Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon

Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon

pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon
4.8 fra 16 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
134
SHARES
FacebookMessenger134PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på en lækker og pestofyldt mørbrad. Det er svinemørbrad, der fyldes med avocadopesto og derefter pakkes ind i bacon.

Pestofyldt mørbrad er en delikat måde at tilberede en svinemørbrad på, og så er den faktisk ikke så svær at lave.

Her fyldes mørbraden med en skøn avocadopesto, soltørrede tomater og parmesan, hvorefter kødet pakkes ind i bacon.

Tilbage er der bare at tilberede den pestofyldte svinemørbrad, og det kan du gøre i enten grill eller ovn. Det tager blot omkring 20 minutter.

Opskriften er beregnet til fire personer, og den fyldte svinemørbrad er bestemt værd at anbefale som gæstemad. Forslag til tilbehør finder du længere nede.

Se også disse opskrifter:

Mørbradgryde

Helstegt svinemørbrad i ovn

Italiensk fyldt svinemørbrad

Opskrift på pestofyldt mørbrad

Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon

Maria UllergaardMaria Ullergaard
4.8 fra 16 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du en opskrift på en lækker og pestofyldt mørbrad. Det er svinemørbrad, der fyldes med avocadopesto og derefter pakkes ind i bacon.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 4 soltørrede tomater i olie
  • 6 skiver parmesan ost
  • 2 pakker bacon i skiver
  • 3 spsk avocadopesto se opskrift i linket

Fremgangsmåde

  1. Afpuds svinemørbrad for sener og fedt, og skær en rille gennem midten af mørbraden.
  2. Fyld rillen med avocadopesto, soltørrede tomater, herefter de tynde stykker parmesan ost.
  3. Derefter pakkes hele mørbraden ind i baconskiver.
  4. Pestofyldt mørbrad kan nu tilberedes på to måder. Kom den enten på grillen i 20 minutter. Eller put mørbraden i et ildfast fad og ind i ovnen. Den skal have 20 minutter på 210 grader varmluft, indtil baconen er sprød

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Pestofyldt mørbrad med avocadopesto skæres ud i passende skiver ved serveringen.

Du kan servere forskellige slags tilbehør til den fyldte svinemørbrad, og prøv eks. med disse knuste kartofler med hvidløgssmør, en lækker broccolisalat eller spidskålssalat med æble og naturligvis avocado.

Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pebbel16 skriver

    september 28, 2021 at 3:50 pm

    Jeg har ikke prøvet at lave den endnu, men den lyder rigtig lækker. Kan man købe færdiglavet avocadopesto? Mvh Lene Vad Pedersen

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required