Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Poke Bowl med vandmelon, tofu og peanut butter

Poke Bowl med vandmelon, tofu og peanut butter

Poke Bowl
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Poke Bowl er en anden måde at spise salat på. Opskriften her er delikat og sund, og de enkelte grøntsager ligger fint anrettet på ris.

Poke Bowl - det er underligt ord for en smuk serveret salat. Eller hvad? Når man hører, hvor disse lækre salatanretninger stammer fra, forstår man navnet.

Denne salattype er nemlig fra Hawaii, hvor ordet poké betyder skære i tern. Oprindeligt er salaten baseret på tang, frisk grønt samt rå fisk i tern lagt på en bund af kogte ris.

I dag er der mange forskellige versioner, efterhånden som disse bowls er blevet trendy.

Det er også muligt at lave morgenmads-bowls med en bund af grød i stedet for ris. Ovenpå kommer man bær og frugter i tern samt eventuelt honning eller kompot.

I denne opskrift er der tilsat marineret tofu i tern i stedet for fisk. Fiske-spisere kan udskifte tofuen med for eksempel varmrøget laks eller rå tun i tern.

Opskrift på Poke Bowl med peanut butter

Poke Bowl med tofu og peanut butter

Green Choice
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Marineringstid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 20 minutter min
Poke Bowl er en anden måde at spise salat på. Det er delikat og sundt, og de enkelte grøntsager ligger fint anrettet. Her er en skøn opskrift.
Antal: 4 personer
Ret: Frokost, Vegetar
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g tofu
  • 0,5 dl soja
  • 1 spsk ingefær friskrevet
  • 2 limefrugter
  • 4 dl sorte ris kogte, afkølede
  • 2 avokadoer
  • 1 bundt koriander
  • 100 g vandmelon
  • 1 agurk skiver
  • Green Choice Peanut Butter Squeeze

Fremgangsmåde

  1. Læg tofuen i soja med saften fra en lime samt den friskrevede ingefær.
  2. Lad tofuen trække på køl i minimum en time og gerne natten over.
  3. Skær tofu i skiver, og steg den på panden.
  4. Skær avokado, agurk og vandmelon i tern eller skiver.
  5. Byg skålene med ris nederst, og fordel nu tofu, avokado, vandmelon og agurketern på toppen.
  6. Drys med friske korianderblade og server Peanut Butter Squeeze til.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Se også nogle af vores andre salat-opskrifter:

Bønnesalat
Min opskrift på en klassisk og nem bønnesalat. Salaten laves let med grønne bønner (friske eller frosne), tomater, rødløg og mozzarella.
Se opskriften her
billederesultat for bønnesalat med tomater og rødløg
Salat med nudler og mango
Salat med nudler og mango, en hel masse grøntsager samt thai-dressing kan serveres som tilbehør, men er også et måltid i sig selv. En frisk, lækker salat.
Se opskriften her
Nudelsalat
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required