• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)

Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)

rabarberkage i airfryer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
46
SHARES
FacebookMessenger46PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  13. maj 2024

Indhold

  1. Her får du min opskrift på rabarberkage i airfryer. En lækker og velsmagende kage med rabarber, der bedst bages i en springform i airfryeren.
  2. Opskrift på rabarberkage i airfryer
  3. Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)
  4. Tips

Her får du min opskrift på rabarberkage i airfryer. En lækker og velsmagende kage med rabarber, der bedst bages i en springform i airfryeren.

Med denne opskrift på rabarberkage i airfryer får du en virkelig lækker kage til kaffen.

Kagen bages i en springform, og jeg kommer blandt andet lidt kagecreme ind i rabarberkagen, hvilket kun gør den mere lækker.

Du kan godt bage kagen uden cremen, men det er næsten synd.

Der er nok til 8 personer, og du kan også se min opskrift på den populære rabarberkage bagt i ovn.

Opskrift på rabarberkage i airfryer

rabarberkage i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på rabarberkage i airfryer. En lækker og velsmagende kage med rabarber, der bedst bages i en springform i airfryeren.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 8 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 336
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Dej til kagen
  • 150 g smør - blødt
  • 125 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 6 g bagepulver
Creme
  • 150 g kagecreme
Rabarber
  • 250 g rabarber
  • 25 g sukker
Pynt
  • sukker
  • hasselnøddeflager

Fremgangsmåde
 

  1. Til rabarberkage i arifryer starter du med at lave dejen. Her piskes 150 g smør (blødt)luftigt sammen med 125 g sukker.
  2. Derefter piskes 3 æg i dejen, men med et æg ad gangen. Vend derefter 150 g hvedemel og 6 g bagepulver i. Brug en dejskraber, du må ikke piske her.
  3. Lav 150 g kagecreme, helst en hjemmelavet (hvor du kan se opskriften i linket under ingredienser, eller en pulvercreme. Det er op til dig.
  4. 250 g rabarber snittes i tynde skiver og vendes med 25 g sukker.
  5. Find en springform med en diameter på ca. 20 centimeter frem. Den skal selvfølgelig kunne være i din airfryer. Klem et stykke bagepapir fast i bunden af springformen, smør siden med lidt smør og drys med lidt sukker.
  6. Fordel ca. ⅔ dele af dejen i bunden af formen. Derpå fordeles cremen, hvorefter rabarberstykkerne kommes på. Tryk dem let ned i dejen.
  7. Fordel så resten af dejen øverst, drys med lidt sukker og hasselnøddeflager (kan udelades.
    rabarberkagen er klar til at blive bagt i airfryeren
  8. Bag rabarberkagen i airfryeren i ca. 45 minutter ved 170 grader. Her sættes springformen på risten. Prik i kagen for at tjekke at den er gennembagt.

Næringsindhold

Kalorier: 336kcalKulhydrater: 35gProtein: 5gFedt: 20gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 102mgNatrium: 370mgKalium: 138mgKostfibre: 1gSukker: 20gVitamin A: 590IUVitamin C: 3mgCalcium: 44mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Tag den bagte rabarberkage op af airfryeren, og lad den køle af, sp kagen kan nå at sætte sig.

Serveres med lidt flødeskum eller creme fraiche.

Se også mine populære opskrifter på:

Rabarbermuffins i airfryer

Rabarbercrumble i airfryer

Marmorkage i airfryer bagt i springform

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten Gudmandsen

    maj 19, 2024 at 6:07 pm

    Hej.
    Har du lavet om på måden at udskrive opskrifter på? Jeg vil kun ha opskrifter, og ikke alle unødvendige kommentarer.
    Venlig hilsen
    Kirsten Gudmandsen

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 20, 2024 at 6:31 am

      Hej Kirsten
      Nej, jeg kan se du er medlem, så når du logger ind bør du da kunne printe en rigtig fin version alene med opskriften?
      Selve printknappen er nu flyttet ned i opskriftsboksen, da jeg synes det er lidt mere logisk 🙂
      Skriv lige til mig hej@madensverden.dk hvis det stadig driller.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Birthe Bang

    maj 14, 2024 at 4:47 pm

    Hvorfor kan jeg ikke gemme opskrifter på min konto????

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 14, 2024 at 4:54 pm

      Hej Birthe
      Er du logget ind? Så bør du kunne gøre det 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Signe J.

    maj 13, 2024 at 10:00 am

    Det er altså en virkelig lækker rabarberkage, der er nem at lave i airfryeren. Tak for opskriften.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required