• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Poke Bowl med vandmelon, tofu og peanut butter

Poke Bowl med vandmelon, tofu og peanut butter

Poke Bowl
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. oktober 2020 - Udgivet: 9. oktober 2020

Poke Bowl er en anden måde at spise salat på. Opskriften her er delikat og sund, og de enkelte grøntsager ligger fint anrettet på ris.

Poke Bowl - det er underligt ord for en smuk serveret salat. Eller hvad? Når man hører, hvor disse lækre salatanretninger stammer fra, forstår man navnet.

Denne salattype er nemlig fra Hawaii, hvor ordet poké betyder skære i tern. Oprindeligt er salaten baseret på tang, frisk grønt samt rå fisk i tern lagt på en bund af kogte ris.

I dag er der mange forskellige versioner, efterhånden som disse bowls er blevet trendy.

Det er også muligt at lave morgenmads-bowls med en bund af grød i stedet for ris. Ovenpå kommer man bær og frugter i tern samt eventuelt honning eller kompot.

I denne opskrift er der tilsat marineret tofu i tern i stedet for fisk. Fiske-spisere kan udskifte tofuen med for eksempel varmrøget laks eller rå tun i tern.

Opskrift på Poke Bowl med peanut butter

Poke Bowl
Green Choice

Poke Bowl med tofu og peanut butter

5 fra 2 stemmer
Poke Bowl er en anden måde at spise salat på. Det er delikat og sundt, og de enkelte grøntsager ligger fint anrettet. Her er en skøn opskrift.
Marineringstid 1 time t
Samlet tid 1 time t 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Frokost, Vegetar
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g tofu
  • 0,5 dl soja
  • 1 spsk ingefær - friskrevet
  • 2 limefrugter
  • 4 dl sorte ris - kogte, afkølede
  • 2 avokadoer
  • 1 bundt koriander
  • 100 g vandmelon
  • 1 agurk - skiver
  • Green Choice Peanut Butter Squeeze

Fremgangsmåde
 

  1. Læg tofuen i soja med saften fra en lime samt den friskrevede ingefær.
  2. Lad tofuen trække på køl i minimum en time og gerne natten over.
  3. Skær tofu i skiver, og steg den på panden.
  4. Skær avokado, agurk og vandmelon i tern eller skiver.
  5. Byg skålene med ris nederst, og fordel nu tofu, avokado, vandmelon og agurketern på toppen.
  6. Drys med friske korianderblade og server Peanut Butter Squeeze til.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Se også nogle af vores andre salat-opskrifter:

Bønnesalat

4.6 fra 5 stemmer
Min opskrift på en klassisk og nem bønnesalat. Salaten laves let med grønne bønner (friske eller frosne), tomater, rødløg og mozzarella.
Gå til opskrift
billederesultat for bønnesalat med tomater og rødløg

Salat med nudler og mango

5 fra 2 stemmer
Salat med nudler og mango, en hel masse grøntsager samt thai-dressing kan serveres som tilbehør, men er også et måltid i sig selv. En frisk, lækker salat.
Gå til opskrift
Nudelsalat
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required