• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Rabarbercrumble i airfryer

Rabarbercrumble i airfryer

rabarbercrumble i airfryer
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
121
SHARES
FacebookMessenger121PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  29. april 2024

Her får du min bedste opskrift på rabarbercrumble i airfryer. En lækker smuldrekage med friske rabarber, og kagen har en tilpas sødme.

Bag en lækker rabarbercrumble i airfryer, og her får du en virkelig lækker kage med masser af friske rabarber.

Jeg har udviklet denne opskrift så den passer til en form med en diameter på 21 centimeter, der passer ned i airfryeren. Brug gerne en metalform, fordi du så får en mere sprød bund på kagen.

Opskriften rækker til i hvert fald 4 personer. Se også hvordan du bager min populære rabarbercrumble i ovn.

Opskrift på rabarbercrumble i airfryer

rabarbercrumble i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rabarbercrumble i airfryer

5 fra 2 stemmer
Her får du min bedste opskrift på rabarbercrumble i airfryer. En lækker smuldrekage med friske rabarber, og kagen har en tilpas sødme.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 497
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g rabarber - i tynde skiver
  • 50 g rørsukker
  • 15 g kartoffelmel
Crumbledej
  • 100 g smør - koldt i og små tern
  • 125 g hvedemel
  • 50 g rørsukker
  • 30 g havregryn - gerne grovvalsede
  • 10 g vaniljesukker
  • 5 g bagepulver
  • 30 g mandler - hakkede

Fremgangsmåde
 

  1. Til rabarbercrumble i airfryer starter du med at snitte 250 g rabarber i tynde på ca. 1 centimeters tykkelse.
  2. Kom rabarberstykkerne i en skål, hvor de vendes med 50 g rørsukker og 15 g kartoffelmel.
  3. 100 g smør tages ud af køleskabet og skæres i mindre tern. Det er vigtigt at anvende koldt smør!
  4. Kom smørret i en skål sammen med 125 g hvedemel, 50 g rørsukker, 30 g havregryn, 10 g vaniljesukker, 5 g bagepulver og 30 g mandler, der er hakket groft.
  5. Smuldr det godt sammen til en smuldredej.
  6. Find en tærteform af metal frem og den skal gerne være cirka 21 centimeter i diameter.
  7. Fordel ca. halvdelen af crumbledejen i formen og tryk det let til.
  8. Derpå fordeles rabarberstykkerne, og til sidst fordeles resten af crumbledejen øverst. Tryk igen let til.
  9. Kagen bages 20 minutter ved 180 grader. Husk at der findes mange modeller af airfryere, og derfor kan bagetiden variere lidt.

Næringsindhold

Kalorier: 497kcalKulhydrater: 64gProtein: 7gFedt: 25gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 1gKolesterol: 54mgNatrium: 508mgKalium: 332mgKostfibre: 4gSukker: 29gVitamin A: 689IUVitamin C: 5mgCalcium: 90mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte rabarbercrumble i airfryer køles lidt af, hvorefter den nydes med creme fraiche eller flødeskum.

Se også mine populære opskrifter på:

Nem citronkage i airfryer

Drømmekage i airfryer med lækkert kokoslag på toppen

Nem chokoladekage i airfryer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. albvia8@gmail.com

    juni 26, 2024 at 10:25 am

    Hvilke vitaminer og mineraler indeholder rabarber?

    Svar
  2. Kirsten

    maj 21, 2024 at 4:31 pm

    Fantastisk skøn kage, der er sprød i bunden ikke for sød og mega lækker med mandler.
    Hurtig lavet og god, hvis der uventet kommer gæster

    Svar
  3. Karin

    maj 04, 2024 at 12:34 pm

    Hej
    Du laver nogle dejlige opskrifter, som er lige til at gå i gang med - de fungerer 😊

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required