• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon

Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon

pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon
4.8 fra 16 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
123
SHARES
FacebookMessenger123PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. juni 2023 - Udgivet:  29. maj 2021

Her får du en opskrift på en lækker og pestofyldt mørbrad. Det er svinemørbrad, der fyldes med avocadopesto og derefter pakkes ind i bacon.

Pestofyldt mørbrad er en delikat måde at tilberede en svinemørbrad på, og så er den faktisk ikke så svær at lave.

Her fyldes mørbraden med en skøn avocadopesto, soltørrede tomater og parmesan, hvorefter kødet pakkes ind i bacon.

Tilbage er der bare at tilberede den pestofyldte svinemørbrad, og det kan du gøre i enten grill eller ovn. Det tager blot omkring 20 minutter.

Opskriften er beregnet til fire personer, og den fyldte svinemørbrad er bestemt værd at anbefale som gæstemad. Forslag til tilbehør finder du længere nede.

Se også disse opskrifter:

Mørbradgryde

Helstegt svinemørbrad i ovn

Italiensk fyldt svinemørbrad

Opskrift på pestofyldt mørbrad

pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon
Maria UllergaardMaria Ullergaard

Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon

4.82 fra 16 stemmer
Her får du en opskrift på en lækker og pestofyldt mørbrad. Det er svinemørbrad, der fyldes med avocadopesto og derefter pakkes ind i bacon.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad
  • 4 soltørrede tomater - i olie
  • 6 skiver parmesan - ost
  • 2 pakker bacon - i skiver
  • 3 spsk avocadopesto - se opskrift i linket

Fremgangsmåde
 

  1. Afpuds svinemørbrad for sener og fedt, og skær en rille gennem midten af mørbraden.
  2. Fyld rillen med avocadopesto, soltørrede tomater, herefter de tynde stykker parmesan ost.
  3. Derefter pakkes hele mørbraden ind i baconskiver.
  4. Pestofyldt mørbrad kan nu tilberedes på to måder. Kom den enten på grillen i 20 minutter. Eller put mørbraden i et ildfast fad og ind i ovnen. Den skal have 20 minutter på 210 grader varmluft, indtil baconen er sprød

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Pestofyldt mørbrad med avocadopesto skæres ud i passende skiver ved serveringen.

Du kan servere forskellige slags tilbehør til den fyldte svinemørbrad, og prøv eks. med disse knuste kartofler med hvidløgssmør, en lækker broccolisalat eller spidskålssalat med æble og naturligvis avocado.

Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pebbel16

    september 28, 2021 at 3:50 pm

    Jeg har ikke prøvet at lave den endnu, men den lyder rigtig lækker. Kan man købe færdiglavet avocadopesto? Mvh Lene Vad Pedersen

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required