Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pizza Margherita

Pizza Margherita (nem opskrift på pizza i bradepande)

billede med pizza margherita i bradepande
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
111
SHARES
FacebookMessenger111PinterestEmailSMS
Indhold
  • Pizza Margherita
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på Pizza Margherita
  • Tips
  • Kommentarer

Pizza Margherita

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Hævetid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t 25 minutter min
Pizza Margherita er en nem opskrift på pizza i bradepande. Du laver en pizza, der fylder hele bradepanden, og den rækker til 4 personer.
Antal: 4 personer
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 275 g vand
  • 25 g gær
  • 425 g hvedemel type 00 - VIGTIGT!
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • pizzasauce gerne min hjemmelavede pizzasauce
  • 4 blommetomater
  • Lidt olivenolie
  • oregano tørret
  • basilikum frisk
  • mozzarella

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave pizzadejen til din Pizza Margherita, og det er ganske nemt. Find røremaskinen frem, sæt dejkrogen på, og rør gær ud i vandet.
  2. Ælt derefter hvedemel tipo 00 ind i dejen sammen med lidt olivenolie og salt. Ælt cirka otte minutter.
  3. Tag dejen ud på køkkenbordet og virk den op. Se evt. her hvordan du nemt virker dej op.
  4. Læg dejen tilbage i skålen, læg et fugtigt viskestykke over og lad dejen hæve i cirka 45 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
  6. Beklæd en bradepande med bagepapir.
  7. Tag dejen ud på bordet og virk den hurtigt op igen. Rul den ud så den næsten passer med størrelsen på din bradepande. Træk eventuelt dejen det sidste stykke ud, så den fylder hele bradepanden ud. Kanterne på din pizza skal helst være lidt tykkere.
  8. Smør et tyndt lag pizzasauce på pizzaen, og fordel derefter blommetomater, der er skåret i mindre både. Dryp også med lidt olivenolie og drys lidt tørret oregano på.
  9. Bag din Pizza Margherita i 15 minutter ved de 225 grader varmluft.
  10. Tag din bradepande med pizza ud af ovnen, og fordel skiver af mozzarella og 10 blade basilikum på den. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber samt en smule tørret oregano mere, og bag nu pizzaen færdig i yderligere cirka otte minutter så den er sprød og lækker.

Næringsindhold

Kalorier579kcalKulhydrater87gProtein18gFedt17gMættet fedt5gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gKolesterol20mgNatrium371mgKalium391mgKostfibre5gSukker3gVitamin A793IUVitamin C10mgCalcium163mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på Pizza Margherita

Hvem elsker ikke en nybagt Pizza Margherita, og her er opskriften på den berømte pizza i bradepande.

Det er perfekt aftensmad til børnefamilien, og vel at mærke en aftensmad, som alle vil elske.

Lur mig om denne opskrift ikke bliver en ny livret hjemme hos dig. For pizzaen er virkelig nem at lave, og den tager ikke ret lang tid. Samtidig skal der ikke bruges så mange ingredienser til den.

Denne Pizza Margherita i bradepande er uden kød, og derfor også god som vegetarmad. Den kan dog nemt peppes op med skiver af parmaskinke, hvis du ønsker det.

Opskriften er beregnet til 3-4 personer, men er I meget sultne, kan der evt. serveres en mættende italienske brødsalat eller lignende til.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Italiensk pizzadej
  • Bradepandepizza
  • Napolitansk pizza
  • Hjemmelavet pizza

Tips

Den færdigbagte og sprøde Pizza Margherita serveres straks.

Du kan inden servering lige pynte med nogle blade rucola, som du kan se på billedet.

Løft pizzaen over på et skærebræt, og med en pizzaskærer skærer du nu stykker ud til de sultne pizzaelskere.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required