Pasta med porrer og kylling er en lækker pastaret, der er nem og hurtig at lave. Få min opskrift her, og så har du mad klar om 30 min.
Lav en lækker omgang pasta med porrer og kylling til aftensmad, for det er både nemt og smager fantastisk godt.
Porrer og pasta passer perfekt sammen, og i denne pastaret indgår også kylling, og retten er ret simpel at lave.
Opskriften er beregnet til fire personer, og i min video kan du også se fremgangsmåde.
Opskrift på pasta med porrer
Ingredienser
- 400 gram pasta gerne skruer eller penne
- 300 gram kyllingebryst skåret i små stykker
- smør til stegning
- 3 porrer i tynde skiver
- 2 spiseskefulde rosmarin hakket
- 1 deciliter hvidvin tør
- 2,5 deciliter fløde
- 1 deciliter kogevand fra pastaen
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Pasta koges i saltet vand, men den må gerne have lidt bid.400 gram pasta
- Kyllingebryst steges tre minutter i lidt smør på en meget varm pande, så kyllingen får lidt stegeskorpe300 gram kyllingebryst, smør
- Tilsæt porrer, og lad det svitse et lille minut mere. Kom også hakket rosmarin ved.3 porrer, 2 spiseskefulde rosmarin
- Hæld en sjat hvidvin ved og lad vinen koge næsten væk. Kom så fløde ved og lad det creme lidt ind.1 deciliter hvidvin, 2,5 deciliter fløde
- Tilsæt den kogte pasta sammen med pastavand, og vend det rundt.1 deciliter kogevand
- Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.1 citron, salt og friskkværnet peber
Se video til opskrift
Næringsindhold
Noter
Pasta med porrer og kylling serveres straks, evt. sammen med et stykke ciabatta eller focaccia brød.
Se flere lækre pastaopskrifter:
Spaghetti Carbonara - den traditionelle italienske opskrift
Pasta med kødsovs - nem opskrift med video
Hjemmelavet lasagne - opskrift på en italiensk klassiker
Comments
No Comments