• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Dessert

Rabarber med marengs

Billede af rabarber med marengs
Rabarber med marengs er en skøn sommerdessert, som kombinerer den syrlige rabarber og den søde bagte marengs. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  25. maj 2024 - Udgivet:  25. maj 2024

Del gerne:
257
SHARES
FacebookMessenger257PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er opskriften på nemme rabarber med marengs, der er en hurtig og lækker dessert. Rabarber laves i små skåle med marengs på toppen.
  2. Opskrift på rabarber med marengs
  3. Rabarber med marengs
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Her er opskriften på nemme rabarber med marengs, der er en hurtig og lækker dessert. Rabarber laves i små skåle med marengs på toppen.

Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarberdessert, nemlig rabarber med marengs.

Den er meget enkel: Lækre stykker af syrlige rabarber i bunden af en portionsskål og sød marengs på toppen.

Så har du en lækker og smuk dessert, du kan servere for familie og venner.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Rabarberdrøm med bagt marengs
  • Rabarberkage med marengslåg
  • Rabarberkage
  • Hjemmelavet marengs

Opskrift på rabarber med marengs

Billede af rabarber med marengs

Rabarber med marengs

Her er opskriften på nemme rabarber med marengs, der er en hurtig og lækker dessert. Rabarber laves i små skåle med marengs på toppen.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetDessert
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Katrine Rørby Madsen

Ingredienser

  • 200 g rabarber
  • 40 g rørsukker
  • 10 g vaniljesukker
  • 100 g pasteuriseret æggehvide
  • 120 g flormelis
  • 1 tsk eddike

Fremgangsmåde

  • Start med at klargøre 200 g rabarber. Vask rabarberstænglerne grundigt og skær dem i stykker på cirka 1 centimeter.
  • Vend dem i en skål med 40 g rørsukker og 10 g vaniljesukker.
  • Fordel rabarberstykkerne i fire portionsskåle.
  • Hæld 100 g pasteuriseret æggehvide i en skål og pisk den luftig med en elpisker. Pisk derefter gradvist 120 g flormelis og 1 tsk eddike i, og fortsæt til du har en stiv marengsmasse. Du skal kunne vende skålen på hovedet, uden at marengsen løber ud.
  • Kom marengsen i en sprøjtepose eller en frysepose og sprøjt marengstoppe oven på rabarberstykkerne i de fire portionsskåle.
  • Bag nu dine rabarber med marengs ved 175 grader over- og undervarme i 20 minutter. De er færdige, når marengsen bliver lidt gylden.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
188
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.03
g
0
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.02
g
Natrium
 
44
mg
2
%
Kalium
 
186
mg
5
%
Kulhydrater
 
45
g
15
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
43
g
48
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
51
IU
1
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
45
mg
5
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad de lækre rabarberdesserter køle lidt af. De må meget gerne være lune, når du servere dem.

Du kan også lave rabarber med marengs i grillen. Så skal du bage dem ved indirekte varme, omkring 175 grader, også i 20 minutter.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Katrine Rørby Madsen

    maj 25, 2024 at 7:35 pm

    Tak for at du bruger denne opskrift. Jeg håber, du har lyst til at give den stjerner, når du har smagt de fantastiske rabarber med marengs 🙂

    Svar
    • Connie

      maj 26, 2024 at 7:28 pm

      Det står i den store firkant med madens verden

      Svar
  2. Maria

    maj 22, 2022 at 3:21 pm

    Synes ikke jeg kan se nogen print knap på denne opskrift?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required