• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Peberrodscreme

Peberrodscreme

billede med peberrodscreme peberodsdressing
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  31. december 2024 - Udgivet:  31. december 2024

Indhold

  1. Her får du min opskrift på hjemmelavet peberrodscreme. En nem og lækker creme med masser af peberrod, og den er god til laks og meget andet.
  2. Opskrift på nem peberrodscreme
  3. Peberrodscreme - den bedste opskrift
  4. Servering

Her får du min opskrift på hjemmelavet peberrodscreme. En nem og lækker creme med masser af peberrod, og den er god til laks og meget andet.

Peberrodscreme (eller peberrodsdressing) er en ret klassisk dressing med en delikat smag af peberrod.

Dressingen kan blandt andet serveres til en oksehøjreb og andre oksestege - men den er også god til en anretning med røget laks eller en sprød salat med kylling.

Her er faktisk to gode opskrifter på dressing med peberrod, hvor den ene er uden creme fraiche - den anden er med.

Opskrifterne er til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Peberrodssauce
  • Sprængt oksespidsbryst
  • Wienerschnitzel

Opskrift på nem peberrodscreme

billede til peberrodsdressing
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Peberrodscreme - den bedste opskrift

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på hjemmelavet peberrodscreme. En nem og lækker creme med masser af peberrod, og den er god til laks og meget andet.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Kalorier: 423
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 peberrod - svarende til ca. 50 gram
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 tsk sherryeddike
  • 0,5 tsk sennepspulver - Colmans
  • 2 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Peberroden skrælles og på den fine side af rivejernet rives cirka to spiseskefulde peberrod, som kommes i en blender. Peberrodsdressingen er nemmest at lave i en blender.
  2. Æggeblommer tilsættes sammen med lidt sherryeddike og sennepspulver.
  3. Ingredienserne blendes sammen, hvorefter du nu gradvist blender olivenolien ind i dressingen. Du skal tilføre olien i en tynd stråle, så dressingen kan nå at opsuge olien.
  4. Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber, indtil du har den rette smag.

Næringsindhold

Kalorier: 423kcalKulhydrater: 2gProtein: 2gFedt: 46gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 33gKolesterol: 97mgNatrium: 639mgKalium: 43mgKostfibre: 0.4gSukker: 1gVitamin A: 130IUVitamin C: 3mgCalcium: 20mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den færdige dressing med peberrod kan opbevares på køl i 1-2 dage.

Du kan også lave nem peberrodsdressing med creme fraiche.

Her kommes cirka tre deciliter creme fraiche i en lille skål, og derefter tilsættes to spiseskefulde fintreven peberrod.

Vend dressingen rundt, og smag den til med sukker, salt og lidt friskværnet peber.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    februar 16, 2025 at 7:43 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required