Her får du min opskrift på hjemmelavet peberrodscreme. En nem og lækker creme med masser af peberrod, og den er god til laks og meget andet.
Peberrodscreme (eller peberrodsdressing) er en ret klassisk dressing med en delikat smag af peberrod.
Dressingen kan blandt andet serveres til en oksehøjreb og andre oksestege - men den er også god til en anretning med røget laks eller en sprød salat med kylling.
Her er faktisk to gode opskrifter på dressing med peberrod, hvor den ene er uden creme fraiche - den anden er med.
Opskrifterne er til fire personer.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på nem peberrodscreme
Peberrodscreme - den bedste opskrift
Ingredienser
- 1 peberrod - svarende til ca. 50 gram
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 1 tsk sherryeddike
- 0,5 tsk sennepspulver - Colmans
- 2 dl olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Peberroden skrælles og på den fine side af rivejernet rives cirka to spiseskefulde peberrod, som kommes i en blender. Peberrodsdressingen er nemmest at lave i en blender.
- Æggeblommer tilsættes sammen med lidt sherryeddike og sennepspulver.
- Ingredienserne blendes sammen, hvorefter du nu gradvist blender olivenolien ind i dressingen. Du skal tilføre olien i en tynd stråle, så dressingen kan nå at opsuge olien.
- Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber, indtil du har den rette smag.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den færdige dressing med peberrod kan opbevares på køl i 1-2 dage.
Du kan også lave nem peberrodsdressing med creme fraiche.
Her kommes cirka tre deciliter creme fraiche i en lille skål, og derefter tilsættes to spiseskefulde fintreven peberrod.
Vend dressingen rundt, og smag den til med sukker, salt og lidt friskværnet peber.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om den her.