Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde

Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde

Dejlig pasta med laks, der tilberedes med forårsløg og grønne asparges. En hurtig og sund ret på travle dage. Foto: Madensverden.dk.
4.9 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
161
SHARES
FacebookMessenger161PinterestEmailSMS

Se hvordan du laver pasta med laks, der tilberedes med spaghetti, ovnbagt laks, asparges, forårsløg og hvidløg i en cremet flødesovs.

Pasta med laks er en af de fiskeretter, som de fleste kan lide. Også dem, der ikke bryder sig om fisk generelt.

Det er en mildt smagende og kønt serveret pastaret, som er lige til at gå til. Opskriften er ikke spor kompliceret, men resultatet smager så godt, at man skulle tro det.

Jeg vil anbefale en portionsanretning a la den, du ser på fotoet. Det ser mere festligt ud end når retten serveres med laksen for sig og pastaen for sig.

Opskriften er til fire personer. Se også hvordan du steger laks i ovn. Velbekomme.

Opskrift på pasta med laks og asparges

Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde

Holger Rørby Madsen
4.9 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Se hvordan du laver pasta med laks, der tilberedes med spaghetti, ovnbagt laks, asparges, forårsløg og hvidløg i en cremet flødesovs.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g laks
  • 500 g spaghetti
  • 1 bundt grønne asparges (i mindre stykker)
  • 1 bundt forårsløg (i tynde skiver)
  • 2-3 fed hvidløg (finthakkede )
  • 2 dl hønsefond
  • 2 dl piskefløde
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre laksen ren og fri for ben. Smør den med olie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag laksestykket i ovnen i 15 minutter ved 200 grader varmluft.
  2. Kog spaghettien i letsaltet vand så den har lidt bid. Den må ikke være gennemkogt, da den skal have et par minutter i flødesovsen senere. Så kog den et par minutter kortere end angivet på pakken. Når spaghettien er færdig, hælder du en liter koldt vand i gryden så du stopper kogningen - og trækker gryden til side. Men lader spaghettien blive i kogevandet!
  3. Varm en stor pande op med lidt olivenolie, og svits nu forårsløg og hvidløg i et par minutter ved middel varme. De må ikke tage farve!
  4. Tilsæt så hønsefond, og lad det koge lidt ind. Så kommer du fløden ved, og lader også det creme lidt ind.
  5. Kom de grønne asparges ved, og lad dem småsimre med i flødesovsen et par minutter. Med en tang tager du nu pastaen over i panden, og vender den i flødesovsen. Tilsæt eventuelt lidt mere af pastavandet, så der er nok væde på panden. Lad det småsimre nogle få minutter, og smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Anret spaghettien i en dyb tallerken (få også lidt flødesovs og grøntsager med), og læg et stykke laks oven på pastaen.

Næringsindhold

Kalorier860kcalKulhydrater98gProtein49gFedt30gMættet fedt13gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt8gKolesterol139mgNatrium94mgKalium1174mgKostfibre5gSukker6gVitamin A1187IUVitamin C5mgCalcium99mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Pasta med laks kan serveres med et stykke brød til - evt. mine mini grovflutes, som du finder opskriften på her i linket.

Se også mine populære opskrifter på:

Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.

Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter

Laks med parmaskinke, stuvet spinat og pasta

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Deborah Sommer skriver

    april 22, 2021 at 8:29 pm

    Hele familien synes at de smagte rigtig godt.. Teenagerne skulle have dobbelt portion. Jeg lavede en forret med brød i ovnen smurte med olie og moste avocado med hvidløg, citron og s/p som topping.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 23, 2021 at 8:46 am

      Tusind tak, Deborah - det er virkelig godt at høre.
      Og det lyder som en meget lækker forret 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Hanne westen skriver

    august 28, 2017 at 6:38 am

    God

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required