Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med fennikel og rester af kylling

Pasta med fennikel og rester af kylling

billede til pasta med fennikel
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook2PinterestSMSEmailMessenger
2
DELINGER

Få min nemme og lækre opskrift på pasta med fennikel og rester af kylling. En skøn måde at anvende restemad på, og retten er hurtig at lave.

Pasta med fennikel er en skøn og sund pastaret, der kan laves på rimelig kort tid.

Du kan med fordel bruge rester af kogt eller ovnstegt kylling, og har du ikke det, så kan du blot stege eller koge 500 gram kyllingebryst. Det er lige så fint.

Her får du en let pastaret, der på ingen måde er tung eller fedtholdig, og der er nok til 4 personer. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

Pasta med persillerødder

Pasta med soltørrede tomater

Pasta med kødsovs

Opskrift på pasta med fennikel

Pasta med fennikel og rester af kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få min nemme og lækre opskrift på pasta med fennikel og rester af kylling. En skøn måde at anvende restemad på, og retten er hurtig at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 fed hvidløg (hakket)
  • olivenolie
  • 1 fennikel (i små stykker/tern)
  • 300 g tomater (små, halveret)
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 300 g pasta (kogt som anvist på pakken)
  • 500 g kylling (rester eller stegt kyllingebryst)
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Hvidløg hakkes. Skær top og bund af din fennikel, og snit den derefter i mindre stykker/tern. Steges i en dyb pande eller gryde i lidt olie, men uden at tage farve.
  2. Tilsæt så de halverede små tomater, og steg det 5-10 minutter, så tomaterne når at falde sammen og fennikelstykkerne er møre. Tilsæt også lidt oregano.
  3. Imens koges pasta som anvist på pakken. Alle typer af pasta kan anvendes, men her har jeg anvendt conchiglioni, der er små pasta muslingeskaller. Koges i saltet vand. Dryppes af, men gem lidt af pastavandet til at samle retten.
  4. Skær kyllingekødet ud i mundrette stykker. Brug gerne rester af kylling, eller steg/kog nogle kyllingebryster.
  5. Vend pasta og kyllingekødet sammen med indholdet i panden/gryden, og kom også lidt af kogevandet fra pastaen ved.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lige inden servering vendes en håndfuld basilikumsblade i.

Næringsindhold

Kalorier390kcalKulhydrater52gProtein22gFedt11gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.1gKolesterol100mgNatrium678mgKalium725mgKostfibre4gSukker5gVitamin A863IUVitamin C34mgCalcium76mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Pastaretten serveres straks, og yderligere tilbehør er ikke nødvendigt. Men et lækkert stykke focaccia eller andet brød passer godt til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    april 07, 2025 at 10:30 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required