• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Laks med parmaskinke, stuvet spinat og pasta

Laks med parmaskinke, stuvet spinat og pasta

laks med parmaskinke, spinat og pasta
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 14. maj 2024 - Udgivet: 24. marts 2021

Laks med parmaskinke er en nem og hurtig ret til aftensmad. Her er min opskrift, hvor den ovnbagte laks serveres med stuvet spinat og pasta.

Laks med parmaskinke er en nem og simpel ret til aftensmad, og den smager virkelig godt.

Jeg elsker at lave de nemme retter med god smag, hvor der heller ikke skal bruges alt for mange ingredienser.

Altså hvor man ret nemt kan lave god aftensmad uden at købe alt for mange ting ind, og samtidig kan klare madlavningen på under en halv time.

Sådan er med denne opskrift på laks i parmaskinke, og jeg er sikker på du også bliver glad for den.

Du kan i øvrigt sagtens udskifte parmaskinke med en serrano skinke. Se også hvordan du steger laks i ovn.

Opskrift på ovnbagt laks i parmaskinke

laks med parmaskinke, spinat og pasta
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Laks med parmaskinke, stuvet spinat og pasta

5 fra 4 stemmer
Laks med parmaskinke er en nem og hurtig ret til aftensmad. Her er min opskrift, hvor den ovnbagte laks serveres med stuvet spinat og pasta.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 685
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g laks
  • 4 skiver parmaskinke
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie
  • 800 g spinat - fra frost
  • 4 dl madlavningsfløde
  • Lidt muskatnød - reven
  • 500 g pasta - evt fettuccine eller spaghetti

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bradepande, ildfast fad eller bageplade med bagepapir.
  2. Skær laks ud i stykker på cirka 125 gram pr. styk, og dryp med lidt friskpresset citronsaft. Krydr med salt og friskkværnet peber, og sno et stykke parmaskinke om hver stykke.
  3. Læg dine stykker laks med parmaskinke i bradepanden, og bag dem nu ca. 15 minutter midt i ovnen.
  4. Kom frossen spinat i en gryde, og tø den op. Når spinat er optøet, hældes væden fra. Så meget du kan. Du kan også tage spinaten ud af fryseren nogle timer før, og så knuge vandet ud af spinaten.
  5. Kom madlavningsfløde ved og kog op, Smag til med reven muskatnød, friskpresset citronsaft, salt og peber. Lad det creme lidt ind.
  6. Kog pasta som anvist på pakken. Her kan du se hvordan man koger en pasta perfekt.
  7. Anret med pasta nederst, derpå stuvet spinat, og øverst et stykke laks med parmaskinke. Simpelt og godt.

Næringsindhold

Kalorier: 685kcalKulhydrater: 83gProtein: 49gFedt: 18gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.01gKolesterol: 177mgNatrium: 337mgKalium: 2155mgKostfibre: 5gSukker: 6gVitamin A: 19034IUVitamin C: 71mgCalcium: 362mgJern: 11mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Laks med parmaskinke (eller serrano) servere straks - og gerne sammen med et godt stykke brød.

Så har du et super lækkert måltid.

Se også disse opskrifter med laks:

Laks i fad med spidskål og porrer

Sådan laver du honningmarineret laks

Laks med kikærter og peberfrugt

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required