Få min nemme og lækre opskrift på pasta med fennikel og rester af kylling. En skøn måde at anvende restemad på, og retten er hurtig at lave.
Pasta med fennikel er en skøn og sund pastaret, der kan laves på rimelig kort tid.
Du kan med fordel bruge rester af kogt eller ovnstegt kylling, og har du ikke det, så kan du blot stege eller koge 500 gram kyllingebryst. Det er lige så fint.
Her får du en let pastaret, der på ingen måde er tung eller fedtholdig, og der er nok til 4 personer. God fornøjelse.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på pasta med fennikel

Pasta med fennikel og rester af kylling
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Hvidløg hakkes. Skær top og bund af din fennikel, og snit den derefter i mindre stykker/tern. Steges i en dyb pande eller gryde i lidt olie, men uden at tage farve.
- Tilsæt så de halverede små tomater, og steg det 5-10 minutter, så tomaterne når at falde sammen og fennikelstykkerne er møre. Tilsæt også lidt oregano.
- Imens koges pasta som anvist på pakken. Alle typer af pasta kan anvendes, men her har jeg anvendt conchiglioni, der er små pasta muslingeskaller. Koges i saltet vand. Dryppes af, men gem lidt af pastavandet til at samle retten.
- Skær kyllingekødet ud i mundrette stykker. Brug gerne rester af kylling, eller steg/kog nogle kyllingebryster.
- Vend pasta og kyllingekødet sammen med indholdet i panden/gryden, og kom også lidt af kogevandet fra pastaen ved.
- Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lige inden servering vendes en håndfuld basilikumsblade i.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Pastaretten serveres straks, og yderligere tilbehør er ikke nødvendigt. Men et lækkert stykke focaccia eller andet brød passer godt til. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.