• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med porrer og kylling - lækker pastaret med porre

Pasta med porrer og kylling - lækker pastaret med porre

billede med pasta med porrer og kylling
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 8. februar 2024 - Udgivet: 28. august 2023

Pasta med porrer og kylling er en lækker pastaret, der er nem og hurtig at lave. Få min opskrift her, og så har du mad klar om 30 min.

Lav en lækker omgang pasta med porrer og kylling til aftensmad, for det er både nemt og smager fantastisk godt.

Porrer og pasta passer perfekt sammen, og i denne pastaret indgår også kylling, og retten er ret simpel at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer, og i min video kan du også se fremgangsmåde.

Opskrift på pasta med porrer

billede med pasta med porrer og kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med porrer og kylling

4.88 fra 8 stemmer
Pasta med porrer og kylling er en lækker pastaret, der er nem og hurtig at lave. Få min opskrift her, og så har du mad klar om 30 min.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 683
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g pasta - gerne skruer eller penne
  • 300 g kyllingebryst - skåret i små stykker
  • smør - til stegning
  • 3 porrer - i tynde skiver
  • 2 spsk rosmarin - hakket
  • 1 dl hvidvin - tør
  • 2,5 dl fløde
  • 1 dl kogevand - fra pastaen
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Pasta koges i saltet vand, men den må gerne have lidt bid.
    400 g pasta
  2. Kyllingebryst steges tre minutter i lidt smør på en meget varm pande, så kyllingen får lidt stegeskorpe
    300 g kyllingebryst, smør
  3. Tilsæt porrer, og lad det svitse et lille minut mere. Kom også hakket rosmarin ved.
    3 porrer, 2 spsk rosmarin
  4. Hæld en sjat hvidvin ved og lad vinen koge næsten væk. Kom så fløde ved og lad det creme lidt ind.
    1 dl hvidvin, 2,5 dl fløde
  5. Tilsæt den kogte pasta sammen med pastavand, og vend det rundt.
    1 dl kogevand
  6. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
    1 citron, salt og friskkværnet peber

Næringsindhold

Kalorier: 683kcalKulhydrater: 70gProtein: 30gFedt: 30gMættet fedt: 17gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.1gKolesterol: 199mgNatrium: 749mgKalium: 702mgKostfibre: 2gSukker: 5gVitamin A: 2226IUVitamin C: 24mgCalcium: 123mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Pasta med porrer og kylling serveres straks, evt. sammen med et stykke ciabatta eller focaccia brød.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Spaghetti Carbonara - den traditionelle italienske opskrift

Pasta med kødsovs - nem opskrift med video

Hjemmelavet lasagne - opskrift på en italiensk klassiker

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lilli Elsborg

    februar 08, 2024 at 9:21 am

    Hvordan er kcal udregnet pr. Portion? Der står det er til 4 personer. Bare pastaen i retten udgør knap 1.350 kcal.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 08, 2024 at 9:26 am

      Hej Lilli
      Tak for det - den lå i det gamle system, men jeg har nu lavet en ny beregning.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required