Pasta med porrer og kylling er en lækker pastaret, der er nem og hurtig at lave. Få min opskrift her, og så har du mad klar om 30 min.
Lav en lækker omgang pasta med porrer og kylling til aftensmad, for det er både nemt og smager fantastisk godt.
Porrer og pasta passer perfekt sammen, og i denne pastaret indgår også kylling, og retten er ret simpel at lave.
Opskriften er beregnet til fire personer, og i min video kan du også se fremgangsmåde.
Opskrift på pasta med porrer
Pasta med porrer og kylling
Ingredienser
- 400 gram pasta - gerne skruer eller penne
- 300 gram kyllingebryst - skåret i små stykker
- smør - til stegning
- 3 porrer - i tynde skiver
- 2 spiseskefulde rosmarin - hakket
- 1 deciliter hvidvin - tør
- 2,5 deciliter fløde
- 1 deciliter kogevand - fra pastaen
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Pasta koges i saltet vand, men den må gerne have lidt bid.
- Kyllingebryst steges tre minutter i lidt smør på en meget varm pande, så kyllingen får lidt stegeskorpe
- Tilsæt porrer, og lad det svitse et lille minut mere. Kom også hakket rosmarin ved.
- Hæld en sjat hvidvin ved og lad vinen koge næsten væk. Kom så fløde ved og lad det creme lidt ind.
- Tilsæt den kogte pasta sammen med pastavand, og vend det rundt.
- Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Noter
Pasta med porrer og kylling serveres straks, evt. sammen med et stykke ciabatta eller focaccia brød.
Se flere lækre pastaopskrifter:
Spaghetti Carbonara - den traditionelle italienske opskrift
Lilli Elsborg
Hvordan er kcal udregnet pr. Portion? Der står det er til 4 personer. Bare pastaen i retten udgør knap 1.350 kcal.
Holger Rørby Madsen
Hej Lilli
Tak for det - den lå i det gamle system, men jeg har nu lavet en ny beregning.
Alt det bedste
Holger