• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Pasta med kylling

Pasta med kylling

billede til pasta med kylling
4.8 fra 108 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
382
SHARES
FacebookMessenger382PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. januar 2024 - Udgivet: 20. april 2023

Her er en nem og hurtig opskrift på pasta med kylling, der tilberedes med en lækker flødesovs på bund af rødløg, hvidløg og peberfrugt.

Pasta med kylling er en nem ret der laves på panden.

Kyllingefilet i skiver steges mørt, og får selskab af en dejlig flødesovs.

Opskriften er til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Kyllingelår med stegt pastasalat
  • Pasta med porrer og kylling
  • Nem kyllingepande med pasta og tomat
  • Marry me chicken

Opskrift på pasta med kylling

billede til pasta med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med kylling

4.75 fra 108 stemmer
Her er en nem og hurtig opskrift på pasta med kylling, der tilberedes med en lækker flødesovs på bund af rødløg, hvidløg og peberfrugt.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Kalorier: 634
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kylling - brystfilet
  • 1 rødløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2,5 dl hønsefond
  • 2 dl fløde
  • 1 tsk oregano - tørret
  • timian
  • 400 g pasta
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt majsstivelse - til jævning
  • Lidt olivenolie - til stegning

Fremgangsmåde
 

  1. Skær kyllingebryst i tynde skiver, og svits dem i lidt olie ved en god varme på en stor pande. Steg eventuelt kødet over to omgange, så det bliver svitset ordentligt. Læg til side på en tallerken.
  2. Snit rødløg og hvidløgsfed i helt tynde skiver, mens peberfrugten rengøres og skæres i tynde strimler.
  3. Svits løg, hvidløg og peberfrugt i en lidt olie i et par minutter, og tilsæt så hønsefond og oregano.
  4. Lad det koge op og tilsæt også fløden. Kom kyllingestrimlerne i flødesovsen, skru ned for varmen og lad nu flødesovsen simre mens du koger pastaen.
  5. Kog letsaltet vand op i en gryde, og kom pastaen i. Du kan frit vælge om du vil anvende pastaskruer, båndpasta eller en anden pastatype. Kog pastaen al dente, altså så den stadig har en smule bid.
  6. Hæld koldt vand i gryden, så du stopper kogningen. Lad det stå to minutter. Hæld vandet fra pastaen, og kom nu pasta ned i flødesovsen.
  7. Du kan jævne flødesovsen med lidt majsstivelse, der er udrørt i koldt vand. Men det er ikke nødvendigt.
  8. Rør rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret i et fad og pynt med frisk timian.

Næringsindhold

Kalorier: 634kcalKulhydrater: 61gProtein: 27gFedt: 31gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 9gTransfedt: 0.1gKolesterol: 184mgNatrium: 678mgKalium: 475mgKostfibre: 1gSukker: 4gVitamin A: 1823IUVitamin C: 42mgCalcium: 74mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Servér din pasta med kylling sammen med dampet broccoli og hjemmebagt focaccia.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Walrher

    december 15, 2023 at 6:18 pm

    Fantastisk kyllinge opskrift lidt grundstof bacon gør den ikke ringere
    Bruger mange af dine opskrifter de er gode

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required