• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med fennikel og rester af kylling

Pasta med fennikel og rester af kylling

billede til pasta med fennikel
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. april 2025 - Udgivet: 7. april 2025

Få min nemme og lækre opskrift på pasta med fennikel og rester af kylling. En skøn måde at anvende restemad på, og retten er hurtig at lave.

Pasta med fennikel er en skøn og sund pastaret, der kan laves på rimelig kort tid.

Du kan med fordel bruge rester af kogt eller ovnstegt kylling, og har du ikke det, så kan du blot stege eller koge 500 gram kyllingebryst. Det er lige så fint.

Her får du en let pastaret, der på ingen måde er tung eller fedtholdig, og der er nok til 4 personer. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

Pasta med persillerødder

Pasta med soltørrede tomater

Pasta med kødsovs

Opskrift på pasta med fennikel

billede til pasta med fennikel
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med fennikel og rester af kylling

5 fra 1 stemme
Få min nemme og lækre opskrift på pasta med fennikel og rester af kylling. En skøn måde at anvende restemad på, og retten er hurtig at lave.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 390
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 fed hvidløg - hakket
  • olivenolie
  • 1 fennikel - i små stykker/tern
  • 300 g tomater - små, halveret
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 300 g pasta - kogt som anvist på pakken
  • 500 g kylling - rester eller stegt kyllingebryst
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum

Fremgangsmåde
 

  1. Hvidløg hakkes. Skær top og bund af din fennikel, og snit den derefter i mindre stykker/tern. Steges i en dyb pande eller gryde i lidt olie, men uden at tage farve.
  2. Tilsæt så de halverede små tomater, og steg det 5-10 minutter, så tomaterne når at falde sammen og fennikelstykkerne er møre. Tilsæt også lidt oregano.
  3. Imens koges pasta som anvist på pakken. Alle typer af pasta kan anvendes, men her har jeg anvendt conchiglioni, der er små pasta muslingeskaller. Koges i saltet vand. Dryppes af, men gem lidt af pastavandet til at samle retten.
  4. Skær kyllingekødet ud i mundrette stykker. Brug gerne rester af kylling, eller steg/kog nogle kyllingebryster.
  5. Vend pasta og kyllingekødet sammen med indholdet i panden/gryden, og kom også lidt af kogevandet fra pastaen ved.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lige inden servering vendes en håndfuld basilikumsblade i.

Næringsindhold

Kalorier: 390kcalKulhydrater: 52gProtein: 22gFedt: 11gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 100mgNatrium: 678mgKalium: 725mgKostfibre: 4gSukker: 5gVitamin A: 863IUVitamin C: 34mgCalcium: 76mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Pastaretten serveres straks, og yderligere tilbehør er ikke nødvendigt. Men et lækkert stykke focaccia eller andet brød passer godt til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    april 07, 2025 at 10:30 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

billede med karrykødsovs
Karrykødsovs - nem og lækker opskrift på børnevenlig mad→ Se opskriften
billede til sommersalat med spidskål og ribs
Sommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamame→ Se opskriften
broget hverdagsgryde
Broget hverdagsgryde - nem og klassisk gryderet→ Se opskriften
billede til små tærter med æg og skinke
Små tærter→ Se opskriften
billederesultat for kylling med pesto og pasta
Kylling med pesto og frisk pasta - nemt og hurtigt→ Se opskriften
grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required