretten er både nem og rimelig hurtig at lave, og kombinationen af bøf og pasta er altså genial.

Til fire personer skal du bruge omkring 600 gram ribeye, men mængden kan naturligvis varieres. Køb dog gerne nogle tykke bøffer, da du så får det beste resultat.

Ribeye med pasta plejer jeg at lave med en frisk fettuccine pasta, men du kan selvfølgelig også sagtens bruge en tørret pasta.

Opskrift på ribeye med pasta

Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g ribeye (gerne to tykke ribeyes på 300 gram/stk.)
  • salt og friskkværnet peber (gerne flagesalt)
  • smør (til stegning)
  • timian
  • 1 stort rødløg (finthakket)
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 bundt grønne asparges (gerne et stort bundt)
  • 2,5 dl fløde
  • 1 citron (lidt citronsaft)
  • basilikum
  • 500 g pasta (her har jeg brugt frisk fettuccine)

Fremgangsmåde

  1. Ribeye bøfferne tages ud af køleskabet i god tid, gerne en halv time før de skal bruges. Saltes godt på begge sider. Som du kender fra en gourmetsaltning.
  2. Imens snittes rødløg og hvidløg, og asparges gøres klar. Bræk rodstykket af dem, og skær dem i mundrette stykker. Hak lidt frisk timian.
  3. Sæt vand over til kogning af pasta. Anvendes frisk pasta er kogetiden rimelig kort, mens en tørret pasta skal have længere tid.
  4. Varm en pande op ved en god varme, og kom en stor klat smør på. Lad smørret bruse af og blive nøddebrunt.
  5. Læg så dine ribeye bøffer på panden, og steg dem ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. De skal helst være rosa i midten, for så er ribeye med pasta bedst. Tag bøfferne af panden og lad dem hvile utildækket.
  6. Kom en god klat smør mere på panden, og læg rødløg og hvidløg på. Lad det sautere et minuts tid.
  7. Kom så asparges ved, og steg yderliger et minut.
  8. Derefter tilsættes fløde, og lad nu lige flødesovsen creme en smule ind. Smag til med lidt citronsaft (tager den fede smag i flødesauce), salt og friskkværnet peber.
  9. Vend lidt hakket timian og basilikum i, og vend derefter den kogte pasta i.
  10. Fordel pasta og flødesauce i et pænt fad. Skær ribeye i tynde strimler og fordel dem over. Krydr med friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Ribeye med pasta og grønne asparges serveres straks, og gerne sammen med en lækker tomatsalat og en nem italiensk focaccia.

Sværere er det ikke at lave god mad.

Se også disse opskrifter:

Pasta med bøf, bagte tomater og rucola
Her får du min opskrift på pasta med bøf, bagte tomater og rucola. Bøf og pasta passer perfekt sammen, og det er en virkelig lækker ret.
Se opskriften her
pasta med bøf og ovnbagte tomater
Thai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grønt
Thai beef salad er en nem salat, der anvendes som hovedret. Med flanksteak og inspireret af det thailandske køkken. Smagt til med blandt andet fish sauce.
Se opskriften her
thai beef salad
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Christiansen skriver

    april 17, 2021 at 8:29 pm

    Prøv med frisk ramsløg i stedet for hvidløg. Tilsæt små cocktail tomater.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required